Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Danua Erkek 2 yaşında Eş Arıyorum İzmir -
2 yaşındaki erkek Danua cinsi, Merle renkli köpeğime eş arıyorum. İzmir de oturuyorum. 🔒 Üyelere Özel.

SHİTZSU KIZIMA EŞ ARIYORUM ESKİŞEHİR -
🔒 Üyelere Özel NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

maltese terrier kızıma eş arıyorum sakarya -
maltese terrier kızıma 4 kg altı erkek eş arıyoruz

Toy poodle oğluma eş arıyorum istanbul avrupa -
1.5 yaşında 4.5 kilo oğluma bir gelin adayı arıyorum

Kangal Çiftleştirme -
Floryada Safkan Erkek Kangalım Var.Çiftleştirme ihtiyacı duyuyoruz.Dişi kangalınız varsa aşağıda belirttiğim numarayla irtibata geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Maltese Terrier oğluma eş arıyorum SAKARYA -
Oğlum şuan 8 aylık çiftleştirmek için eş arıyorum

1 yaşinda ingiliz cocker ogluma eş ariyorum izmir -
Izmir ksk dan bir yasini yeni doldurmuş oğluma, gelin bakiyorum.

Maltes terier oğluma eş arıyorum -
Maltes terier 2 yaşında 4 kilo oğluma eş arıyorum kocaeli darıca da yaşıyoruz 🔒 Üyelere Özel wpden ulaşabilirsiniz.

Pekinez dışı köpeğime eş ariyorm -
Köpeğim Karam kizgonlk donemndedir acil es aryorm ciflestirmek isteyenler bornova İzmir ulaşın 🔒 Üyelere Özel

Toy Poodle 2 yaşında erkek İstanbul -
Oğlumuza bi dişi arıyoruz. Cinsi Toy Poodle olmalı. Yaş fark etmez.

Havense terier cinsi 4 yaşındaki kızıma eş ariyorum -
Şila 4 yaşında havense terier cinside dışı bir köpek daha önce hiç ciflestirmedik ama artık vakti geldi Şila. 3 numara büyümeyen bir köpek ona uygun damat adaylarimizi bekliyoruz köpeği verme taraftarı değilim Sıla'nın ilk deneyimi olacağı için gozetimim altında olmasını istiyorum o yüzden eş olarak gelecek köpek bir müddet misafirim olacaktır Konya Selçuklu Bosna Hersek MH yaşıyoruz şartlarımızı uygun adaylarımızı bekliyoruz

Havense terier cinsi 4 yaşındaki kızıma eş ariyorum -
Kızıma damat adayj arıyorum İsmi Şila Yas 4 Cins havense terier Numra 4( büyümeyen cinslerden) Renk siyah beyaz Daha önce deneyimi olmadı artık anne olma vaktinin geldiğini düşünüyoruz gelecek olan erkek köpeğimiz yakışıklı olmalı😂 Yavrularımızı güzel istiyoruz cnku Geleck olan köpeğimiz bir müddet gozetimim altında kalacaktır kızımın ilk deneyimi kendini evinde rahat hissetmesi için ikisinide himayem altında istiyorum doğacak olan yavrulardan istediğiniz herhangi birini babaya vereceğim sütten kesildikten sonra babalık hakkıni yani adaylarımızı bekliyoruz İrtibat 🔒 Üyelere Özel Hiranur tek

İSTANBUL 5YAŞINDA ERKEK MALTESE TERRİERİMİZE DİŞİ ARIYORUZ -
🔒 Üyelere Özel İLGİLENLER MESAJ ATABİLİR

kızıma eş erkek poodle arıyorum sakarya -
kızıma poodle eş arıyorum

ACİL OLARAK TOY POODLE OĞLUMA EŞ ARIYORUM -
Merhabalar 4,5 yaşındaki toy poodle oğlumu çiftleştirmek istiyoruz acil olarak iletişim için mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

ACİL OLARAK TOY POODLE OĞLUMA EŞ ARIYORUM -
Merhabalar 4,5 yaşındaki toy poodle oğlumu çiftleştirmek istiyoruz acil olarak iletişim için mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

Pomerian oğlumuza eş arıyoruz -
Beyaz Pomerian oğlumuza eş arıyoruz . İstanbuldayız . Çevre illerde yazabilir. Numaram 🔒 Üyelere Özel