Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

baba bana bişi dişi bulamadın mı ya -
olum erkek cowcow (çin aslanı) seçereli ama birtürlü buylamıyorum ankarada keçiörende oturuyorum bana neresi olursa olsun ulaşırsanız sevinirim 03123614141 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bana lütfen ulaşın olum için sizde memnu7n olursunuz

BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel  

Saygılarımla,

Crano

BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel  

Saygılarımla,

Crano

Collie oğluma güzel bir dişiiiiiii -
3 Yaşında colie oğluma ona eş olabilecek bir dişi arıyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

2 yasındakı dişi labradoruma eş arıyorum -
2 yasındakı dişi siyah labradoruma eş arıyorum.

baba bana kız buldun mu -
seçeresi temiz bi cowcowum var adı çaki ve dişi arıyorum bana yardımcı olun

kahverengi secereli golden damat arıyoruz -
golden kızımıza kahverengi secereli golden damat arıyoruz ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine resimli mail atmalarını istiyorum ilginiz için teşekkürler...

kahverengi secereli golden damat arıyoruz -
golden kızımıza kahverengi secereli golden damat arıyoruz ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine resimli mail atmalarını istiyorum ilginiz için teşekkürler...

İngiliz Terrier 4 yaşında erkek eş aranıyor.. [ankara] -
Kırma değil ingiliz terrieri 1 veya 2 numara acele!.. Telefon: 0312 2570976 - Ulaş

İngiliz Terrier 4 yaşında erkek eş aranıyor.. [ankara] -
Kırma değil ingiliz terrieri 1 veya 2 numara acele!.. Telefon: 0312 2570976 - Ulaş

2 yaşındaki erkek american cooker'ıma dişi american cooker arıyorum -
samsun halkına duyurulur no:0536/773/88/12

2 yaşındaki erkek american cooker' ıma dişi american cooker arıyorum -
oğlumuz samsunda yaşıyor samsun halkına duyurulur

Dost'uma gelin aranıyor!!! -
Benim köpeğim:Kangal ile çoban köpeği kırması eğitime gitmiş uslu ve çoook yakışıklı:).Oğluma gelin aryorum. e-mail adresim:🔒 Üyelere Özel

Dost'uma gelin aranıyor!!! -
Benim köpeğim:Kangal ile çoban köpeği kırması eğitime gitmiş uslu ve çoook yakışıklı:).Oğluma gelin aryorum. e-mail adresim:🔒 Üyelere Özel

ALMAN KURDUMA EŞ ARIYORUM..! -
4,5 yaşındaki alman kurduma dişi eş arıyorum.Köpeğim tecrübelidir.İlgilenenler olursa fotoğraflarını yollayabilirim.Mail adresim 🔒 Üyelere Özel