BEBİŞ DAHA GÖZLERİNİ AÇMADI FOTOSU DA ANA SAYFADA SİYAH BEYAZ ÇOK ŞEKER AMA PANDA YAVRUUSUNA BENZİYO TIPKI HADİ SİZCE NE KOYABİLİŞRİZ BU ŞEKER ŞEYİN İSMİNİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Merhaba
Ben iki buçuk aylık bir husky sahibiyim. Köpeğimizialdığımızda kulakları çok düzgündü. Ama gün geçtikçe kulak uçları ön tarafa doğru yönelmey başladı. şimdi iki kulağındada yarıdan düşük duruyor. Köpeğin kulaklarına dokunmamaya aşırı önem verdik sırf bozulmasınlar diye, kimse kafasına bile dokunamadı ama şimdi kendi kendine düşmeye başlayınca şaşırdık.
Acaba köpek büyürken kulaklarda bu tip değişiklikler normalmidir. yoksa köpein kulakları bugunden sonra böylemi kalacak? Veya bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?
İlginize Teşekkürler
Nadir
Oncelikle selam herkese.
Cok uzun suredir kopek istiodum bugun cockerima kavustum ama o da ne...bu kadar zorlanacagimi tahmin etmemistim?! tabii ki ilk gunden super tuvalet egitimi falan beklemiodum ama oglumuz ishal cikti..ustelik kanli..oyle olunca iyice moralim bozuldu. Tavsiyesi olan?
Tesekkurler!
Oncelikle selam herkese.
Cok uzun suredir kopek istiodum bugun cockerima kavustum ama o da ne...bu kadar zorlanacagimi tahmin etmemistim?! tabii ki ilk gunden super tuvalet egitimi falan beklemiodum ama oglumuz ishal cikti..ustelik kanli..oyle olunca iyice moralim bozuldu. Tavsiyesi olan?
Tesekkurler!
Oncelikle selam herkese.
Tesekkurler!
Arkadaşlar!!!
Kangal ve Akbaş cinsi köpekleri gerçekten iyi tanıyan ve bilen birisi varsa, bana bunlar arasındaki en belirgin karakter farklılıklarını söyleyebilir mi?
Bir yerde, iki ırkın da karakter özelliklerinin aynı olduğu yazarken, başka bir yerde Akbaş''ların Kangal''lara göre daha hırçın olduğu yazıyor (Örn.: Kangal çocuklara karşı oldukça sabırlıyken, Akbaş Kangal kadar sabırlı değilmiş).
Hangisi DOĞRU ?????
arkadaşlar 07.09.2005 günü köpeğime zeytinliğimizde porsuk saldırdı.ertesi günü veterinere götürdüm.gerekli pansumanı aptıktan sonra eve getirdim.3 gün iç birşey yemedi hep serum verdik. 2 gündür yemek yiyor fakat pansuman yaparken burnuma intihap kokuları geliyor ne yapmalıyım.lütfen yardım edin.
arkadaşlar 07.09.2005 günü köpeğime zeytinliğimizde porsuk saldırdı.ertesi günü veterinere götürdüm.gerekli pansumanı aptıktan sonra eve getirdim.3 gün iç birşey yemedi hep serum verdik. 2 gündür yemek yiyor fakat pansuman yaparken burnuma intihap kokuları geliyor ne yapmalıyım.lütfen yardım edin.
doğum yapalı 7 gün oldu ama daha ağzına sudan başka hiçbirşey sürmedi sürmeyede niyeti yok :(veteriner vitamin ve antibiyotik verdi ama nafile napıcam ben :(
doğum yapalı 7 gün oldu ama daha ağzına sudan başka hiçbirşey sürmedi sürmeyede niyeti yok :(veteriner vitamin ve antibiyotik verdi ama nafile napıcam ben :(
BURSADA Yasiyorum...1-4 aylık arasi satilik rotweilleri olan arkadaslardan haber bekliyrm...yanlız ltn para koparmak için ^^elimde yavru var hesaba parayi yatır yawruyu yolluyayım^^ tarzinda muabbet olmasin...ben gelir evinizden alırım yawruyu..yeterki durust olunsun...🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel 2 haftadir ariyrm:(
Bugün herzamanki gibi sabah 11 gibi köpeğimi kulubesinden çıkartıpoynamaya çıkardım bulunduğumuz yerde benzin istasyonu köpeğim müşterilerle oynarken karşıdan siyah minik 2 yaşlarında bir köpek geçiyordu bizimkide yeni doğum yaptığı için oynamalarına kısa süre sonra ara vermek zorunda kaldım ve diğer köpek yukarı yola çıktı...arkamı döndüm köpeğime yemeğini verirken 3 el silah sesi duyduk ve aman allahım :( biraz önce oynadımız diğer köpeği vumuşlarbir el kafasına bir el karnına bir elde kalçasına:''( ve sanıyorum ki memeleri baş vermişti hamileydi:(belediyeyi aradım onlar değilmiş polisi aradım geldiler sokakta arama yaparken 2 çocuğun kaçtığını gördüm ve polislere yakalattım ama çocuk canım sıkıldı vurdum ve inan bana seninkinide vurucam dedi:(bebeklerinide öldürücem dedi:( çocuğa yaklaşmak istedim okadar sinirliydimki polis izin vermedi:(bu ne insandışı bir olaydır :(okadar kötüyümkii anlatmamam size arkadaşlar bittim resmen beynim durdu:(AMAN ALLAHIM :(((((
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.