Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

safkan golden secereli yavrular -
goldenım hamıle yavru golden düşünenlere yardımcı olabilirim .kenidiniz bakıp secede bilirsiniz üstelik..

itd de 2 aylık max 200 liraya erkek yawru arıyorum -
merhaba hayvan dostları... rott-terrier-husky-golden-doberman-danua yavrusu arıyorum cok iyi bi aileye gelcek ilgilenenler olursa msn adreslerini bıraksın yada tel numaralarını bıraksınlar ben o kisilerle irtibata gecicem msn addresim:🔒 Üyelere Özel

yavru ucrtli-ucretsiz kopek arıyorum -
istanbulda oturuyorum yavru rot husky terrier yada danua yavrularınıza talibim en fazla 4 aylık olmasını istiyorum ucretlı(max 200 lira) yada ucretsiz yavru erkek bi kopek almak istiyorum bakımı sorun olmayacak kopeginiz emin ellere gelecek msn adresim 🔒 Üyelere Özel ilgilenen arkadasla ulassın lutfen

70 ytl bazında köpek aranıyor. -
🔒 Üyelere Özel tercihim rottweiler husky

Köpek Arıyorum -
Selam Arkadaşlar.ben kendime yalnızlığımı paylaşıcak bir dost arıyorum.Köpeğine bakamayan veya ondan ayrılmak zorunda olan arkadaşlar ,köpeğinize çok iyi bir şekilde bakacağımdan emin olabilirsiniz.gaziantepteyim.yol masraflarını karşılayabilirim.mail adresim 🔒 Üyelere Özel ilgileneceğinize inanıyorum.şimdiden teşekkürler...

Küçük köpek aranıyor -
Evde beslemek için ücretsiz küçük ve kız kardeşimin bakabileceği bi köpek arıyorum köpeğini vermek isteyen olursa gelip alabilirim irtibat adrsleri msne:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yavru golden retriver veya kaniş arıyorum -
kopeklerın satılmasına karsıyım...cok ıyı bır hayvan severım ılgılenenler ve elınde yavru olanlar ulaşşın 🔒 Üyelere Özel renk: beyaz tercihimdir şimdiden saolun arkadaşlar...

yavru golden retriver veya kaniş arıyorum -
kopeklerın satılmasına karsıyım...cok ıyı bır hayvan severım ılgılenenler ve elınde yavru olanlar ulaşşın 🔒 Üyelere Özel renk: beyaz tercihimdir şimdiden saolun arkadaşlar...

sayın hayvanseverler -
Sayın Hayvanseverler Beslediğiniz dostunuzun aşılarını eksiksiz yaptırmanız hem onun hemde siz ve ev halkının sağlığı açısından son derece önemlidir.Ayrıca dostunuzun diğer bakımlarını (genel kontrol,traş,banyo,tırnak sağlığı,kulak bakımı vb.) onun hayatında oldukça önemlidir. Günümüzün yoğun iş temposunda değişen ihtiyaçları gözönüne alarak Bahçelievler Veteriner Kliniği olarak İstanbul sınırları içindeki hayvanseverlerin yükünü hafifletmek için dostunuzun genel kontrol,aşı,tırnak ve kulak bakımı gibi temel ihtiyaçlarını evinizde veya işyerinizde karşılıyor,traş ve banyo için evinizden veya işyerinizden alıp tekrar evinize veya işyerinize teslim ediyoruz. BAHÇELİEVLER VETERİNER KLİNİĞİ Vet.Hek.Metin Durmaz Vet.Hek.Zafer Üstün Randevu için 0212 554 24 82 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUMM.... -
selamlar; Yavru ve dişi golden arıyorum.. ilgilenenlr msndn ulaşabilir.. 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUMM.... -
selamlar; Yavru ve dişi golden arıyorum.. ilgilenenlr msndn ulaşabilir.. 🔒 Üyelere Özel

GOLDEN ARIYORUMM.... -

GOLDEN ARIYORUMM.... -

GOLDEN ARIYORUMM.... -

tam süper bakıcağım köpek arıyorum!!! -
önceden yaklaşık 60 kadar hayvan besledim ve çok seviyorum. öğrenci olduğum için ücretle köpek almam imkansız oluyor. o yüzden ücret talep etmeden yavru köpek vermek isteyen varsa lütfen mail atsın 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum fakat kargo ücretlerini karşılarım ve tam süper hatta çok süper bakarım!!! çok istiyorum yaaaa...

tam süper bakıcağım köpek arıyorum!!! -
önceden yaklaşık 60 kadar hayvan besledim ve çok seviyorum. öğrenci olduğum için ücretle köpek almam imkansız oluyor. o yüzden ücret talep etmeden yavru köpek vermek isteyen varsa lütfen mail atsın 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum fakat kargo ücretlerini karşılarım ve tam süper hatta çok süper bakarım!!! çok istiyorum yaaaa...

((( BU RATWAİLLER`İ KAÇIRMAYIN ))) -
dünyada tanılınan orjinal secereye sahip 80 kiloluk babadan 59 kiloluk anneden 4 aylık erkek yavru, çok çok iri yapılı ve koca kafalı bir yavru gerçek kaliteyi arıyan bu yavruyu kaçırmasın, böle kalitede bir ROTWAİLLER yavrusunun değeri 1500-2000 euro, sadece 700 USD`ye verilecektir kaçırmayın......... 🔒 Üyelere Özel

!!!Cocker Arıyorum!!! -
Biz izmirde oturan bir aileyiz. Kardeşim ve ben uzun uğraşlar sonunda cocker almak için ikna ettik. Eğer vermek istediğiniz yavru cocker varsa bize; 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz. Maillerinizi merakla bekliyoruz.=))

!!!Cocker Arıyorum!!! -
Biz izmirde oturan bir aileyiz. Kardeşim ve ben uzun uğraşlar sonunda cocker almak için ikna ettik. Eğer vermek istediğiniz yavru cocker varsa bize; 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz. Maillerinizi merakla bekliyoruz.=))

yavru k9 alman kurdu -
yavru k9 alman kurdu uygun fiyatlı erkek bir köpek arıyorum yardımcı olursanız sevınırım 🔒 Üyelere Özel