Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

goldenıma eş -
Sayın üyeler, Ben kaan.Erkek golden''nıma dişi eş arıyorum.Eğer bildiğiniz dişi ve sarı golden ve ya sizin varsa ve belirtirseniz sevinirim. saygılar, kaan

Shar-Pie kizima damat ariyorum -
2 yasindaki shar-pie kizima damat ariyorum 🔒 Üyelere Özel

İNGİLİZ COCKER'IMA YAKIŞIKLI ERKEK ARIYORUM -
3 Yaşında kızımız için eş arıyorum en kısa zamanda mail atmalarıni istiyorum(kızışma dönemindeğiz) 🔒 Üyelere Özel

3 Yaşında kızımız için eş arıyorum en kısa zamanda mail atmalarıni istiyorum(kızışma dönemindeğiz) 🔒 Üyelere Özel

erkek golden eş -
arkadaşlar selam erkek golden köpeğime çiftleşcek eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir. teşekkürler.

ERKEK DALMAÇYALI MA EŞ ARIYORUM. -
2000 YILI ANTALYADAKİ YARIŞMADA IRK GÜZELİ SEÇİLEN DALMAÇ YALIMA EŞ ARIYORUM.

karizmatik golden oğluma gelin istiyorum:) -
adım gusto , rengim sarı 1,5 yaşında gençliğimin baharındayım. şu genç yaşımda hayatın yalnız gitmeyeceğini anladım kendime fırlama bir eş arıyorum. kışları şişlide yazında adada sefa sürüyorum. gelini adada gezdirebilirim:) sahilde hoş bir yaz geçiririz. evde çok sakin ve usluyum ancak sokakta daha hareketli olduğumda bir gerçek heyecanlanıyorum işte dışarda:))) benimle olmak en azından tanışmak istersiniz diye size ailemin mail adresini veriyorum ve cevaplarınızı heyecanla bekliyorum 🔒 Üyelere Özel

safkan alman kurduna eş -
5 yaşındaki safkan alman kurdumuza dişi eş arıyoruz.

Acil Gelin arıyorum -
Belçika kurdumun neslinin devam ettirmek ve yavrularına sahip olabilmek için gelin arıyorum.. Elinde dişi belçika kurdu olanlardan rica ediyorum. Acil gelin aranıyor... Gilgilerinize

DOGO ARGENTINOYA GELİN ARIYORUZ -
OĞLUMUZUN ADI ICE 2.5 YAŞINDA STANDARTLARA TAM UYGUN. KENDİSİNE EŞ ARIYORUZ. BİRDE YİNE 2.5 YAŞINDA ROTT UMUZ VAR ONADA GELİN ARIYORUZ İSMİ TAZ ODA STANDARTLARA MUKEMMEL UYUYOR. ARKADASLAR KOPEKLERİM GERÇEKTEN İDDALI KÖPEKLERDİR YAVRULARINIZIN KALİTELİ OLMASINI İSTİYORSANIZ MUTLAKA GÖRÜŞELİM. ADRES : 19 MAYIS MAH. KAZASKER , ERENKÖY/İSTANBUL TEL : 🔒 Üyelere Özel

ERKEK DOBERMANA EŞ ARANIYOR -
SELAMLAR İSTANBUL KADIKÖYDEN ASLANLAR GİBİ OĞLUMA DİŞİ DOBERMAN ARIYORUM İLGİLENENLERİN antfuatoglu@hillside.🔒 Üyelere Özel a mail atmaları ya da 🔒 Üyelere Özel numaralı telefonu aramalarını rica ederim.

damızlık erkek pitbul -
boz kahverengi damızlık erkek ücret karşılığı zonguldaktan çiftleştirilecek dişiler aranmaktadır... 0542 5500 769

damızlık erkek pitbul -
boz kahverengi damızlık erkek ücret karşılığı zonguldaktan çiftleştirilecek dişiler aranmaktadır... 0542 5500 769