Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

ROTT WEİLER ARANIYOR -
DİŞİ 2 YAŞINI GECMEMİŞ SECERE Lİ ROTT VEİLER ARANIYOR FİATTA ANLASILIRSA GELİP ALABİLİRİM RESİMLERİ OLURSA SEVİNİRİM BENİM ERKEK ROTTWEİLER EVDE YETİSTİĞİ İCİN BAHCE HAYATINA UYUM GÖSTEREMEDİ ONUN İCİN BEKCİLİĞİDE OLURSA COK İİ OLUR A1-A2-A3 FARKETMEZ

Labrador Retriever arıyorum.. -
Labrador Retriever cinsi 3 aylığa kadar ev arkadaşı arıyorum. 150 ytl kadar verebilirim. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adreesine mail atabilirse sevinirim.

fransız bulldog arıyorum. -
yavru fransız bulldog arıyorum konu baslıgından da anlasılabilecegi üzere. istanbul sınırları icinde kopegi yavrulamıs olan varsa mail atıp resim gonderebilir, 🔒 Üyelere Özel lutfen ciddiyetsiz mailler atılmasın.

ankara eryamanda köpek istiyorum -
merhaba ben mutlu ankara eryamandayım.şirin evimizin tek eksiği şirin bir köpek.eşim ufak cins köpeklerden hoşlanıyor.maddi durumum olmadığı için parayla alamıyorum.süs köpeği olanlar lütfen mailime CEVAP:🔒 Üyelere Özel

ankara eryamanda köpek istiyorum -
merhaba ben mutlu ankara eryamandayım.şirin evimizin tek eksiği şirin bir köpek.eşim ufak cins köpeklerden hoşlanıyor.maddi durumum olmadığı için parayla alamıyorum.süs köpeği olanlar lütfen mailime CEVAP:🔒 Üyelere Özel

ACİL OLARAK KANGAL ARANIYOR....., -
bir tane kangal erkek arıyorum. fiyatı uygun olursa iyi olur. adresim 🔒 Üyelere Özel

ACİL OLARAK KANGAL ARANIYOR....., -
bir tane kangal erkek arıyorum. fiyatı uygun olursa iyi olur. adresim 🔒 Üyelere Özel

Yavru Husky Arıyorum, Papağanlarla takas yapacak. -
Yavru Husky`yi papağanlarla takası düşünen varsa bende çok iyi bakımlı 1 cennet papağanı, 2 tanede sevda papağanı var. Kuşlarımdan çok memnunum, içlerinde damızlıkda var. Sadece husky olursa vermeyi düşünüyorum. İlgilenenlere resimlerinide yollayabilirim. Detaylıda konuşuruz.

Yavru Husky Arıyorum, Papağanlarla takas yapacak. -
Yavru Husky`yi papağanlarla takası düşünen varsa bende çok iyi bakımlı 1 cennet papağanı, 2 tanede sevda papağanı var. Kuşlarımdan çok memnunum, içlerinde damızlıkda var. Sadece husky olursa vermeyi düşünüyorum. İlgilenenlere resimlerinide yollayabilirim. Detaylıda konuşuruz.

BURSA`da yım ücretsiz köpek istiyorum -
slm.bursada oturuyorum.köpeklere karşı aşırı derecede sewgim war.aynı zamanda kardeşiminde.bize ücretsiz köpek werebilecek birileri warmı?sewimli we oyuncu olması kafidir.şimdidden teşekkürler 🔒 Üyelere Özel

YAVRU ERKEK PiTbUL ARIORUM ACİL ..!!!! -
2 VEYA 3 AYLIK ERKEK PİTBULL ARIYORUM 🔒 Üyelere Özel

BANA KÖPEK VERECEK BİRİ VAR MIII -
SAMSUNDAYIM VE KÖPEK İSTİYORUM TERCİHEN GOLDEN, İNGİLİZ BULLDOG, HUSKY YADA COCKER MSN: 🔒 Üyelere Özel

rot aranıyor ÖZELLİKLE KIRŞEHİRDE -
arkadaşlar kırşehirdeyim kırşehirde köpek satan varsa hemen ilgilenirim kırşehire yakın yerlerde olabilir!!!!!! ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atsınlar telefonda konuşur buluşurum

müthiş sevgi görecek ücretsiz köpek yavrusu arıyorum -
Ankara` da ücretsiz veya cüzi bir fiyatla yeni doğmuş american cocker spaniel veya poodle (minyatür) veyahut cavalier king charles) arıyorum.köpeğinize çok güzel bir yuva ve müthiş sevgi vereceğimizden emin olabilirsiniz.(evimiz bahçeli)

Ankara` da ücretsiz veya cüzi bir fiyatla yeni doğmuş american cocker spaniel veya poodle (minyatür) veyahut cavalier king charles) arıyorum.köpeğinize çok güzel bir yuva ve müthiş sevgi vereceğimizden emin olabilirsiniz.(evimiz bahçeli)