Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

dobermen=GELİNİM OLURMUSUN -
oğlum 4 yaşına gelmek üzere baba olmak istiyor gelin adaylarına duyrulu isameydan@ 🔒 Üyelere Özel buda resmi 🔒 Üyelere Özel

yorkşahire terriyer 0 numara istanbul -
kızım 3,5yaşında secereli 0 numara 8 gün sonra çiftleşmeye hazır ilgilenlere duyrulur.

disi pincher orta boy arıyorum -
siyah-kahverengi 5yasında 5 kg.yakısıklıya uygun boyda gelin adaylarını bekliyoruz.Ankara ve civarı tercihimiz. İletisim icın 🔒 Üyelere Özel arayınız.

disi pincher orta boy arıyorum -
siyah-kahverengi 5yasında 5 kg.yakısıklıya uygun boyda gelin adaylarını bekliyoruz.Ankara ve civarı tercihimiz. İletisim icın 🔒 Üyelere Özel arayınız.

Samoyed Spitz Kızımıza Acil Yakışıklı Damat -
Sarıyer İstanbul` da yaşayan, 1,5 yaşındaki dünyalar güzeli kızımız Çakıl`a yakışıklı bir damat arıyoruz. Ozan Kılıç 🔒 Üyelere Özel

Sarıyer İstanbul` da yaşayan, 1,5 yaşındaki dünyalar güzeli kızımız Çakıl`a yakışıklı bir damat arıyoruz. Ozan Kılıç 🔒 Üyelere Özel

Boxer -
Köpeğime eş arıyorum 1998 doğumlu erkek boxer kilo 32 boy 52 cm Antalyada oturuyorum 🔒 Üyelere Özel den ve 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı erkek pincherime eş arıyorum -
simsiyah 2 yaşında her görenin hayran oldugu oğluma dişi pincher arıyorum.Ankarada oturuyorum ankara ve civarındakiler tercihimdir. 🔒 Üyelere Özel adresine bekliyorum.

çok acil eş husky -
yerimiz istanbul/pendikte dişi huskymiz kızgınlık dönemine girdiği için acilen eş arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine fotoraflarınızı bekliyoruz isteyene bizde göndeririz

dişi jack russell -
yakısıklı ogluma es arıyorum cunku oda artık baba olmak ıstıyor eger sızın dısı bır jack russelınız varsa bana ulasın 🔒 Üyelere Özel

BORUMDA GOLDEN OĞLUMUZ ÇAPKINA EŞ ARIYORUZ -
2005 DOĞUMLU ÖZEL EĞİTİMLİ ŞAMPANYA RENGİ BİR ERKEK GOLDENNIMIZ VAR EŞ ARIYORUZ İLGİLENENLERE TEL.252 3826287

KaİsEr BaBa OlMak İsTio(SECERELİ ROTTWEİLER) -
KAİSER 3 YAŞINDA YAKIŞIKLIMI YAKIŞIKLI GÜÇLÜMÜ GÜÇLÜ BİR OĞLAN VE BABA OLMAK İSTİYOR.ONA EŞ ARIYORUZ. İRTİBAT İÇİN; 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız fotoğraf gönderirim.kendisi secerelidir ve aşıları tamdır.istanbuldayız...

KAİSER 3 YAŞINDA YAKIŞIKLIMI YAKIŞIKLI GÜÇLÜMÜ GÜÇLÜ BİR OĞLAN VE BABA OLMAK İSTİYOR.ONA EŞ ARIYORUZ. İRTİBAT İÇİN; 🔒 Üyelere Özel a mail atarsanız fotoğraf gönderirim.kendisi secerelidir ve aşıları tamdır.istanbuldayız...

Basset Hound dişi arıyorum. -
Çiftleştirilmek üzere erkek basset hound a bir dişi arıyorum...

Basset Hound dişi arıyorum. -
Çiftleştirilmek üzere erkek basset hound a bir dişi arıyorum...

!!!!DİŞİ ROTT WEİLLER ARANIYOR!!!!! -
safkan 13 aylık rot köpeğimize akıllı güzel bir eş arıyoruz eger çiftleştirmeyi düşünen kişeilerin aramasını yada ulaşmasını dileğiyle tüm aşıları eksiksiz yapılmıs olup temel eğitim itaat eğitimi ileri itaat be badyguard eğitimide almıştır..türkay demirtaş gsm 0505 847 34 637 emil: 🔒 Üyelere Özel