Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

kendime sıkı bir dost arıyorum -
slmlarr... uzun zamandır arıyorum en sonunda bir arkadaşın tavsiyesiyle bu siteyi buldum..inş. bulurum.golden,hasky,rot olabilir. çok ii bakabiliceğime emin olabilirsiniz.. şu an aydında okuyorum bu sene son sınıfım antalyada bahçeli bir evimiz var orada beslemeyi düşünüyorum ilgilenenler mail atarsa sevinirim isteyenler alabilir...çok uzak olmadığı sürece her yerden gelip alabilirim tşkler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Kızıma hayvan sevgisini öğretecek bir dost! -
Merhabalar... 11 aylık kızım için çocuklara zarar vermeyen ve özellikle yavru olması kaydıyda, bir köpek arıyoruz.İzmir` de oturuyoruz.Köpeklerin satılmasına benim gibi karşı olan ve iyi bakılmak koşulu arayanlardan, cevap bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel mail adresim. Saygılarımla....

3 yasında dişi pekingese -
istanbul olmak şartıyla kızım zeytine güvenilir bir aile arıyorum. 🔒 Üyelere Özel canan atış

3 yasında dişi pekingese -
istanbul olmak şartıyla kızım zeytine güvenilir bir aile arıyorum. 🔒 Üyelere Özel canan atış

golden aranıyor acil -
acil golden ariyorum disi yetiskin veya yavru olabilir makul fiyatla satacak arkadaslarla irtibata gecmek istiyorum ilerde yavrusundan veririm aldigim kisiye saygilar 🔒 Üyelere Özel -- yunus aydin

ST. BERNARD ARIYORUM PARASI PESIN -
YETİSKİN VEYA YAVRU ST. BERNARD (BETHOWEN) ARIYORUM PARASI PESIN ODENECEKTIR FİYATININ COK PAHALI OLMAMASI LAZIM SATMAYI DUSUNEN VARSA 🔒 Üyelere Özel -- YUNUS AYDIN İSTEYEN OLURSA PİTLE TAKAS DA YAPABILIRIZ ALT UST HALLEDERIZ SAYGILAR

makul fiyata jack russel aranıyor ..yavru İSTANBUL -
meraba..200 YTL dişi yavru 2-3 aylık jack russel arıyorum..İLGİLENENLER MESAJINI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER

makul fiyata jack russel aranıyor ..yavru İSTANBUL -
meraba..200 YTL dişi yavru 2-3 aylık jack russel arıyorum..İLGİLENENLER MESAJINI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER

Dikkat!Köpek Aranıyorrrrr....!!! -
Arkadaşlar bakamıcak durumda olan köpek sahibi aileler varsa rotwailer,boxer,pitbull cinsi köpeklerinisi sahiplenebilirim.Bahçeli evimize arkadaş arıyoruz.Kesinlikle yalnız kalmıcak ailem herzaman ev içinde zaten.Tekirdağ,Silivri,Çorlu,Çerkezköy vb.vilayetlerden olursa ücreti karşılığda yukarıda belirttiğim erkek yavru şeklinde ki köpeklerinisden belirli bir bütçe ayırdım 250ytl kadar belki çok fazla değil ama durumum bunun için uygun.Diğer illerden gönderirim diyen arkadaşlar varsa onlarda ilan bırakabilirler.iletişim için msj bırakabilirsiniz hergün düzenli olarak siteye giriş yapıyorum.Yada 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla,

Arkadaşlar bakamıcak durumda olan köpek sahibi aileler varsa rotwailer,boxer,pitbull cinsi köpeklerinisi sahiplenebilirim.Bahçeli evimize arkadaş arıyoruz.Kesinlikle yalnız kalmıcak ailem herzaman ev içinde zaten.Tekirdağ,Silivri,Çorlu,Çerkezköy vb.vilayetlerden olursa ücreti karşılığda yukarıda belirttiğim erkek yavru şeklinde ki köpeklerinisden belirli bir bütçe ayırdım 250ytl kadar belki çok fazla değil ama durumum bunun için uygun.Diğer illerden gönderirim diyen arkadaşlar varsa onlarda ilan bırakabilirler.iletişim için msj bırakabilirsiniz hergün düzenli olarak siteye giriş yapıyorum.Yada 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla,

Arkadaşlar Çorlu-Çerkezköy-Tekirdağ-Silivri başta olmak üzere rotwailer,boxer,pitbull cinsi erkek yavru köpek aranıyor.Bu illere ve ilçelere öncelik verilecektir.Bakamayıpta verecek olan varsa irtibata geçelim.Evim bahçeli ailemle birlikte yaşıyorum.Köpek hiçbir şekilde yalnız kalmayacak hem bir dost hem bir koruyucu olacak.Elinde olup diğer illerden vilayetlerden göndermek isteyen gönderebilecek konumdaki arkadaşlarla da irtibata geçebiliriz.Satmak isteyen olursa abartılı olmayacak kaydı ile belirli bir bütçede ayrılmıştır satında alabilirim.İlgilenen olursa mesaj bıraksın mail adresimide veriyorum 🔒 Üyelere Özel

Eğitimli Rotweiler -
Eğitimli Satılık ROtweiler 1 yaşında macar cinsi sağlıklı ve veteriner hekim kontrolünde bakımlı ve güçlü Fiyat.... Seceresi Vardır

uygun ücretli çok süper bakıcağım köpek istiyorummmmm -
gerçekten çok süper bakıcam!!! :) öğrenci olduumus için haliyle maddi imkanlar kısıtlı, oyüzden 150 ytl ye kadar küçük bir yawru arıyorum. düşünen warsa mail atın lütfen 🔒 Üyelere Özel

gerçekten çok süper bakıcam!!! :) öğrenci olduumus için haliyle maddi imkanlar kısıtlı, oyüzden 150 ytl ye kadar küçük bir yawru arıyorum. düşünen warsa mail atın lütfen 🔒 Üyelere Özel

yavru terrier cinsi köpek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım -
Süper ilgi ve sevgi görecek yavru terrıer cınsı köpek arıyorum Ücretsız ve makul bır ucret karsılıgı edınmek ıstıyorum.ilgililerın 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırler

yavru terrier cinsi köpek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım -
Süper ilgi ve sevgi görecek yavru terrıer cınsı köpek arıyorum Ücretsız ve makul bır ucret karsılıgı edınmek ıstıyorum.ilgililerın 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırler