Ücreti Makul olursa(100-150 arası) Yavru Golden Retriver arıyorum gerçekten bir köpek dostuyum daha önce Alman Kurdu Kangal ve Bir Kurt Kırması Yetiştirdim ilgilenler için msn ve mail adresim hasan@coolart.🔒 Üyelere Özel
Şimdiden Herkeze Teşekkürler
Askerlik nedeniyle vermek zorunda kaldığım Kangal`ımın yerine eşiminde ısrarıyla Yavru Erkek Golden Retriever arıyoruz ilgilenler hasan@coolart.🔒 Üyelere Özel ye mail atarsa çok sevnirim...
Başlıktaki gibi yawru husky wea bull dog aranıyor.
Fiyat 200 ytlden fazla olmucak fiyat biras düşük ama yawrunuza gözim gibi bakıçağımdan emin olabilirsiniz.Wapcamla istediğiniz zamn onu size göstere bilrim.
ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel
daha önce 5 sene anerican cocker besledim komşulardan dolayı vermek zorunda kaldım.yeni bir eve taşındım ve artık problem yok yeni bir köpek istiyorum.ücretsiz veya cok cüzzi bir ücretle cocker almak istiyorum.
daha önce 5 sene anerican cocker besledim komşulardan dolayı vermek zorunda kaldım.yeni bir eve taşındım ve artık problem yok yeni bir köpek istiyorum.ücretsiz veya cok cüzzi bir ücretle cocker almak istiyorum.
Arkadaşlar mrb..
Yavru erkek rott arıyorum. İzmit`te oturuorm ama arabayla gelip İstanbul`dan alabiirm..
Uygun fiyat verirseniz memnun olurm :) çünkü uzun zamandan beri bir rot`um olmasını istiyordum ve bu sefer almak için kesin karar verdim..
Şimdiden teşekkür ederim..
Ben yavru, pek büyümeyen(beagle,cocker,terrier v.b.)bir köpek arıyorum.Köpeğe verebileceğim ücret kısıtlı.En fazla 3 aylık olursa ve mesajlarınızla birlikte (mümkünse) köpüşünüzün resmini yollarsanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel bu adresten bana ulaşabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler...
Ben yavru, pek büyümeyen(beagle,cocker,terrier v.b.)bir köpek arıyorum.Köpeğe verebileceğim ücret kısıtlı.En fazla 3 aylık olursa ve mesajlarınızla birlikte (mümkünse) köpüşünüzün resmini yollarsanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel bu adresten bana ulaşabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler...
chihuahua cinsi köpeği olup da, çok iyi bakılacağı bir aileye vermek isteyenler, iletişim: 🔒 Üyelere Özel
petshop ve ücret talep eden satan satıcıların aramaması rica olunur. (sevgi parayla satılmaz)
1 dişi 1 erkek macar rot arıyorum ulaşım masrafı bana ait 2 köpeğe 350 ytl veririm elinde olan varsa 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilir 350 ytlden fazla veremem onda göre 350 ye verecek olanların maillerini bekliyorum...
1 dişi 1 erkek macar rot arıyorum ulaşım masrafı bana ait 2 köpeğe 350 ytl veririm elinde olan varsa 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilir 350 ytlden fazla veremem onda göre 350 ye verecek olanların maillerini bekliyorum...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.