Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

uygun fiyata golden arıorm -
Selam arkadaşlar ben apartman dairesinde bakmak üzere uygun bir fiyata golden retriver arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar ben apartman dairesinde bakmak üzere uygun bir fiyata golden retriver arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

sakaryada beslemek uzere bahceli mustakil evimizde -
merhabalar arkadaslar sakaryadakı evimizde beslemek uzere kopek aramaktayım yaklasık 400 metrekarelik bahcelı evımızde ve ayrıca bır kopegımde daha var gormek ısteyen arkadaslara fotosunu gonderebılırım oscar adı alman kurdu 2 yasında ılgilenen arkadaslar ıcın email:🔒 Üyelere Özel

sakaryada beslemek uzere bahceli mustakil evimizde -
merhabalar arkadaslar sakaryadakı evimizde beslemek uzere kopek aramaktayım yaklasık 400 metrekarelik bahcelı evımızde ve ayrıca bır kopegımde daha var gormek ısteyen arkadaslara fotosunu gonderebılırım oscar adı alman kurdu 2 yasında ılgilenen arkadaslar ıcın email:🔒 Üyelere Özel

Ben 1 Yaşındaki kızıma erkek rottweiler arıyorum -
Merhabalar sevgili hayvan sever dostlarım...Ben 1 Yaşında ki Rottweiler cinsi köpeğime Erkek bir rottweiler arıyorum (uysal olması tercihim) 6-7 aylık olabilirse çok makbule geçer. Sizlerden haber bekliyorum...Hepinizin herşey gönlünüzce olsun

Ben 1 Yaşındaki kızıma erkek rottweiler arıyorum -
Merhabalar sevgili hayvan sever dostlarım...Ben 1 Yaşında ki Rottweiler cinsi köpeğime Erkek bir rottweiler arıyorum (uysal olması tercihim) 6-7 aylık olabilirse çok makbule geçer. Sizlerden haber bekliyorum...Hepinizin herşey gönlünüzce olsun

ALMAN KURDU VEYA K9 ARIYORUM EĞİTİMLİ VE ÜCRETSİZ OLURSA SEVİNİRİM -
BENCE BİR HAYVAN İÇİN FİYAT BİÇMEMELİ ÇÜNKÜ YENİ SAHİPLARİNE ÜCRETSİZ VERMELİKİ KARŞIMIZDAKİ KİŞİYİDE SEVİNDİRELİM.BEN 5 YAŞIMDAN BERİ ANNEME VE BABAMA BANA KÖPEK ALIN DİYE DİYE ERİDİM BİTTİM ÇÜNKÜ ASTIM HASTASIYDIM VE TÜRKİYEDE VERİLEN VE SONUÇLANAN TEŞHİSLER KARŞISINDA ALLERJİ YAPACAK TÜM ŞEYLERDEN UZAK DURMAM GEREKLİYMİŞ.AMERİKADA TEDAVİ GÖRDÜM VE DOKTORLARIN ASTIM HASTALARINA EN İYİ YARDIMCI OLACAK HAYVANIN KÖPEK OLDUĞUNU BELİRTTİ.VE ARTIK AİLEMDE İZİN VERİYOR.YANLIZ BEN SİTE İÇİNDE BİR APARTMANDA 4.KATTA OTURUYORUM VE ÜSTÜMDE 3 KAT DAHA VAR VE BEN BU EVİMİZDE EVDE YETİŞTİREBİLECEĞİM SESSİZ VE UYSAL BİR KÖPEK ARIYORUM EĞER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TÜM İLGİLENENLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ DİLE GETİRMEK İSTİYORUM. MAİL ADRESS: 🔒 Üyelere Özel ANKARA`DA BULUNANLAR TERCİHİMDİR........SAYGILARIMLA.....MUHAMMET ÇELİK

terier weya cocker arıyorum -
slm antalyada yasıyorum anneme süpriz yapıcam.ücretsiz weya uygun fiyatta terier weya cocker arıyorum.uygun ortamda we sartlarda bakılacagına emin olabilirsiniz.yardımcı olursanız sewinirim

terier weya cocker arıyorum -
slm antalyada yasıyorum anneme süpriz yapıcam.ücretsiz weya uygun fiyatta terier weya cocker arıyorum.uygun ortamda we sartlarda bakılacagına emin olabilirsiniz.yardımcı olursanız sewinirim

BULLTERRİER arıyorum -
Bullterrier arıyorum yavru elinizde varsa alabilirim pazarlıksız 150 ytl verebilirim ancak durumum o kadar iyi değil çünkü sonra ki masrafları da göz önünde bulundurursak bu rakam da kalmam gerekiyor anlayışınız için tşk ederim

Yavru köpek arıyorum. -
Yavru bir köpek sahibi olmak istiyorum.En beğendiğim köpek bull terrier.Diğerleri de çok güzel ama araştırdığım kadarıyla bu köpek tam bana göre.Ücretsiz-ücretli olarak bull terrier yavrusu olanların benimle irtibata geçmesini rica ediyorum. 🔒 Üyelere Özel e-mailim.