amerikan safkan pitbull cinsi erkegimize bayan eş arıyoruzz bana ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel YADA 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler ismim Murat pitbull umun ismi Paşa dır fotograf isteyenlere en kısa surede yollayacam
şuanda fotograf elimde yoqq
SAF DİŞİ CİFT TIRNAK KANGAL YAVRUSU DAHA 30 GÜNLÜK BEYAZ KAHVERENGİ BU FIRSATI KAÇIRMAYIN KANGAL MERAKI OLAN KANGAL ARAYAN BU KÖPEĞİ KAÇIRMASIN TEŞEKKÜRLER SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ CEP TELE MSJ ÇEKEREKTE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel KARABÜK
Secereli, yakisikli mi yakisikli, cok bakimli, dost canlisi,yerinde duramayan hiperaktif sevgili Golden Retriever oglumuza dünyalar güzeli bir gelin ariyoruz. 🔒 Üyelere Özel adresinden, 0212 616 05 40 numarali is telefonumuzdan (Dahili:21) ulasabilirsiniz. İsterseniz resimlerini de gönderebiliriz. Lütfen işi ticarete dökenler aramasın. Biz oğlumuza dost, eş arıyoruz!
Secereli, yakisikli mi yakisikli, cok bakimli, dost canlisi,yerinde duramayan hiperaktif sevgili Golden Retriever oglumuza dünyalar güzeli bir gelin ariyoruz. 🔒 Üyelere Özel adresinden, 0212 616 05 40 numarali is telefonumuzdan (Dahili:21) ulasabilirsiniz. İsterseniz resimlerini de gönderebiliriz. Lütfen işi ticarete dökenler aramasın. Biz oğlumuza dost, eş arıyoruz!
Dişi alman kurtuma ist.dan damat arıyoruz.iyi bi damat olsun tabi.ilgilenenler arasın lütfen zamanı geçiyor 2 yaşında yaklaşık 6 ay daha sonraya kalmasın 🔒 Üyelere Özel muhterem ben şişlideyim
Dişi alman kurtuma ist.dan damat arıyoruz.iyi bi damat olsun tabi.ilgilenenler arasın lütfen zamanı geçiyor 2 yaşında yaklaşık 6 ay daha sonraya kalmasın 🔒 Üyelere Özel muhterem ben şişlideyim
03/08/2001 dogumlu,secereli safkan oglumuza es ariyoruz.Rengi sari isterseniz resim de gönderebiliriz.Istanbul anadolu yakasindayiz.Hugo''muz veterinerler tarafindan bile çok begenilen çok güzel bir golden''dir. Güzel bayanlarin dikkatine !!
boxer sevenler gelin bu güzel soy devam etsin tyson nasıl bir köpek görmek isteyenler resmi var bu sitede eğer benim de dişim harikadır diyenler varsa tyson a bir baksınlar ve sonra çıkacak yavruları bir hayal etsinler
boxer sevenler gelin bu güzel soy devam etsin tyson nasıl bir köpek görmek isteyenler resmi var bu sitede eğer benim de dişim harikadır diyenler varsa tyson a bir baksınlar ve sonra çıkacak yavruları bir hayal etsinler
4,5 yaşındaki tecrübeli ve yakışıklı köpeğime dişi eş arıyorum.İlgilenenler olursa daha detaylı bilgi ve fotoğraflarını yollayabilirim.Mail adresim 🔒 Üyelere Özel