Herkese selamlar..
labrador başta olmak üzere yavru köpek bakmak istiyorum.. Evim müstakil ve 15 yıldır bir çok köpek cinsin beslemiş birisiyim..
Köpeği yavrulayan varsa veya yavru köpeğine bakamayacak olan lütfen bana ulaşssın..
msn ve mail adresim : 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar ben kadıköyde dövmeciyim.Macar erkek, iki bucuk aylık Sağlam bir ROT karşılığı kalıcı dövme yapacağım. İlgilenenler varsa köpeği görmek şartıyla bana ulaşabilirler
irtibat tel :0216 346 31 97 dan semra AYDOĞDU.
Adres: neşet ömer sk.Kadıköy Çarşısı no:61 Kadıköy _ İST
Yavru pug cinsi veya ingiliz buldog köpek istiyorum uygun fiyata veren kişi varsa bana e.mail yoluyla ulaşsın bi zahmet yada köpegi yavrulamış olupda bakabilcek kişi arayan varsada iyi olur ben almak istiyorum e.mail 🔒 Üyelere Özel
Yavru pug cinsi veya ingiliz buldog köpek istiyorum uygun fiyata veren kişi varsa bana e.mail yoluyla ulaşsın bi zahmet yada köpegi yavrulamış olupda bakabilcek kişi arayan varsada iyi olur ben almak istiyorum e.mail 🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar yavru rottweiler arıyorum ücretsiz tercihimdir makul bir fiyat isteyenlerdende alabilirim kayseride bahceli evimde besleyecem vermek isteyen arkadaşlar lütfen bana ulaşın
saygılar
🔒 Üyelere Özel cep: 🔒 Üyelere Özel
2.5 aylık asıları tamam bi dişi kangalım var.ben bunu roth,erkek kangal,doberman yada iyi bir bekçi köpegi yavrusuyla takas etmek istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.🔒 Üyelere Özel ben can
ARANIYOR - D O B E R M A N - "ACİL" -
İRİ YAPILI SAFKAN (ROT vs. KIRMASI DA OLMAYAN),
SECERELİ, AŞILI ve BAKIMLI SAFKAN DOBERMANLAR:
1 ERKEK 1 DİŞİ YETİŞKİN (10 AYLIK - 3 YAŞ ARASI) ARIYORUM.
(BANA CAZİP FİYATA HAYVANINI VERECEK YADA ARACI OLACAK
KİŞİYE !!!..BİR YAVRU..!!! HEDİYE EDECEĞİM.)
TEFERRUAT MSN`de yada E-MAİL YOLU İLE GÖRÜŞÜLÜR.
İRTİBAT TEL: 🔒 Üyelere Özel (BORA)
İRTİBAT İÇİN: 🔒 Üyelere Özel
45 GÜNLÜK KAHVERENGİ DİŞİ (ADI NAZ)ÇOK TATLI BİRŞEY
5 GÜN ÖNCE ALDIM ANCAK ÖZEL SEBEBLERDEN DOLAYI SATMAK ZORUNDAYIM İLGİLENENLER İÇİN ....
TEL:🔒 Üyelere Özel
MAİL ADRESİ:🔒 Üyelere Özel
Erkek bir Golden Retriever a sahibim bahçemiz çok büyük Zonguldak`ta oturuyorz ... Erkek ya da dişi farketmez yeter ki 5 ayı geçmesin Golden Retriever ya da Husky arıyorum...
Erkek bir Golden Retriever a sahibim bahçemiz çok büyük Zonguldak`ta oturuyorz ... Erkek ya da dişi farketmez yeter ki 5 ayı geçmesin Golden Retriever ya da Husky arıyorum...
arkadaşlar elinizde warsa erkek cins köpek talibim.kurt yada rottweiler cinsi olması kangal olsada olur 30 ytl para verilecektir izmir 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel tel nom ulaşın
ali açıl
SLMLAR
BEN BURSADA OTURUYORUM ÖĞRENCİYİM BU AYIN SONUNDA BAHCELI BIR EVE TASINIYORUZ SONUNDA HAYALLERIMDEKI KOPEĞİ ALMA ŞANSIM OLDU TEK SORUNUM DOSTUMU KENDI IMKANLARIMLA ALMAK İSTİYORUM BIRIKTIRDIKLERIMLE.. KOPEGININ SADECE İYİ BIR HAYAT SÜRMESİNİ SONSUZ SEVGİ GORMESİNİ İSTİYENLER YARDIMCI OLURSA COK SEVINIRIM BELKI COK PARA VEREMEM AMA ONA COOOK İYİ BAKICAGIMDAN EMIN OLABILIRSINIZ LUTFEN YARDIMCI OLUN
🔒 Üyelere Özel adresıne mail atarsanız cook sevınırım
SLMLAR
BEN BURSADA OTURUYORUM ÖĞRENCİYİM BU AYIN SONUNDA BAHCELI BIR EVE TASINIYORUZ SONUNDA HAYALLERIMDEKI KOPEĞİ ALMA ŞANSIM OLDU TEK SORUNUM DOSTUMU KENDI IMKANLARIMLA ALMAK İSTİYORUM BIRIKTIRDIKLERIMLE.. KOPEGININ SADECE İYİ BIR HAYAT SÜRMESİNİ SONSUZ SEVGİ GORMESİNİ İSTİYENLER YARDIMCI OLURSA COK SEVINIRIM BELKI COK PARA VEREMEM AMA ONA COOOK İYİ BAKICAGIMDAN EMIN OLABILIRSINIZ LUTFEN YARDIMCI OLUN
🔒 Üyelere Özel adresıne mail atarsanız cook sevınırım
slmlar
ben bursada oturuyorum bu ay sonunda bahçeli bir eve taşınıyoruz herzmn hayallerımdekı kopegı sonunda alma fırsatım oldu eger rott yawrularınız varsa kutfen bılgılendırınız gözüm gibi bakcagımdan emıın olabılırsınız ztn kendıme bır kopek değil bır dost arıyorum tek sorunum fıyat konusunda ben kendı ımkanımla bırıktırdıklerımle alıcm cok fazla bı fıyat odıyemem ama yawrunuzun guvende ve cook sevılcegınden emın olabılırsınız
dream_number_one@adresinden ulaşabılırsınız bu sayfayıda sureklı takıp edıo olucm şimdiden teşekkur ederım