Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

av köpeği arıyorum -
ücretsiz veya az bi ücretle av köpeği arıyorum büyüklük fark etmez. yardımcı olursanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

av köpeği arıyorum -
ücretsiz veya az bi ücretle av köpeği arıyorum büyüklük fark etmez. yardımcı olursanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

av köpeği arıyorum -

av köpeği arıyorum -

EN FAZLA 100 YTLYE GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM -
SLM ANTALYA DA YAŞIYORUM. MAİL ADRESİM. 🔒 Üyelere Özel.

shar pei arıyorum -
arkadaşlar yavru shar pei cinsi dost arıyorum uygun fiyata tabiiki irtibat msn :🔒 Üyelere Özel

shar pei arıyorum -
arkadaşlar yavru shar pei cinsi dost arıyorum uygun fiyata tabiiki irtibat msn :🔒 Üyelere Özel

GOLDEN YAVRUSU ** MÜSTERİMİZİN ALERJİSİ CIKTI BAKAMIYOR**ACİL** -
SECERELİ GOLDEN YAVRUSU MÜSTERİMİZE SATMIS OLDUGUMUZ KÖPEGİMİZE ALERJİSİ CIKTIGI İCİN BAKAMADI VE SİMDİ SADECE MASRAFLARI TALEP EDEREK SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUZ. İSTENİLEN RAKAM 300 YTL İRTİBAT TEL : 216 566 15 60 MAİL: SEVERA_PET_SHOPQHOTMAİL.COM İLGİLENELER EKLİYEBİLİRLER...

Yavru golden veya alman-sibirya kurdu arıyorum.. -
Yavru golden veya alman-sibirya kurdu arıyorum.. Çok iyi bakılacağına emin olabilirsiniz. Tuzlada bahçeli evimizde bakacağız.. ilgilenenler mesaj yazsınlar lütfen..

Yavru golden veya alman-sibirya kurdu arıyorum.. -
Yavru golden veya alman-sibirya kurdu arıyorum.. Çok iyi bakılacağına emin olabilirsiniz. Tuzlada bahçeli evimizde bakacağız.. ilgilenenler mesaj yazsınlar lütfen..

doberman yavruları ** asıları yapılmıs** -
yerli dogum doberman yavruları ilk asıları yapılmıs durumda karneli babalarının derceleri var kesinlikle görülmeye deger... 175$ pazarlıksız son fiyettır. irtibat tel: 216 566 15 60 irtibat cep tel : 🔒 Üyelere Özel. mail: 🔒 Üyelere Özel

secereli golden yavruları** asıları yapılmıs** saglık garantili.. -
birbirinden güzel golden yavruları. sampanya renginde ilk karma asısı yapılmıs durumdalar 2 aylık. irtibat tel: (0216)566 15 60 irtibat cep tel: 🔒 Üyelere Özel not: bizim köpeklerimize iyi bir yuva arıyoruz cünkü onların iyi bakılacak yuvalara ihtiyacları var...

secereli golden yavruları** asıları yapılmıs** saglık garantili.. -
birbirinden güzel golden yavruları. sampanya renginde ilk karma asısı yapılmıs durumdalar 2 aylık. irtibat tel: (0216)566 15 60 irtibat cep tel: 🔒 Üyelere Özel not: bizim köpeklerimize iyi bir yuva arıyoruz cünkü onların iyi bakılacak yuvalara ihtiyacları var...

satılık golden dişi -
10 aylık dişi goldenimi satıyorum yer sorunundan dolayı şampanya rengi

satılık golden dişi -
10 aylık dişi goldenimi satıyorum yer sorunundan dolayı şampanya rengi

ücretsiz av köpeği arıyorum lütfen yardımcı olun!!! -
selam arkadaşlar bahçemde beslemek ve ava eğitmek üzere ücretsiz av köpeği arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🔒 Üyelere Özel

ACİLEN dachshund (sosıs) dişi arıyorum ücretsiz yada az mıktar ödeyebılırım,lütfen benı arayın -
3 ay önce sosıs kızımı kanlı ıshalden kaybettım veterınerın ıhmalkarlından onu çok özlüyorum o benım herşeyimdı lutfen veterınerınızı ıyı secın lutfen benım yaşadıklarımı sızlerde yaşamayın.mail 🔒 Üyelere Özel 0543.9212132

KİNG DOBERMAN -
3-5 AYLIK ERKEK KİNG DOBERMAN ARIYORUM 200-300 YTL ARASI OLUR 🔒 Üyelere Özel

KİNG DOBERMAN -
3-5 AYLIK ERKEK KİNG DOBERMAN ARIYORUM 200-300 YTL ARASI OLUR 🔒 Üyelere Özel

acil durum -
selam ben sosıs yavru yada 1 yaşında köpek arıyorum(ücretsız tercıhımdır) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel