Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

pomeranian boo kizimiza es ariyoruz -
2 yaşındaki kızımıza eş arıyoruz. İstanbulda olanlarlar mail atarsa çok seviniriz. 🔒 Üyelere Özel

Pomeranian Boo Ayı Surat Oğlumuza Dişi Arıyoruz istanbul -
1 yaşında oğlumuz bütün aşıları yapılmış temiz ve bakımlıdır. İstanbul içi acil dişi arıyoruz. iletişim : 🔒 Üyelere Özel

maltese kızıma eş arıyorum sakarya -
🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz

Erkek leo için eş arıyoruz -
Pomerian boo cinsi

Amerikan Golden Retriwer oğlumuza eş arıyoruz -
6 yaşındaki köpeğimize eş arıyoruz

3 yaşında chihuahua oğluma eş arıyorum -
Merhaba, 3 yaşında 3,5 kg chihuahua oğluma eş arıyorum. İstanbuldayız. İlgilenenler iletişime geçebilir.

Maltese terrier oğluma eş arıyorum -
3.5 yaşında 5 buçuk kilo dünya tatlısı oğlum Odine eş arıyorum. instagram : @cemrree.34 ulaşabilirsiniz.

American Cocker Erkek Yakışıklı Köpeğime Eş -
Köpeğim Sake ye bir eş arıyorum. Dişi amerikan cocker köpeği olan ve çifteştirmek isteyen var mı? İstanbul Avrupa yakasındayım

American Cocker Erkek Yakışıklı Köpeğime Eş -
Köpeğim Sake ye bir eş arıyorum. Dişi amerikan cocker köpeği olan ve çifteştirmek isteyen var mı? İstanbul Avrupa yakasındayım

Ankara keçiörende yorkshire kizim yakin zamanda kizan olacak damat araniyor -
🔒 Üyelere Özel meil yoluyla ulasim saglayin 25.11.2019

Orjinal pomerian boo oğluma ciftlestirmek icin eş ariyorum -
1.5 yaşında oğluma acil aynı cins den dişi arıyoruz Bursa önceliklidir. Istanbulda olabilir. Daha önce ciftlesti ve oğlu var 🔒 Üyelere Özel

shih tzu oğluma eş arıyoruz -
7 aylık oğlum whiskey için eş arıyoruz Trabzon da yaşıyoruz

Pomeranian oğluma dişi eş arıyorum -
Merhaba. 6 yaşında pomeranian oğluma dişi eş arıyorum. İstanbul’da olması önemlidir.

ingiliz cocker eş arıyoruz -
istanbul içi 7 yaşındaki Badem kızımıza eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

POMERANIAN FOXFACE SPITZ 10 AY ERKEK 2 NUMARA TRABZON -
DİŞİ BULAMAZSAK KISRLAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.. UMARIM BULURUZ , KISIRLAŞTIRMAK İSTEMİYORUZ.

POMERANIAN FOXFACE SPITZ 10 AY ERKEK 2 NUMARA TRABZON -
DİŞİ BULAMAZSAK KISRLAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.. UMARIM BULURUZ , KISIRLAŞTIRMAK İSTEMİYORUZ.

MALTESE TERRIER OĞLUMUZA GELİN KIZ ARIYORUZ -
Merhaba 2 yaşında oğlumuz maltese terrier 0 numara 4 kg olup prensesimizi arıyoruz. İstanbul Kurtköydeyiz İstanbul Anadolu Yakası Kocaeli bölgesi tercihimiz 🔒 Üyelere Özel telden ulaşabilirsiniz hafta içi yoğun olduğum için mesaj yazabilirsiniz hafta sonu arayabilirsiniz