Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

2 yaşında fısttık gibi bir kediyim ve sahiplerim bana eş alacaklar varmı talipliiiii -
merhaba ben 2 yaşında tekir cinsinde aşıları ve doktor kontrolu düzenli yapılan ve sahiplerimin gözbebeği olan çok güzell çokk tatlı az nazlı ama şirinmi şirin bir kediyim(nede kendimi beğenmişim dimi) adım kişa ve sahiplerim yani ailem bana bir eş arıyor bugüne kadar hep tektim ama artık benimde bir ailemin eşimin ve çocukalrımın olması gerekitğini düşünüyorlar bu yüzden benimle birlikte yaşayacak şölee eli yüzü düzgün yakışıklı (e benide bol bol sevecek ) bir kedi istiyoruz. taliplilerin aşağıda maıl adresine yazmaları rica olunur.(fotoğraf gönderirlirse bende gönderebilirim) ( başlık parası istemeynler olursa tercihimizdir çünkü bizlerde birer canlıyız ve duygularımız var bir eşya gibi fiyat biçilmesi hoş değil) teşekkürler.... mail: 🔒 Üyelere Özel

Van kedime erkek eş arıyorum. -
Yakın bi arkadaşımın van kedisine erkek eş arıyoruz,bizim kızımızın bi gözü mavi bi gözü yeşil. koca adayımızında gözleri yeşil ve mavi olması şartımızdır. irtibat için ; 🔒 Üyelere Özel

Yakın bi arkadaşımın van kedisine erkek eş arıyoruz,bizim kızımızın bi gözü mavi bi gözü yeşil. koca adayımızında gözleri yeşil ve mavi olması şartımızdır. irtibat için ; 🔒 Üyelere Özel

kızımız lokuma aynı cins bir eş arıyoruz -
kızımız henüz 6 aylık eşleşmek için biraz erken ama duyduğumuza göre uygun eşi bulmak için şimdiden aramamız gerekiyormuş, böyle bir tavsiyede bulundu dostlarımız. kendisi chincilladır.damat adaylarını evimizde misafir etmekten mutluluk duyacağız.biz darıca/gebzede ikamet etmekteyiz.evimiz geniştir ve eşler için her türlü imkan bulunmaktadır.kızımızn tüm aşıları tamam olup her ay düzenli kontrolden geçmektedir.çok cana yakındır ve uysaldır.eve gelen herkesi koklamak ve akvaryumu seyretmek birde pet şişe kapakları ve pillerle oynamak en büyük hobileridir. [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

İRAN KIZIMIZA BEYAZ YAKIŞIKLI BEY ARIYORUZ -
İZMİR DEYİZ. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

bursada ankaralı gelin arıyoruz -
oğlumuz pamukbey 1,5yaşında çok iyi bakımlı çok gösterişli çok yakışıklı bi ankara kedisi. oğlumuz için bursadaki ankaralı kızlarla tanışmak istiyoruz. bizi aradığınıza pişman olmayacaksınız irtibat için 🔒 Üyelere Özel

himalayan oğlumuza eş -
9 aylık himalayan cinsi oğlumuza himalayan yada iran eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

himalayan oğlumuza eş -
9 aylık himalayan cinsi oğlumuza himalayan yada iran eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

himalayan oğlumuza eş -

yakışıklıya eş aranıyor -
selam ben 1,5 yaşında beyaz gri kırçıllı iran kedisiyim aşılarım tam mersinde oturuyorum kendime bir eş arıyorum eş adayını evimizde misafir edebilirz.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu tlf.bana ulaşabilir.

YAKIŞIKLI İRAN CİNSİ OĞLUŞUM GÖNLÜNÜN SULTANINI ARIYOR. -
iki yaşındaki şampanya rengi ,safkan iran cinsi kediciğim çitil birkaç gündür ,kızgınlığı başlamış durumda,dişi bulamadığı için resmen depresyona girdi .ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir.

IRAN KEDISI OGLUM COK YAKISIKLI AMA ES BULAMIYOR :) -
Ankara''dayiz, disi iran kedisi olan arkadaslara sesleniyoruz.. :) msn: 🔒 Üyelere Özel , mail de atabilirsiniz... (emre)

IRAN KEDISI OGLUM COK YAKISIKLI AMA ES BULAMIYOR :) -
Ankara''dayiz, disi iran kedisi olan arkadaslara sesleniyoruz.. :) msn: 🔒 Üyelere Özel , mail de atabilirsiniz... (emre)

iran erkek kedimize eş -
1,5 yaşında iran gri beyaz aşılı erkek kedimize eş arıyoruz mersindeyiz.misafir edebiliriz.ilgilenenler için kkandilli@hotmail.🔒 Üyelere Özel