Köpeğime eş arıyorum 1998 doğumlu erkek boxer kilo 32 boy 52 cm
Antalyada oturuyorum 🔒 Üyelere Özel den ve 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
simsiyah 2 yaşında her görenin hayran oldugu oğluma dişi pincher arıyorum.Ankarada oturuyorum ankara ve civarındakiler tercihimdir. 🔒 Üyelere Özel adresine bekliyorum.
KAİSER 3 YAŞINDA YAKIŞIKLIMI YAKIŞIKLI GÜÇLÜMÜ GÜÇLÜ BİR OĞLAN VE BABA OLMAK İSTİYOR.ONA EŞ ARIYORUZ.
İRTİBAT İÇİN; 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız fotoğraf gönderirim.kendisi secerelidir ve aşıları tamdır.istanbuldayız...
KAİSER 3 YAŞINDA YAKIŞIKLIMI YAKIŞIKLI GÜÇLÜMÜ GÜÇLÜ BİR OĞLAN VE BABA OLMAK İSTİYOR.ONA EŞ ARIYORUZ.
İRTİBAT İÇİN; 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız fotoğraf gönderirim.kendisi secerelidir ve aşıları tamdır.istanbuldayız...
safkan 13 aylık rot köpeğimize akıllı güzel bir eş arıyoruz eger çiftleştirmeyi düşünen kişeilerin aramasını yada ulaşmasını dileğiyle tüm aşıları eksiksiz yapılmıs olup temel eğitim itaat eğitimi ileri itaat be badyguard eğitimide almıştır..türkay demirtaş gsm 0505 847 34 637 emil: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.