Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Ankaradan dişi ROT aranıyor -
65 cm omuz yüksekliği ve yaklaşık 80 cm göğüs genişliği (göğüs kafesinin çevresi) olan oğluma dişi rot arıyorum

Gelinim olur musun:))) -
Merhaba...Oğlumuz evin en küçük çocuğu olmasından dolayı biraz şımarıktır...Seçicidir...Bu nedenle bizde seçici davranıyoruz.Ve şımarık oğlumuza kendisi gibi şımarık, seçici ,sempatik saf kan labrador arıyoruz...

Dişi Neopolitan Mastiffime Eş Arıyorum -
istanbul içi 18 aylık dişi siyah mastiffime eş arıyorum.. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresime mail atarlarsa sevinirim.

0 numara erkek yorkshire terier oğluma eş arıyoruz -
vet.hekimim ve erkek yorkshire terierime dişi 0 numara yorkshire eş arıyorum... 0212 880 80 73 🔒 Üyelere Özel

0 numara erkek yorkshire terier oğluma eş arıyoruz -
vet.hekimim ve erkek yorkshire terierime dişi 0 numara yorkshire eş arıyorum... 0212 880 80 73 🔒 Üyelere Özel

0 numara pincher kızıma eş arıyorum (izmir -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel yavrularının çocunu erkek pincherin sahibine vericem

0 numara pincher kızıma eş arıyorum (izmir -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel yavrularının çocunu erkek pincherin sahibine vericem

buddy 5 yaşında erkek ve golden retriever -
kız arkadaşlarından mesaj bekliyor :)

yakışıklı ve kibar oğlumuza ankaralı kız arkadaş arıyoruz -
5 yaşında akıllı, yakışıklı ve kibar oğlumuz buddy`ye kız arkadaş arıyoruz. buddy tertemiz ve çok cana yakındır. kızları olup ilgilenenler mesaj bırakırsa seviniriz. oğlumuzun fotoğraflarını da yollayabiliriz.

ACİL DİŞİ ALMAN ÇOBANI ARIYORUM ( ANKARA ) -
İKİ YAŞINDA YÜKSEK BEL SAFKAN HİÇ ÇİFTLEŞMEMİŞ TASMALI İTAAT EĞİTİMİ ALMIŞ OĞLUMA EŞ ARIYORUM İLGİLENENLER keremozcelik@e-🔒 Üyelere Özel krmozcelik@e-🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ADRESLERİNDEN ULAŞABİLİRLER İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

çok acil eş york arıyorum 0 numara !!!!!!!!!! -
selam 0 numara dişi bir yorkshire terrierim var. uygunsanız görüşmek isterim. 🔒 Üyelere Özel

çok acil eş york arıyorum 0 numara !!!!!!!!!! -
selam 0 numara dişi bir yorkshire terrierim var. uygunsanız görüşmek isterim. 🔒 Üyelere Özel

white terrier köpeğime dişi eş arıyorum -
selam cep:🔒 Üyelere Özel köpeğim 2 yaşına girecek.dişi köpek arıyoruz.biz yavru köpek belki bir tane alacağız.ama çok alma taraftarı değiliz.beni bu numaradan ulaşabilirsiniz.istanbul-beşiktaşta oturuyoruz.saygılarla.

2 NUMARA TERRİER İMİZE ACİL KIZ ARIYORUZ!!! -
İRTİBAT 🔒 Üyelere Özel FÜSUN.e mail: 🔒 Üyelere Özel İKAMET ADRESİMİZ BEŞİKTAŞ DIR.OĞLUMUZ 4 YAŞINDA VE ÇOOOK YAKIŞIKLI:D

cavalier king charles spaniel cinsi köpeğimize bayan arkadaş arıyoruz -
roycey safkan, arkadaş canlısı ve çevresiyle uyumlu bir köpektir. blanheim renge sahip sağlıklı 16 aylık sevimli bir erkek. eğer ilgileniyorsanız lütfen ulaşın

roycey safkan, arkadaş canlısı ve çevresiyle uyumlu bir köpektir. blanheim renge sahip sağlıklı 16 aylık sevimli bir erkek. eğer ilgileniyorsanız lütfen ulaşın

SAMOYED OĞLUMA EŞ ARIYORUM -
3,5 yaşında beyez secereli aşıları tam erkek samoyedime eş arıyoruz ist