Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

siyam oğluma siyam dişi arıyorum:) istanbul-şişli -
OĞLUM PASHA ŞUAN 6 AYLIK OCAK YADA ŞUBAT GİBİ KENDİ GİBİ SİYAM DİŞİYLE ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM.AŞILARI TAMDIR VE OLDUKÇA YAKIŞIKLIDIR.RESMİNİDE EKLEDİM ŞUNA BİR BAKIN :) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

siyam oğluma siyam dişi arıyorum:) istanbul-şişli -
OĞLUM PASHA ŞUAN 6 AYLIK OCAK YADA ŞUBAT GİBİ KENDİ GİBİ SİYAM DİŞİYLE ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM.AŞILARI TAMDIR VE OLDUKÇA YAKIŞIKLIDIR.RESMİNİDE EKLEDİM ŞUNA BİR BAKIN :) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kızıma eş aıryorum -
iran kırması kızıma eş arıyorum..kırma dediğime bakmayın,resmini görün derim.antalyadan..

kızıma eş aıryorum -
iran kırması kızıma eş arıyorum..kırma dediğime bakmayın,resmini görün derim.antalyadan..

kızıma eş aıryorum -

iran kedisi oğlumuza eş arıyoruz. (izmir) -
iran kedisi oğlumuza eş arıyoruz. kedimiz beyaz, mavi gözlüdür. ilgilenenler mail atsın. 🔒 Üyelere Özel

paşama eş arıyorum edirne -
siyam cinsi erkek kedime eş arıyorum. mümkünse edirne ve civarından olsun. saygılarımla.. tel 🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

iranlı kızımız aceme acil eş arıyoruz!! -
ankarada oturuyoruz. iran cinsi kedimize yine iranlı bi eş arıyoruz.. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bize ulaşabilirler.. tesekkürler

iranlı kızımız aceme acil eş arıyoruz!! -
ankarada oturuyoruz. iran cinsi kedimize yine iranlı bi eş arıyoruz.. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan bize ulaşabilirler.. tesekkürler

iran himalaya melezi 15 aylık erkek Tarçın`a dişi aranıyor !!! -
iran himalaya melezi 15 aylık erkek Tarçın`a dişi aranıyor ! avrupa yakasında yasıyoruz ama anadolu yakasına da oglumu getırebılırım . Dişi mumkunse aynı cınste çiftlestırmek ıcın arkadas arıyoruz . Tesekkurler

iran himalaya melezi 15 aylık erkek Tarçın`a dişi aranıyor ! avrupa yakasında yasıyoruz ama anadolu yakasına da oglumu getırebılırım . Dişi mumkunse aynı cınste çiftlestırmek ıcın arkadas arıyoruz . Tesekkurler

Siyam kızıma damat arıyoruz/ANKARA -
1.5 yaşındaki tatlı kızıma kendi gibi boyu boyuna huyu huyuna bir siyam damat arıyoruz..İlgilenenler için Tel: 🔒 Üyelere Özel

Siyam kızıma damat arıyoruz/ANKARA -
1.5 yaşındaki tatlı kızıma kendi gibi boyu boyuna huyu huyuna bir siyam damat arıyoruz..İlgilenenler için Tel: 🔒 Üyelere Özel

aşkım biricik oğluma eş -
15 eylül de 1 yaşına girecek olan siyam kırık kuyruk olan oğluma bir an önce temiz bir eş :) aramaktayım.İlgilenenlerin e-mailimden bana ulaşmalarını rica 🔒 Üyelere Özel Bu arada Antalya`dayız.acele arkadaşlar yemeden içmeden kesildi..

Ankaradayız erkek van kedisi arıyoruz -
selam herkese ankarada ikamet etmekteyim Pamuk adlı van kedime erkek bir van kedisi arıyorum..irtibat:🔒 Üyelere Özel

Ankaradayız erkek van kedisi arıyoruz -
selam herkese ankarada ikamet etmekteyim Pamuk adlı van kedime erkek bir van kedisi arıyorum..irtibat:🔒 Üyelere Özel

İran`lı kızımıza damat arıyoruz! -

1.5 yaşında olan dişi iran kedimize sağlıklı saf iran kedisi damat arıyoruz.

Resimler linkte...    🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

İran`lı kızımıza damat arıyoruz! -

1.5 yaşında olan dişi iran kedimize sağlıklı saf iran kedisi damat arıyoruz.

Resimler linkte...    🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel