Aşağıda resmi bulunan kızım cekoyu kendi gibi düşük belli bir erkekle mi yoksa normal bir Alman Kurtla mı eşleştireyim Her ikiside mevcut ama doğacak yavruların sağlıklı olmalarını isityorum....Selamlar
45 GÜNLÜK 3 ADET ROT YAVRUM VAR.ÇOK İŞTAHSIZLAR.SADECE TAVUK CİĞERİ YİYORLAR.BİRÇOK ŞEYİ DENEDİM.SON ZAMANLARDA İSHAL VE HAREKETSİZLİK BAŞLADI.MAMA NE TAVSİYE EDERSİNİZ.YARDIMLARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.HOŞCAKALIN.
45 GÜNLÜK 3 ADET ROT YAVRUM VAR.ÇOK İŞTAHSIZLAR.SADECE TAVUK CİĞERİ YİYORLAR.BİRÇOK ŞEYİ DENEDİM.SON ZAMANLARDA İSHAL VE HAREKETSİZLİK BAŞLADI.MAMA NE TAVSİYE EDERSİNİZ.YARDIMLARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.HOŞCAKALIN.
sokak erkek köpekleri de kısırlaştırlıyor mu belediyeler tarafından ? ben muğladan yazıyorum bilginiz varsa lütfen cevaplarmısınız şimdiden teşekkürler
ispanyol cookerlar çok mu şımarık oluyorlar?büyük uğraşlar sonunda köpek aldık ama aldığımızın 2. gnü başka birine vermek zorundA kaldık.bu çok üzüyor beni.köpek bakımı bu kdr zor mu ya :(neden zor? :(
ispanyol cookerlar çok mu şımarık oluyorlar?büyük uğraşlar sonunda köpek aldık ama aldığımızın 2. gnü başka birine vermek zorundA kaldık.bu çok üzüyor beni.köpek bakımı bu kdr zor mu ya :(neden zor? :(
Slm Dostlar;
Ben inegölde ikamet eden hayvan dostu bir insanım. 2 yıılık evliyiz ve henüz çocuğumuz yok ve evimizdeki boşluğu doldurmak için köpek almak istedik ve Bursa Carrefour''daki ANİMALYUM ''dan 45 günlük olduğu söylenen bir terrier kırması yavru aldık. İstediğimiz olmuştu ve evimizde koca bir boşluk dolmuştu. İlk haftanın sonuna doğru Fındığımız hastalandı ve ishal oldu. Hemen veterinere götürdük ve karnesini bursadan istedik. Orada gördük ki fındık sadece 1 aylıkmış ve aşıları tamamlanmamış. Veternerimizin müdahalesi ile Fındık 10 kadar daha yaşadı. Ancak sadece sorumluluk sahibi olmayan ve işin sadece ticaretini düşünen bir pet shopun yapmadığı aşıları yüzünden Fındğımızı kaybettik. ANİMALYUM o kadar ciddiyetsiz bir firmaki sözde yetiştirdikleri hayvanların cinsiyetini bile tespit edemeyen bir kuruluş.
Evet değerli dostlar sizlerden ricam çevrenizdeki herkesi pet shoplar hakkında uyarmanızdır. Ev hayvanlarınızla mutlu günler.
Bir kac gundur 5 aylik kopegim disarida yurumeyi reddetmeye basladi evde oynarsak oyun oynuyor disari cikinca duzgun yurumuyordu tam bu konuyu sabah aksam yuruye yuruye asicaz derken artik hic yurumemeye basladi hemen arabaya ya da yakinsak eve kosuyor ozellikle aksamlari gunduz denemelerimde de oyle oturuyor yurumuyor sadece tuvaletini yapiyor haydiii eve kaciyor!!! surekli cekistirme halindeyiz neden korkuyor anlayamiyorum mama odul kar etmedi bana bir yol gosterirmisiniz ne yapacagimi sasirdim
Bir kac gundur 5 aylik kopegim disarida yurumeyi reddetmeye basladi evde oynarsak oyun oynuyor disari cikinca duzgun yurumuyordu tam bu konuyu sabah aksam yuruye yuruye asicaz derken artik hic yurumemeye basladi hemen arabaya ya da yakinsak eve kosuyor ozellikle aksamlari gunduz denemelerimde de oyle oturuyor yurumuyor sadece tuvaletini yapiyor haydiii eve kaciyor!!! surekli cekistirme halindeyiz neden korkuyor anlayamiyorum mama odul kar etmedi bana bir yol gosterirmisiniz ne yapacagimi sasirdim
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.