ANNNE ALTINDAN GOLDEN RETRİEVER ARIYORUM.BEN PETSHOPTAN ALICAM . AMA ANNE ALTI DAHA SAĞLIKLI OLDUĞU İÇİN ANNE ALTINDAN ALMAK İSTİYORUM.GOLDENLARI İYİ TANIYORUM.CAN SIKINTISINDAN DEĞİL .BAKMAK AMACIYLA ARIYORUM.!!!PARADA ANLAŞILIR!!!
ANNNE ALTINDAN GOLDEN RETRİEVER ARIYORUM.BEN PETSHOPTAN ALICAM . AMA ANNE ALTI DAHA SAĞLIKLI OLDUĞU İÇİN ANNE ALTINDAN ALMAK İSTİYORUM.GOLDENLARI İYİ TANIYORUM.CAN SIKINTISINDAN DEĞİL .BAKMAK AMACIYLA ARIYORUM.!!!PARADA ANLAŞILIR!!!
slm istediğim cins dogo argentino aslında bu cinsi çok seviyorum ama bu cins dışındada köpek vermek isteyen olursa çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz ücretli olması yada olmaması önemli değil sağlıklı olsun yeter bir ömür boyu bizimle yaşayacak sevimli bir dost arıyorum sadece yardımcı olursanız çok sevinirim adresim: 🔒 Üyelere Özel
MERHABA ARKADAŞIM BEKARIM BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYORUM ÜCRETSİZ EDİNEBİLECEĞİM BİR KÖPEK ARIYORUM YAVRU OLURSA SEVİNİRİM DAH EVVEL HASKY MAVİ GÖZÜM VARDI SAFKAN ONUN LA BİRLİKTE YAŞLANDIM O ÖLDÜ BEN HAYATTAYIM:( BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ TEL:🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar istanbul içinde erkek en fazla 3 aylık doberman yavrusu arıyorum...
iletişim için
🔒 Üyelere Özel
msn`e ekleyin görüşelim...
Fiyatı konuşuruz...
BeKliyorUm....
American Cocker yavrusu sahiplenmek istiyorum. İstanbuldayım, günümün büyük kısmını ayırabileceğim, bana arkadaş olacak bir yavru arıyorum. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Bana "🔒 Üyelere Özel" e-posta adresimden yada "🔒 Üyelere Özel" MSN adresinden ulaşabilirsiniz.
İyi bir ortamda bakılacağının garantisi ile TUVALET eğitimli
( 5-12) aylık ERKEK GOLDEN RETRİEVER aranıyor.Makul ücret
ödemesi yapılacaktır.
🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel
mrb arkadaşlar. ben apartman dairesinde yaşıyorum ve komşulara rahatsızlık vermeyecek yavrunuz varsa sevinirim. gönüllülük esasına göre ticari düşünmüyorum. yani açıkçası satın almam satıcılar düşünmesin. kendi köpeği yavrulayan felan varsa seve seve bakarım. köpekleri çok seviyorum çok da iyi bakarım. istanbulda oturuyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel
mrb arkadaşlar. ben apartman dairesinde yaşıyorum ve komşulara rahatsızlık vermeyecek yavrunuz varsa sevinirim. gönüllülük esasına göre ticari düşünmüyorum. yani açıkçası satın almam satıcılar düşünmesin. kendi köpeği yavrulayan felan varsa seve seve bakarım. köpekleri çok seviyorum çok da iyi bakarım. istanbulda oturuyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel
merhaba. hataydan mehmet.
iki üç adet alman kurdu arıyorum.
işyeri koruması için düşünüyorum.
renk cinsiyet ve hatta yaş önemli değil. önemli olan tekşey fiyatları. verebileceğim maxsimum fiyat 75 tl`dir. bütçem bu kadarına musait. yardımcı olabilirseniz sevinirim. bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
urlada bahceli mstakil bir evde yasıyorum,yavru alman kurdu arıyorum,4 yasnda bir alman kurdumuz vardı sara hastası oldu,yaptıgız butun arastırmalara ramen hic bir sonuc alamdık,ilac tedavisi dısında ve kopegimizi kaybettik..ucretsiz yavru arıyorum iyi bakılacagına emin olabilirsiniz...
Herhangi bir ücret talep etmeden köpeğinin emin ellerde olduğunu bilecek. Büyük bir fabrikanın çimle kaplı bahçesinde yaşayacak rot ve husky arıyorum. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler