Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golden veya labrador yavrusu arıyorum -
ben hatay iskenderunda oturuyorum bahçeli bi evimvar ve köpeklere olan sevgim hiç bitmiyor ben yavru bi köpek arıyorum ve kesinlikle ticari amaç düşüncesiyle istemiyorum ben tıbbi mümesilim ben sadece sevdiğim için ve baka bileceğim bi köpek arıyorum türkiyenin neresinde olursa olun ala bilirim çünkü obölgede çalışan arkadaşlarım alıp getirir tel 🔒 Üyelere Özel mail adresim 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

golden veya labrador yavrusu arıyorum -
ben hatay iskenderunda oturuyorum bahçeli bi evimvar ve köpeklere olan sevgim hiç bitmiyor ben yavru bi köpek arıyorum ve kesinlikle ticari amaç düşüncesiyle istemiyorum ben tıbbi mümesilim ben sadece sevdiğim için ve baka bileceğim bi köpek arıyorum türkiyenin neresinde olursa olun ala bilirim çünkü obölgede çalışan arkadaşlarım alıp getirir tel 🔒 Üyelere Özel mail adresim 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

ÜCRETSİZ YADA MAKUL UCRETLİ HUSKY YADA GOLDEN ARIYORUM -
Ücretsiz yada makul bir ücret karşılığında max 1.5 yaşında cinseti önemli değil Golden yada Husky arıyorum köpeğinize çok iyi bakacağıma garanti ederim en azından köpeğiniz iyi bakılır ilgilenilir ve mutlu olur bana 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel msn ve mail adresim ulaşabilirsiniz istanbul çatalca da müstakil bahçeli bir evde oturuyorum civar yerlerden gidip alabilirim ilgi alakanıza çok teşekkür ederim.

izmir içi safkan GOLDEN YAVRUrusu İSTİYORUM LÜTFEN -
YENİ EVİMİZE SAFKAN YAVRU GOLDEN İSTİYORUM ONLARA COK İYİ BAKICAZ ANNEM VE BABAMA İYİ EŞLİK EDİCEKTİR BEN ARASTIRIP EN SADIK DUYARLI BİR BEBEGE BİLE BAKABİLEN KOPEK OLDUGU İÇİN ARIYORUM ÜCRETSİZ OLMASI COK İYİ OLUR AMA ÜCRET 100 YTL VEREBİLİRİM ANCAK LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN

huskyy -
2 yasında husky var,safkan dişi,eğitimliii,aşıları tmm.200 ytl 🔒 Üyelere Özel resimlerine ulasabilrsiniz benden

pitbull veya rotwaiter arıyorum -
selam arkadaşlar uygun fiyata amercan pitbull veya rotwaiter arıyorum.msn 🔒 Üyelere Özel

selam arkadaşlar uygun fiyata amercan pitbull veya rotwaiter arıyorum.msn 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Husky -
Ankarada bahçeli bir evim var ve ailemle bir köpek bakmak istiyoruz ve hepimiz huskyleri çok seviyoruz daha önceden 2 ayrı arkaşdaımın husky sine bakmıştım ancak onlar büyüktü biras geç alışmışlardı onun için yavru olursa cok iyi olur.Çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz Ankara dışına kargo bana aittir

Ücretsiz Husky -
Ankarada bahçeli bir evim var ve ailemle bir köpek bakmak istiyoruz ve hepimiz huskyleri çok seviyoruz daha önceden 2 ayrı arkaşdaımın husky sine bakmıştım ancak onlar büyüktü biras geç alışmışlardı onun için yavru olursa cok iyi olur.Çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz Ankara dışına kargo bana aittir

Ücretsiz Husky -

KÖPEK ARIYORUM -
BAHÇELİ BİR EVİM VAR VE KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYORUZ AİLECE VE BESLEMEK İSTİYORUM BANA YAVRU KÖPEK VEREBİLECEK BİR ARKADAŞ VARSA SEVİNİRİM KESİNLİKLE TİCARİ AMAÇLI DEĞİLDİR MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ben bir tıbbi mümesilim kesinlikle ticari amaçla istemiyorum

Alman Kurtu Veya Kurt Köpeği Aramaktayım -
Köpeğim Olmasını Cok İstiyoum Dişi Erkek Kurt Cinsi Köpekler Almak İstiyorum Yaş Fark etmez Fazla yaşlı olmamak şartıyla tabi 1 yaşını geçmezse Mennun Kalırım Eger Veren olursa MSN:🔒 Üyelere Özel ekleyın hemen konusalım Dip Not : KARGO ÜÇRETİ BENDEN :)

bedava husky veya boxer arıorum lütfen bi göz atın. -
ben bakırkoy den ilan verıorum.kopeğimi yaşlılık yüzünden kaybettim.onun acısını unutturacak bi köpek arıorum.köpeğinize değer vereceğimden kuskunuz olmasın.sizin kadar iyi bakacagımdan emin olabilirsiniz.istediğiniz zaaman köpeğinizi gelip görebilirsiniz. lüfen ilgilenenler mail adresime ulaşsın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Furkan SAKKA

Rotwailer yavrusu arıyorum -
Herkese merhaba ben bilgisayar sektöründeyim bilgisayar ile takas edicek rotwailer yavrusu arıyorum ilgilenenler msj atabilir (not. elimdeki pc ler çok iyi)

Herkese merhaba ben bilgisayar sektöründeyim bilgisayar ile takas edicek rotwailer yavrusu arıyorum ilgilenenler msj atabilir (not. elimdeki pc ler çok iyi)