Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

KOSKOCA ÇİN'E İNSANLIK ÖĞRETEBİLİRMİYİZ! -

Selam ; Sevgili Hayvansever dostlar!

Çoğumuz sonunu görmeden kapatmak zorunluluğu hissettiğimiz,gözyaşları içinde seyrettiğimiz ; 🔒 Üyelere Özel  bu linkteki görüntüleri biliyorsunuz.Hayvanları Koruma Derneği (HAYKOD) Bu görüntülerin yaşandığı ülkeye karşı dünya çapında bir kampanya başlatmıştır.Sizde aşağıdaki linki tıklayarak bu kampanyaya ortak olun lütfen...Saygılar.

🔒 Üyelere Özel (Kampanya bilgileri ve linkleri yer alıyor)

🔒 Üyelere Özel (Dünya çapında imza kampanyası)

Çoğumuz sonunu görmeden kapatmak zorunluluğu hissettiğimiz,gözyaşları içinde seyrettiğimiz ; 🔒 Üyelere Özel  bu linkteki görüntüleri biliyorsunuz.Hayvanları Koruma Derneği (HAYKOD) Bu görüntülerin yaşandığı ülkeye karşı dünya çapında bir kampanya başlatmıştır.Sizde aşağıdaki linki tıklayarak bu kampanyaya ortak olun lütfen...Saygılar.

ERKEK KİNG DOBERMANA ANKARADAN GELİN ARANIYOR -
İLGİLENLERE DUYURULUR 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz........

Malamut cinsi köpeğime dişi ariyorum -
Malamut cinsi köpeğime dişi ariyorum iletişim Toygun 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ankara

CANE CORSO CİNSİ KÖPEĞİME DİŞİ ARİYORUM -
Cane Corso cinsi yakışıklı oğluma kendi cinsinden veya napoliten mastiff dişi ariyorum . iletişim için 🔒 Üyelere Özel Toygun 🔒 Üyelere Özel

Cane Corso cinsi yakışıklı oğluma kendi cinsinden veya napoliten mastiff dişi ariyorum . iletişim için 🔒 Üyelere Özel Toygun 🔒 Üyelere Özel

rottweiler a gelin aranıyor -
2,5 yaşında rottweiler ımıza gelin aranıyor. İzmir/urla da oturuyorum. Köpeğim biraz ağır ve hantal o yüzden bizim buraya gelmesinde fayda var dişi rott''un. Biraz da rahat vermez dışarıya çıkınca, en iyisi bizim burda çiftleşmeleri :) ilgilenenleri bekliyorum...

kahverengi cocker 1ma istanbuldan erkek es ar1yorum -
SLM KIZIM 1,5 YASIN DA DÜNYALAR TATLISI SAFKAN B1r COCKER BUGUNLERDE MALUM DÖNEME GELMEK ÜZERE BUNEDENLE ACIL BIR ERKEK E IHTIYAÇ VAR MURACAAT 🔒 Üyelere Özel YADA 🔒 Üyelere Özel yavrulardan isteseniz verebilirim

SLM KIZIM 1,5 YASIN DA DÜNYALAR TATLISI SAFKAN B1r COCKER BUGUNLERDE MALUM DÖNEME GELMEK ÜZERE BUNEDENLE ACIL BIR ERKEK E IHTIYAÇ VAR MURACAAT 🔒 Üyelere Özel YADA 🔒 Üyelere Özel yavrulardan isteseniz verebilirim

secereli erkek king dobermanima disi ariyorum!! -
(izmir) cok yakisikli oglum cook! ilgilenenler e-mail yoluyla bana ulasabilirler. dogum tarihi:15.05.2003

secereli erkek king dobermanima disi ariyorum!! -
(izmir) cok yakisikli oglum cook! ilgilenenler e-mail yoluyla bana ulasabilirler. dogum tarihi:15.05.2003

COOKER IMIZA İZMİRDEN GELİN ARIYORUZ. -
İZMİRDE BAKTIGIMIZ AMERİKAN COOKERIMIZA BAYAN EŞ ARIYORUZ. 2 YAŞINDA OĞLUMUZ SAFKAN VE İLK ÇİFTLEŞMESİ OLACAK. 🔒 Üyelere Özel

red nosuse uma disi ar1yorum -
benim msn adresim 🔒 Üyelere Özel  red nouse u görmek isteyen  mail ats1n

red nosuse uma disi ar1yorum -
benim msn adresim 🔒 Üyelere Özel  red nouse u görmek isteyen  mail ats1n

goldenıma eş -
Sayın üyeler, Ben kaan.Erkek golden''nıma dişi eş arıyorum.Eğer bildiğiniz dişi ve sarı golden ve ya sizin varsa ve belirtirseniz sevinirim. saygılar, kaan

goldenıma eş -
Sayın üyeler, Ben kaan.Erkek golden''nıma dişi eş arıyorum.Eğer bildiğiniz dişi ve sarı golden ve ya sizin varsa ve belirtirseniz sevinirim. saygılar, kaan