İstanbuldan mustafa yılmaz muhabbet kuşu üreticisiyim dükkanımda bulundurmak amacıyla rotvailler cins köpek arıyorum.ancak bu cins bir köpekle karşılığı oranında yumurtalı veya yavrulu muhabbet kuşunu takas etmeyi düşünüyorum.Erkek köpek tercihimdir.5-6 aylık veya daha büyük olabilir.Dişi köpekte olabilir.yaşında da olabilir.İlgilenenler buraya mesaj bırakabilirler. TEŞEKKÜRLER
merhaba arkadaşlar, 2 köpek kulübesinden biri satildi, diğeri duruyor, kulubenin özellikleri: ısı yalıtımlı (yazın serin kışın sıcak tutan), ahşap malzemeden yapılmış, büyük ırk köpekler için ideal..isteyen arkadaşlara resmini gönderebilirim..ilgilenen arkadaşlar: 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler.
2 aylık chow chow cinsi köpeğimin dili tam siyah değil yani dilin altı siyah ama üst tarafında, büyük siyah bir nokta var ama diğer yerleri ten rengi sonradanmı yayılıyo acaba bu konu hakkında bilgili kişilerden yardım bekliyorum teşekkürler.
18 mart dogumlu husky siyah beyaz cok tatli bir köpek resimlerini isteyene yollarım tüm aşıları bitti karnesi var fiyatı 400 dolar mecburiyetten satıyorum gsm:🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel istanbulda oturuyorum
hercins egitilmesini istediginiz kopeginize temel ileri ve koruma egitimi garantili verilir.egitim için fayiş fiyatlar odemenize gerek yok diger egitim merkez ve yerlerinden goruştumuzde farkı anlarsınız telefonum ÇETİN CAMBAZ 🔒 Üyelere Özel
hercins egitilmesini istediginiz kopeginize temel ileri ve koruma egitimi garantili verilir.egitim için fayiş fiyatlar odemenize gerek yok diger egitim merkez ve yerlerinden goruştumuzde farkı anlarsınız telefonum ÇETİN CAMBAZ 🔒 Üyelere Özel
Ön terbiye, temel itaat, ileri itaat, alan koruma, yakın koruma eğitimleri verilir. Pansiyon ve köpek satışı vardır.Bursa. Rintintin Köpek Çiftliği. Cüneyt YILMAZ. 🔒 Üyelere Özel.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.