Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

yavru terrier cinsi köpek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım -
Süper ilgi ve sevgi görecek yavru terrıer cınsı köpek arıyorum Ücretsız ve makul bır ucret karsılıgı edınmek ıstıyorum.ilgililerın 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırler

Ücretsiz Yavru terrier cinsi köpek istiyorum -
Ben yenı dogmus yavru terrıer cınsı beyaz tüylü erkek bir köpek yavrusu istiyorum. İyi bir yuvaya sahip olacagı garantisi veriyorum. Köpeğini vermek isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Yardımcı olursanız sevinirim

dostunu vermek isteyenler için -
merhaba geniş bahçeli bir evde oturuyorum köpeğimi kaybettim. eğer golden yada alman çoban köpeği olupta vermek zorunda olan ve iyi bakılacağını düşünen arkadaşlarımız varsa lütfen irtibat 🔒 Üyelere Özel

merhaba geniş bahçeli bir evde oturuyorum köpeğimi kaybettim. eğer golden yada alman çoban köpeği olupta vermek zorunda olan ve iyi bakılacağını düşünen arkadaşlarımız varsa lütfen irtibat 🔒 Üyelere Özel

yeni bir dost arıyoruzzz -
bize arkadaşlık yapacak yavru cins köpek arıyoruz her türlü ihtiyacı hazır durumda çok iyi sıcak yuvası olacak uzun zamandır baktığımız köpeğimiz öldü ailece bu duruma çok üzüldük ve en kısa zamanda yeni bir dost edinmek istiyoruz golden alman kurdu vb. cins ve 1-2 aylık olması tercihimiz 🔒 Üyelere Özel

bize arkadaşlık yapacak yavru cins köpek arıyoruz her türlü ihtiyacı hazır durumda çok iyi sıcak yuvası olacak uzun zamandır baktığımız köpeğimiz öldü ailece bu duruma çok üzüldük ve en kısa zamanda yeni bir dost edinmek istiyoruz golden alman kurdu vb. cins ve 1-2 aylık olması tercihimiz 🔒 Üyelere Özel

Çok İyi Bakacağım Arkadaş Arıyorum (BURSA) -
Merhaba hayvansever dostlar, Bursada yaşıyorum aynı zaman bursada üniversite okuyorum. Sitemizin büyük bir bahçesi var; bahçede, evde ve bahçeli yazlık evimizde çok iyi bakabileceğim bir alman kurdu yada husky arıyorum. Ancak öğrenci olduğumdan maalesef ilanlarda belirtilen ücretleri ödemem imkansız :( Gerçekten çok iyi bakabileceğim, alman kurdu veya husky vermek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel msn/mail adresim. HAKAN OLCAY

uygun fiyata american coker aranıyor (yavru) -
aynen başlıktaki gibi email adresim 🔒 Üyelere Özel

cazip fiyata veya yawrularına güvenecek bakabilcek birni arayanların yawrularından almak istiyorum -
cukurova üniversitesinde okumaktayım...ewimde bakabilecegim...ufak tatlı ve şirin cins köpek aramaktayım...alacagım köpege cocugummus gıbı bakacagımdan hıc suphenız olmasın.....eger bana verebılcegınız yawru bır kopegınız varsa🔒 Üyelere Özel nuamralı telden bana ulasabılırsınız....

BİR DOST -
Manisa ve çevre illerden evde bakabileceğimiz bir dost arıyoruz.3 yaşında bir kızım var.Bu yüzden çocuklarla iyi anlaşabilen bir cins olmalı.Çok iyi bakılacağından ve çok fazla sevileceğinden emin olabilirsiniz.İlginiz için teşşekkürler.

CAZİP FİYATA KÖPEK MAMALARI -
GOODY 15 KG ADULT 30 YTL GOODY 15 KG PUPY 35 YTL GOODY 15 KG HİGH ENERGY 33 YTL GOODY 15 KG Lamb Meal Rice 33 YTL GOODY 5 KG HİGH ENERGY 15 YTL PROPAC MAMA ÇEŞİTLERİ CAMPİON KONSERVE MAMALAR 5 ADET 15 YTL TEL:0332 353 3370

Golden R. Görti -
Arkadaslar birtanecik golden Retriever istiorum fiyatı 300ytleye kadar olsun uçmayın lütfen deli gibi istiorum ne olur yaaa inşallah biriniz dönersiniz sanmıorum ama inşaallah yavru istiorum kız olsun erkekle bas edemem :) :D lütfen lütfen lütfennnnnnnnnnnnn yalvarıorum lütfen dönün bana 🔒 Üyelere Özel köpeğinin yAvrusunu vermek isteyenler lütfen onun dışındakilerle ilgilenemem lütfen amacı olan ilgilensin lütfennnnn

alman rottweıler aranıyor -
alman rottweıler aranıyor.izmir çevresi olursa iyi olur.msn:🔒 Üyelere Özel :🔒 Üyelere Özel

Golden arıyorum !!! -
merhaba arkadaslar kendi evimde ona kendı yavrum gibi bakabilecegim bi golden ariyorum. eşimde bende kopeklerı cok seviyoruz.kırklarelinde oturuyorum. ücret konusunda lütfen yuksek rakamlar vermeyin !! bıde bu işin ticaret haline getirenler lütfen mesaj atmayın degerlendırılmıyecektır. Saygılarımla Yasemin 🔒 Üyelere Özel maillerinizi bekliyorum.