Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankara Beyaz British Shorthair Altın Rengi Gözlere sahip Tecrübeli Oglum Newtona Dişi Eş Arıyoruz Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara Gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum lekesiz bembeyaz renk olup gözleri kehribar(altın sarısı) renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

Ankarada Gri Duman Rengi British Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum Gri renk olup gözleri kehribar(altın) renktedir.Oglum kesinlikle safkan olup Aşıları tamdır.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

BLUEPOİNT OĞLUMA ÇEKMEKÖY VE ÇEVRESİNDEN DİŞİ ARIYORUM -
Beyaz mavi göz oğluma cins ve renk farketmeksizin acil eş arıyorum. İlgilenenler ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel.

CHOCOLATE POİNT BRİTİSH SHORTHAİR ERKEK KEDİME EŞ ARIYORUM ŞİŞLİ -
aşıları tam safkan 1 yaşında erkek kedime eş arıyorum. evimde misafir edebilirim . 0 🔒 Üyelere Özel telefondan whatsupp tan iletişime geçebilrisiniz

bursa -
Bursa yasiyoruz ... ok acil gelin adaylari bekliyoruz .. bembeyaz renkte ,olan oglum ... scottish british gelin adaylarini bekliyoruz... 🔒 Üyelere Özel

Scottish fold erkek bursa -
cok acil gelin adaylari bekliyoruz ... Oglum bemveyaz renkte olup.... bursa da yasiyoruz ... ... bursaevliyasehri16 @gmail.com ..

cok acil gelin adaylari bekliyoruz ... Oglum bemveyaz renkte olup.... bursa da yasiyoruz ... ... bursaevliyasehri16 @gmail.com ..

British shorthair oğlumuza gelin arıyoruz Ankara dikmen 🔒 Üyelere Özel -
Tecrübeli oğlumuza evimizde misafir edebileceğimiz gelin arıyoruz. Tel: 🔒 Üyelere Özel

ANKARA -
Ankara British Shorthair oğluma eş arıyorum .🔒 Üyelere Özel

Antalya -
antalya acil scottish fold kızımıza eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

Siyam erkek kedime eş arıyorum -
Merhaba erkek siyam kedime dişi siyam arıyorum 🔒 Üyelere Özel

Dışı kedime eş arıyorum -
Dişi kedimize eş arıyoruz scotish streigt 15 aylık

Dışı kedime eş arıyorum -
Dişi kedimize eş arıyoruz scotish streigt 15 aylık

Ankara Beyaz British Shorthair Altın Rengi Gözlere sahip Tecrübeli Oglum Newtona Dişi Eş Arıyoruz Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum lekesiz bembeyaz renk olup gözleri kehribar(altın sarısı) renktedir.British shorthair,Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

Ankarada Gri Duman Rengi British Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara gölbaşında ikamet etmekteyiz oglum Gri renk olup gözleri kehribar(altın) renktedir.Oglum kesinlikle safkan olup Aşıları tamdır.British shorthair, Scotish Fold,Scotish Straigt cinsi dişi adaylarımızı bekleriz

Antalya Kedime eş arıyorum -
Oğluma eş arıyorum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

eş arıyorum -
Scotısh fold tarçın renkli kızıma brtish shorthair erkek eş arıyorum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel