Köpek Forumları

Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Siteyi ziyaret ettim. Ama 🔒 Üyelere Özel sitesi, iyi niyetli değil. -
"Bu siteyi ziyaret edin" uyarısı üzerine, www.st-atar.con sitesini ziyaret ettim. Dünyada o kadar hayvanlara eziyet eden, cinayet işleyen ülke varki. Şöyle bir hafızalarımızı yoklayalım. Sık sık Kanada veya Japon balıkçılarının, ellerinde çivili sopa ile kafalarına vurarak, fok balıklarını öldürdükleri ekrana gelir. Bu tamamen bilinçli olarak ve ticari gaye ile yapılır. Bu sitenin ve Atar Vakkı''nın kurucuları bunları hiç görmüyor veya hatırlamıyorlar. Kendilerinin Türklük''ünden şüpheliyim. Bu vakfı kuran Ebru Akdoğan-Bozyer ile diğer iki Gültekin Arı ve Seher Arı-Çetin çiftinin ya bölücü yada aşırı sol mihraklara mensup olduklarını düşünüyorum. Eğer Türklük duyguları yeterli olsaydı, bula bula kendi ülkelerini afişe etmek için vakıf kurmazlardı. AB''ye girişimizin tartışıldığı, üyelik müzakerelerinin ne şekilde başlayacağının konuşulduğu böyle hassas bir ortamda, bu kişilerin niyetlerini olumlu bulmuyorum. Bunlar Türk olamaz. Olsa olsa yabnacı emperyalizmine kapılmış, kanı bozuklar olabilir. Bu yazdıklarımı aynen site yönetimine de isim ve adres vererek ilettim. Lütfen böyle durumlarda uyanık olalım. Tepkimizi vakıf yönetiminin iletişim bölümünden verelim.

Siteyi ziyaret ettim. Ama 🔒 Üyelere Özel sitesi, iyi niyetli değil. -
"Bu siteyi ziyaret edin" uyarısı üzerine, www.st-atar.con sitesini ziyaret ettim. Dünyada o kadar hayvanlara eziyet eden, cinayet işleyen ülke varki. Şöyle bir hafızalarımızı yoklayalım. Sık sık Kanada veya Japon balıkçılarının, ellerinde çivili sopa ile kafalarına vurarak, fok balıklarını öldürdükleri ekrana gelir. Bu tamamen bilinçli olarak ve ticari gaye ile yapılır. Bu sitenin ve Atar Vakkı''nın kurucuları bunları hiç görmüyor veya hatırlamıyorlar. Kendilerinin Türklük''ünden şüpheliyim. Bu vakfı kuran Ebru Akdoğan-Bozyer ile diğer iki Gültekin Arı ve Seher Arı-Çetin çiftinin ya bölücü yada aşırı sol mihraklara mensup olduklarını düşünüyorum. Eğer Türklük duyguları yeterli olsaydı, bula bula kendi ülkelerini afişe etmek için vakıf kurmazlardı. AB''ye girişimizin tartışıldığı, üyelik müzakerelerinin ne şekilde başlayacağının konuşulduğu böyle hassas bir ortamda, bu kişilerin niyetlerini olumlu bulmuyorum. Bunlar Türk olamaz. Olsa olsa yabnacı emperyalizmine kapılmış, kanı bozuklar olabilir. Bu yazdıklarımı aynen site yönetimine de isim ve adres vererek ilettim. Lütfen böyle durumlarda uyanık olalım. Tepkimizi vakıf yönetiminin iletişim bölümünden verelim.

golden sahiplerinin bilgisineee -
merhaba 11 aylık bi goldenım var tüylrine anadan doğma hiç dukunulmamıştı 2 gün önce tüylerini sıfıra vurdurduk biraz kötü bi görüntü oldu ama iyikide yaptırmışız hayvanın meğerse deri de kırmızı kırmızı lekeler sivilceler oluşmaya başlamış veteriner iyi ki yaptık dedi hatta ve roxy şu an yeniden doğmuş gibi inanılmaz hareketli zıpır zıpır yerinde duramıyor ....siz golden sahipleri eğer köpeğiniz kaşınıyosa hantallamışsa kesin tüylerle alakalı bi problem vardır veya deride bi sorun vardır önümüzde yaz zaten bence bi tüy operasyonu yaptırın golden nınız rahat eder .......bilgilrinizeee

golden sahiplerinin bilgisineee -
merhaba 11 aylık bi goldenım var tüylrine anadan doğma hiç dukunulmamıştı 2 gün önce tüylerini sıfıra vurdurduk biraz kötü bi görüntü oldu ama iyikide yaptırmışız hayvanın meğerse deri de kırmızı kırmızı lekeler sivilceler oluşmaya başlamış veteriner iyi ki yaptık dedi hatta ve roxy şu an yeniden doğmuş gibi inanılmaz hareketli zıpır zıpır yerinde duramıyor ....siz golden sahipleri eğer köpeğiniz kaşınıyosa hantallamışsa kesin tüylerle alakalı bi problem vardır veya deride bi sorun vardır önümüzde yaz zaten bence bi tüy operasyonu yaptırın golden nınız rahat eder .......bilgilrinizeee

Kedi + Köpek ; Ayni mekanda - Varmı bir tekniği ? -
2 Yaşındaki (Himayala/Siyam) kızımın üstüne 5 Aylık bir (Akbaş) oğlum geldi. Zaman Zaman (hatta bir çok zaman) ayni mekanı paylaşmak zorundalar (Araba-Balkon-Teras-Koridor). Şİmdilik hiç bir hır gür çıkmadı - birbirlerini görmezden geliyorlar. Oğlum bu ayına kadar dev (60+ kg) abileri ile kalmış, sokakta gezerken falanda hiç bir köpeği umursamıyor ne dört nala üstüne gelen Rotweiller''''ları nede deli gibi havlayan Kangalları. Sokak kedileri ise ona karşı sürekli izlemedeler. Kızım ise hafif bir kuma kıskançılığından ötesini göstermedi. Ama genede bir muabbetleri olmadı daha. Birbirlerine alıştırmanın, hatta sevmelerini ve belkide birbirlerini korumalarını sağlayacak taktikler teknikler eğitimler bilenlerden veya tecrübesi olanlardan öneri ve bilgi bekliyorum. Not: Kedi tarafı için ayni forumu Kedi kısmında da açtım.

Kedi + Köpek ; Ayni mekanda - Varmı bir tekniği ? -
2 Yaşındaki (Himayala/Siyam) kızımın üstüne 5 Aylık bir (Akbaş) oğlum geldi. Zaman Zaman (hatta bir çok zaman) ayni mekanı paylaşmak zorundalar (Araba-Balkon-Teras-Koridor). Şİmdilik hiç bir hır gür çıkmadı - birbirlerini görmezden geliyorlar. Oğlum bu ayına kadar dev (60+ kg) abileri ile kalmış, sokakta gezerken falanda hiç bir köpeği umursamıyor ne dört nala üstüne gelen Rotweiller''''ları nede deli gibi havlayan Kangalları. Sokak kedileri ise ona karşı sürekli izlemedeler. Kızım ise hafif bir kuma kıskançılığından ötesini göstermedi. Ama genede bir muabbetleri olmadı daha. Birbirlerine alıştırmanın, hatta sevmelerini ve belkide birbirlerini korumalarını sağlayacak taktikler teknikler eğitimler bilenlerden veya tecrübesi olanlardan öneri ve bilgi bekliyorum. Not: Kedi tarafı için ayni forumu Kedi kısmında da açtım.

YARDIM EDİN -
lütfen 🔒 Üyelere Özel adresini ziyaret edin we lütfen protesto edin!!!!!AĞAÇLARIN YARDIM ÇIĞLIĞINI DİNLEYİN

LÜTFEN BU SİTEYİ ZİYARET EDİN!!!!!! -
burdan gerçekten haywansewerlere sesleniorum lütfen 🔒 Üyelere Özel''u ziyaret edin türkçe kısmını seçin we lütfen imzanızı ekleyin!!!!!fotoğraflara bakması ne kadar zor olsada bu haywan wahşetinin farkında olun

burdan gerçekten haywansewerlere sesleniorum lütfen 🔒 Üyelere Özel''u ziyaret edin türkçe kısmını seçin we lütfen imzanızı ekleyin!!!!!fotoğraflara bakması ne kadar zor olsada bu haywan wahşetinin farkında olun

sıyah beyaz grı beyaz 5 erkek dısı hasky yavrusu -
35 gunluk annae altında safkan sıbırya hasky yavruları mavı gozlu maskelı 🔒 Üyelere Özel 300 usd

**HUSKY***SAĞLIK GARANTİLİ**HUSKY YAVRUSU**RESİMİLİ** -

2 AYLIK PARAZİT TEDAVISI YAPILDI.HERŞEYDEN ÖNCE VETERİNER KLİNİĞİMİZCE SAĞLIK GARANTİLİDİR.AYRICA 3AŞISI DAHA YAPILDI KARMA DAHİL **CİNSİYETI ERKEK. RESİMLER ZATEN YAVRULARI ANLATIYOR.. TEMASA GEÇMEK ISTEYENLER MAIL ATABILIRLER 🔒 Üyelere Özel  resimelri alamayanlarda mail atabilriler

alman kurt um eş olmuyo -
dişi olan alman kurt um 5 yaşında ama hala bir eş tutmadı çevik kuvvete de götürdüm ama hala eşleşmiyor erkeklerle kavga ediyor 4 erkek bulduk gören küpek pişman oldu:))

alman kurt um eş olmuyo -
dişi olan alman kurt um 5 yaşında ama hala bir eş tutmadı çevik kuvvete de götürdüm ama hala eşleşmiyor erkeklerle kavga ediyor 4 erkek bulduk gören küpek pişman oldu:))

arşive dönmüş düşündüklerimiz.demek yeni şeyler söylemek lazım yaşam hakları üstüne!!! -
tüm hepsievcil sitesi sakinlerine merhabalar diyorum.arşivde meetjoeblack adlı arkadaşa şilacık adlı arkadaşa ve onların nezdinde bizimle düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara geç kalmış bir cevabımı vermek istiyorum... meet''e: hayvanları sevdiğini düşünüyorum hem de hepsini...buluşamadığımız nokta dünyada en güçlü canlı biziz o yüzden yaşatma insiyatifi şu an elimizde senin saldırgan katil dediğin bir çok hayvan öldürmeyi seven hayvan insanlar yüzünden şu an özel parklarda 50 60 tane kalmış ve sergilenip para kazanılıyor sırtlarından...merhamet diğer yüzde ellisidir insanın.bir bit ile bir at arasında bir kelebekle bir fare arasında fark yoktur.var diyenler yaşamda;kör bir insanla gören bir insanı yürüyen bir insanla yatalak bir insanı da ayıran kişilerdir...suçluyu kazı altından insan çıkar,hastayı kazı altından insan çıkar...sevgi ve muhabbetle selamlıyorum seni... şilacık '' a : vermeye çalıştığım mücadelede yanımda oldugunu bilmek hatta benden daha çok o forumun savunucusu oldugunu görmek çok güzeldi...insanlara zarar veren hayvanları savunmak için öldürmemiz gerekli diyenlere sor bakalım şilacık...insanlara zarar veren-ağaçları kesip arsa yapan,evleri eksik harçla yapan,insan organları satan,dünyada açlığa sebep olan hastalığa savaşa sebep olan-insancıkları neden öldüremiyoruz daha mı masumlar bir yılandan sor da cevaplasınlar iki ayaklı katilleri.canileri nerelerinde saklayacaklar bakalım...sonsuz bir sevgiyle ellerinden öpüyorum....eyvallah ve diğer tüm forum dostlarına : YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR,YAŞAMAK BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE İNSAN GİBİ KALLEŞCESİNE DEĞİL HERHALDE DEĞİL Mİ ? NOT:forumumuzla ilgili tüm muhabbet ve bilgilendirme burdan devam edebilir umarım tüme hepsi evcil yetkililerine bize bu izni vermelerini rica ediyorum saygılarımla...

KÖPEK KULÜBESİ ISTEYENLER -
Arkadaşlar eger köpeğiniz için iyi ve uygun fiyata bir kulübe arıyorsanız; - isi yalitimli (yazin serin,kisin sicak tutan) -yerden yuksekligi 12 cm (toz toprak ve dis parazitlerden kopeginizi korumak icin) -ahsap malzemeden yapilmis, catisi zift ile sivanmis, -boyutlari: en: 72 cm boy: 82 cm yukseklik (cati haric): 114 cm Cati yukseklık egim: 60 cm -cok az kullanilmis ve cok temiz hala yeni gibi (yazligimizin bahcesi icin almistik ama yazligimizi satinca kaldi, kopegimizi de vermistik). Kulübeyi uygun fiyata verecegim. Kontak: email: 🔒 Üyelere Özel Tel iş: (0216)597 27 06