ARKADAŞLAR 1 YAŞINDA BABASI ROMANYA ŞAMPİYONU ANNESİNİN TÜRKİYEDE DERECELERİ OLAN SAFKAN FULL EĞİTİMLİ ERKEK SÜPER BİR DOBERMANIM VAR.AŞILARI KİMLİK SAĞLIK KARNESİ SİGORTASI BİLE VAR. AMA BEN DOGO ARIYORUM. İSTEYENE DOBERMANIMI DA SATABİLİRİM YAVRU SAFKAN BEYAZ ERKEK DOGOSU OLAN VARSA TAKASTA OLUR UYGUN FİYATA DOGO VARSA ODA OLUR.AŞAĞIDAKİ ADRESTEN DOBERMANIM EFEYİ GÖREBİLİRSİNİZ. İLETİŞİM İÇİN TEL:🔒 Üyelere Özel-03382123473
🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR 1 YAŞINDA BABASI ROMANYA ŞAMPİYONU ANNESİNİN TÜRKİYEDE DERECELERİ OLAN SAFKAN FULL EĞİTİMLİ ERKEK SÜPER BİR DOBERMANIM VAR.AŞILARI KİMLİK SAĞLIK KARNESİ SİGORTASI BİLE VAR. AMA BEN DOGO ARIYORUM. İSTEYENE DOBERMANIMI DA SATABİLİRİM YAVRU SAFKAN BEYAZ ERKEK DOGOSU OLAN VARSA TAKASTA OLUR UYGUN FİYATA DOGO VARSA ODA OLUR.AŞAĞIDAKİ ADRESTEN DOBERMANIM EFEYİ GÖREBİLİRSİNİZ. İLETİŞİM İÇİN TEL:🔒 Üyelere Özel-03382123473
🔒 Üyelere Özel
Nickimden de anlayacaginiz gibi bir Bulldog severim.
Eger (zor oldugunu biliyorum) yavru sahibi olan arkadaslar varsa,yarulara cok iyi sekilde bakacagima emin olabilirler.
Veteriner-petshopcu arkadaslardan da eger 400ytl civari satmak isteyen arkadaslar da irtibata gecerlerse sevinirim.
Bana 🔒 Üyelere Özel adresine e-mail atarak ulasabilirsiniz.
Herkese saglikli ev dostlari diliyorum.
selam dostlarım yavru golden arıyorum iki pitbul ve 1 labrador un yanına koyabilecek pitbull derken 50 günlük ve yerleri ayrı bahçede ısırma huyları yok labrador ise üç aylık goldenları ise arkadaşımın bana verdiği bilgiler doğrultusunda merak saldım ayrı odalarda balık kuş ve ball python besliyorum makul bir ücret karşılığında dişi veya erkek fark etmez. izmirde ikamet ediyorum tüm hayvanseverlere saygılarımı sunuyorum. MSN:🔒 Üyelere Özel
ben bursadan gizem 2 aylık sanpanya rengi cocker aryorm.ücretsiz yada uygun fiyata olursa sewinirim. en iyi sekilde bakilacagindan emim olabilirsiniz.bana 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirsiniz
ben bursadan gizem 2 aylık sanpanya rengi cocker aryorm.ücretsiz yada uygun fiyata olursa sewinirim. en iyi sekilde bakilacagindan emim olabilirsiniz.bana 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirsiniz
ben köpekleri hastalık derecesinde çok sewen biriyim ama daa önceden apartman dairesinde yasadıım için köpek sahibi olamadım suan müstakil evde oturuyorum ve bi american cocker spaniel cinsi köpeğimin olmasını istiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim
arkadaşlar bir köpeğim vardı okul sebebiyle bir aileye verdim şimdi tekrar bir köpeğim olsun istiyorum vermek isteyen varsa lütfen ulaşsın 🔒 Üyelere Özel
merhaba...golden sahibi olmak istiyorum...ücret istenip yada istenmemesi pek önemli degil..sonucta sizin köpeginiz...yavru yada yasında da olabilir bizim için sorun degil...daha öncedende bir rottweiler imiz vardi...yerimiz musait....bursada yasiyorum...21 yasindayim...ismim doğukan...yardimci olursaniz sevinirim... bana bu telden ve mail adresinden ulabilirseniz sevinirim.... 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
merhaba...golden sahibi olmak istiyorum...ücret istenip yada istenmemesi pek önemli degil..sonucta sizin köpeginiz...yavru yada yasında da olabilir bizim için sorun degil...daha öncedende bir rottweiler imiz vardi...yerimiz musait....bursada yasiyorum...21 yasindayim...ismim doğukan...yardimci olursaniz sevinirim... bana bu telden ve mail adresinden ulabilirseniz sevinirim.... 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.