Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

İZMİRDEYİM VE Bİ GOLDEN ARKADASA İHTİYACIM VAR.. -
İZMİRDEYİM GOLDEN RETRİEVER CİNSİ KÖPEK ARIYORUM. Bİ TANIDIĞIMIN GOLDEN CİNSİ KÖPEĞİ VARDI ONU BESLİYORDUK BERABER VE TEK ALMAYA KARAR VERDİM.. ÇOK İSTİYORUM İLGİLENENLER VARSA E-MAİL ADRESİM= 🔒 Üyelere Özel `dan BANA ULAŞABİLRLER..

CANE CORSO ARANIYOR -
merhaba arkadaslar. Baheclı bır evım war.Ve ıyı bır bekcı kopegı arıyorum.Arastırmalarıma gore cane corso cok uygun bı kopek. 1,5 yada 3 aylık arası olması tercihim. Cınsıyet onemlı deıl. İrtibat için msn adresım 🔒 Üyelere Özel

CANE CORSO ARANIYOR -
merhaba arkadaslar. Baheclı bır evım war.Ve ıyı bır bekcı kopegı arıyorum.Arastırmalarıma gore cane corso cok uygun bı kopek. 1,5 yada 3 aylık arası olması tercihim. Cınsıyet onemlı deıl. İrtibat için msn adresım 🔒 Üyelere Özel

CANE CORSO ARANIYOR -

CANE CORSO ARANIYOR -

Arkadaslar pinchser arıyorumm -
Slm.. Ben İstanbulda Avrupa Yakasında yaşıyorum ve yavru pinchser arıyorum. Fiyatı 300 Ytl yi geçmemesi iyi olur. Msn adresim: 🔒 Üyelere Özel

Golden&Labrador Retriever Araniyor -
İyi günler en az 7-8 aylık bir golden yada labrador ariyorum. Ücretli ücretsiz farketmez.en fazla 2 yaşında olabilir. İst dayım.2 katlı evde oldukça güzel bir hayat yaşayacak. Sakın ticaret yapanlar mesaj atmayınız.anne altından değil. 7-8 aylık ariyorum.İlgilenenlerden mesaj bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler. hemen irtibata geçeceğim

Golden&Labrador Retriever Araniyor -
İyi günler en az 7-8 aylık bir golden yada labrador ariyorum. Ücretli ücretsiz farketmez.en fazla 2 yaşında olabilir. İst dayım.2 katlı evde oldukça güzel bir hayat yaşayacak. Sakın ticaret yapanlar mesaj atmayınız.anne altından değil. 7-8 aylık ariyorum.İlgilenenlerden mesaj bekliyorum. 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler. hemen irtibata geçeceğim

Üctetsiz dişi alman çoban köpeği vaya rotwailler arıyorum bir en fazla birbuçuk yaşını aşmamış olurs -
Üctetsiz dişi alman çoban köpeği vaya rotwailler arıyorum bir en fazla birbuçuk yaşını aşmamış olursa sevinirim bana maille ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel ilgilerinize şimdiden teşekkürler

İZMİRDEN GOLDEN VE HUSKY -
mrb arkadaslar ben köpek sahiplenmek istiyorum daha önce köpek besledim evim bahceli köpegimi3 ay önce araba carptı malesef onu kaybettim şimdi tekrar köpek beslemek istiyorum acıkcası izmirde barınaga gittim ama aradıgım cinste köpek bulamadım malum köpek fiyatlarıda cok yuksek ama ben yinede 200 ytl ye kadar bişeler almayı düsünüyorum istedigim cins husky veya golden yavru veya yetişkin olması farketmez belki bakamdıgı icin vermek isteyenler vardır izmirde oturuyorum köpek beslemeyi özledim onlar insanın en yakın arkadsı oluyor biran önce sahiplenmek istiyorum msn:🔒 Üyelere Özel cep:🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEN GOLDEN VE HUSKY -
mrb arkadaslar ben köpek sahiplenmek istiyorum daha önce köpek besledim evim bahceli köpegimi3 ay önce araba carptı malesef onu kaybettim şimdi tekrar köpek beslemek istiyorum acıkcası izmirde barınaga gittim ama aradıgım cinste köpek bulamadım malum köpek fiyatlarıda cok yuksek ama ben yinede 200 ytl ye kadar bişeler almayı düsünüyorum istedigim cins husky veya golden yavru veya yetişkin olması farketmez belki bakamdıgı icin vermek isteyenler vardır izmirde oturuyorum köpek beslemeyi özledim onlar insanın en yakın arkadsı oluyor biran önce sahiplenmek istiyorum msn:🔒 Üyelere Özel cep:🔒 Üyelere Özel

mersinden iyi cins bir köpek arıyorum -
bekçilik yaptırmak üzere ücretsiz cins köpek arıyorum iyi bakılacagına emin olabilirsiniz bana ulasabileceginiz tel:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

hayvan ticareti yapmayan sahipten golden yavru ariyorum -
golden retriever erkek yavru arıyorum. ancak hayvan ticareti yapmayan birinden bu yavruyu almak istiyorum. derdim para vermemek değil. yavrunun annesi ve seceresi önemlidir.

golden retriever erkek yavru arıyorum. ancak hayvan ticareti yapmayan birinden bu yavruyu almak istiyorum. derdim para vermemek değil. yavrunun annesi ve seceresi önemlidir.

denizlideyim haski yavru arıyorum -
denizlideyim haskiye aile olmak isterim elinde olan vara veya nasıl bulabileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek lütfen mail atsın 🔒 Üyelere Özel kşamları msndeyim

Danua ya da Golden Araniyor -
Tercihan siyah, mavi gözlü olabilir, Danua arıyorum. Egitimliyse yetiskin de olabilir, diger hallerde yavru tercihim.Uygun fiyatli olmasi tercihim. Ilanin belli bir gecerlilik suresi yok, almak icin acele etmiyorum, yeter ki istedigim olsun. Buyuk bir bahcemiz var, ancak eve de adapte olmasi gerekiyor. bilgilerinize, ilgilerinize. . . e-mailim : 🔒 Üyelere Özel