ARKADAŞLAR BAHCELİ BİR EVİM AYNI ZAMAN DA YAZLIGIM VAR IYI BAKABILECEGİME İNANDIGIM ICIN BIR ALMAN KURT YAVRUSU ARIYORUM KOPEK BAKIMI HAKKINDA BILGIM DE YETERLIDIR EGER YUVA EDINDIRMEK ISTEDIGINIZ KOPEGINIZ VARSA LUTFEN IRTIBATA GECIN(MAKUL BIR FIYAT OLURSA ONUDA KARSILAMAYA CALISIRIM)🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR BAHCELİ BİR EVİM AYNI ZAMAN DA YAZLIGIM VAR IYI BAKABILECEGİME İNANDIGIM ICIN BIR ALMAN KURT YAVRUSU ARIYORUM KOPEK BAKIMI HAKKINDA BILGIM DE YETERLIDIR EGER YUVA EDINDIRMEK ISTEDIGINIZ KOPEGINIZ VARSA LUTFEN IRTIBATA GECIN(MAKUL BIR FIYAT OLURSA ONUDA KARSILAMAYA CALISIRIM)🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
Ben Maltese cinsi, dişi (1-2 yaşlarında da olabilir)köpek arıyorum.İlgilenen arkadaşlar, mümkünse fotoğraf ile birlikte bana ulaşırlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Nuray
E-mail:🔒 Üyelere Özel
selam arkadaşlar ben gaziantepte komserim,ismim volkan türkmenoglu ücretsiz veya cüzi bi fiyata (6-7 aylığa kadar büyümüş olabilir) beagle arıyorum köpeğe iyi bakılacağına emin olabilirsiniz, kargo parası tarafımden karşılanacaktır.ilgilendiğiniz için teşekürler
cep tel:🔒 Üyelere Özel
ev tel :0342 3212992
selam arkadaşlar ben gaziantepte komserim, ücretsiz veya cüzi bi fiyata (6-7 aylığa kadar büyümüş olabilir) beagle arıyorum köpeğe iyi bakılacağına emin olabilirsiniz, kargo parası tarafımden karşılanacaktır.ilgilendiğiniz için teşekürler
tel:🔒 Üyelere Özel
selam arkadaşlar ben gaziantepte komserim, ücretsiz veya cüzi bi fiyata (6-7 aylığa kadar büyümüş olabilir) beagle arıyorum köpeğe iyi bakılacağına emin olabilirsiniz, kargo parası tarafımden karşılanacaktır.ilgilendiğiniz için teşekürler
tel:🔒 Üyelere Özel
selam arkadaşlar küçük kızım için PUG arıyorum. fiyatları çok yüksek olmasından dolayı alamıyorum son çare olarak buraya yazmayı uygun gördüm. Cuzi miktar verebilirim. Ona iyi bakılacağına emin olabilirsiniz.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.