KIZIMI BU VAKTE KADAR HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMADAN YETİŞTİRDİM. KURU MAMA İLE BESLEDİM SÜREKLİ(GERÇİ KENDİSİ EV YEMEKLERİNİ, PEYNİRİ VE GEVREĞİ DAHA FAZLA SEVİYOR O AYRI) ANCAK MAALASEF ŞARTLARIMIN DEĞİŞMESİ ONDAN AYRILMAMI MECBUR KILDI. KIZIMI İYİ BAKACAK BİRİNE 250 TL KARŞILIĞINDA VERMEK İSTİYORUM. İLK KIZANINI ATLATTIK FAKAT EŞLEŞTİRMEDİK. YAŞINA GİRDİKTEN SONRA DAHA SAĞLIKLI OLUR DİYE TAVSİYE ETMİŞTİ VETİMİZ..
İLGİLENENLER
karsiserit@hot
mail adresine doberman başlıklı mesaj bıraksınlar. kızımız safkandır!
KIZIMI BU VAKTE KADAR HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMADAN YETİŞTİRDİM. KURU MAMA İLE BESLEDİM SÜREKLİ(GERÇİ KENDİSİ EV YEMEKLERİNİ, PEYNİRİ VE GEVREĞİ DAHA FAZLA SEVİYOR O AYRI) ANCAK MAALASEF ŞARTLARIMIN DEĞİŞMESİ ONDAN AYRILMAMI MECBUR KILDI. KIZIMI İYİ BAKACAK BİRİNE 250 TL KARŞILIĞINDA VERMEK İSTİYORUM. İLK KIZANINI ATLATTIK FAKAT EŞLEŞTİRMEDİK. YAŞINA GİRDİKTEN SONRA DAHA SAĞLIKLI OLUR DİYE TAVSİYE ETMİŞTİ VETİMİZ..
İLGİLENENLER
karsiserit@hot
mail adresine doberman başlıklı mesaj bıraksınlar. kızımız safkandır!
ankarada oturuyorum ücretsiz yavru cocker sahiplenmek istiyorum kaç aydır arıyorum :/ apartmanda yaşıyor olmamızdan dolayı cocker istiyorum.. cocker ı yavrulayacak olan veya yavru köpeğini vermek isteyen olursa çok sevinirim çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz..
2 yaşında, dişi, kısırlaştırılmış, aşı ve parazit tedavileri yapılmış, çiş eğitimi olan, gerçekten çok uysal olan yavruya yuva arıyoruz. Şu an geçici bir yuva bulduk. Ona gerçekten sevgisini verebilecek bir yuva. Köpeğimiz şu an ankaradadır. Fotoğraflarını görmek isterseniz ve iletişim için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
2 yaşında, dişi, kısırlaştırılmış, aşı ve parazit tedavileri yapılmış, çiş eğitimi olan, gerçekten çok uysal olan yavruya yuva arıyoruz. Şu an geçici bir yuva bulduk. Ona gerçekten sevgisini verebilecek bir yuva. Köpeğimiz şu an ankaradadır. Fotoğraflarını görmek isterseniz ve iletişim için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
Çorumda bahçeli müstakil evimde bahçede bakmak üzere labrador,alman kurdu, rottweiler, doberman, husky ;yani cinsi çok fark etmez sadece güzel olsun yeter. Çorumda bulmak çok zor olduğundan, verenlerde ticari amaç güttüklerinden alamadım.Sizlerin yardımını bekliyorum.Kendim mühendisim ayrıca veteriner teknisyeniyim. bakımı ve yaşam kosullarının ıyı olacagı konusunda her turlu garantıyı verebilirim. 🔒 Üyelere Özel Lütfen yardımcı olun. Maili eklersenız ayrıntıları gorusebiliriz size yasam alanını gosterebilirim ayrıca yolunuz duserse herzaman sız de gelip gorebilirsiniz. Ankaradan olursa 1-2 hafta içinde sahzi arabamla da alabılırım.Şimdiden tesekkurler
07.05.2010 doğumlu safkan macar kocakafa köpeklerimi takas ediyorum enfazla 2.5 aylık erkek sibirya kurdu yada alman kurdu karsılıgında verilecektir
irtibat için = 🔒 Üyelere Özel
07.05.2010 doğumlu safkan macar kocakafa köpeklerimi takas ediyorum enfazla 2.5 aylık erkek sibirya kurdu yada alman kurdu karsılıgında verilecektir
sarı kafa 2 yasında orjinal secereli ingiliz pointeri.keklık tavsan bıldırcın avları muayyerdir.satma nedenım yer sorunundandır.arazıde denenıp verılır.bır kere yavru alınmıstır ve cok kalıtelı yavrular vermıstır.ava hazır cokkk ama cok muayyer bır kopektır. 🔒 Üyelere Özel.........onur seyfeli......
hıc pazarlıksız 1.000 tl ye verılcektır....
not
sarı kafa 2 yasında orjinal secereli ingiliz pointeri.keklık tavsan bıldırcın avları muayyerdir.satma nedenım yer sorunundandır.arazıde denenıp verılır.bır kere yavru alınmıstır ve cok kalıtelı yavrular vermıstır.ava hazır cokkk ama cok muayyer bır kopektır. 🔒 Üyelere Özel.........onur seyfeli......
hıc pazarlıksız 1.000 tl ye verılcektır....
not
Arkadaşlar 20 yaşindayım
ailemle yaşiyorum..
Babam emekli ve annem evhanımı
Bense pc teknik servisinde çalişiyorum..
Benim yoklugumda ailemin ilgilenebilicegi minik sevimli bir yavru ariyorum..
Tabi sadece ailem için Degil kendim içinde istiyorum :)
Fiyatlari araştirdim çok pahali..
Ücretsiz veren birisi olursa 🔒 Üyelere Özel Adresine mail atabilir..
Maillerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden..
Saygilarimla EmrahGencer
Arkadaşlar 20 yaşindayım
ailemle yaşiyorum..
Saygilarimla EmrahGencer
Arkadaşlar 20 yaşindayım
ailemle yaşiyorum..
Saygilarimla EmrahGencer
Arkadaşlar 20 yaşindayım
ailemle yaşiyorum..
Saygilarimla EmrahGencer
Arkadaşlar 20 yaşindayım
ailemle yaşiyorum..
Saygilarimla EmrahGencer
Minik yavruya ömür boyu emeğini ve sevgisini verecek bakacak bir yuva aranıyor. Jack russel kırması bu güzel kızın sahibi olmak için iletişime geçin lütfen...
İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel `a mail atabilirsiniz.
YAVRUNUN RESMİ: 🔒 Üyelere Özel
Minik yavruya ömür boyu emeğini ve sevgisini verecek bakacak bir yuva aranıyor. Jack russel kırması bu güzel kızın sahibi olmak için iletişime geçin lütfen...
İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel `a mail atabilirsiniz.
YAVRUNUN RESMİ: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.