Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Chincilla kızımıza arkadaş arıyoruz...İst-Bahçelievler -
Patisine erkek patisi değmemiş,3yaşında,güzeller güzeli kızımıza,kendisi gibi safkan bir eş arıyoruz:)İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine maillerini bekliyoruz...

iran kedimize bayan arkadas -
1 yasındaki iran kedisi hobbitimize eş arıyoruz kedimiz normalde izmirde olup şu an ıspartadadır.ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel a msj atmalarını rice ediyorum...

kedimize bayan arkadas... -
1 yaşındaki dünya yakışıklısı iran kedimiz hobbit e acil eş arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a msj atarlarsa sevinirim.(kedimiz normalde izmirde olup bu sıralar ısparta da yanımda ikamet etmektedir.)

ACİL BRİTİSH SHORT HAİR ARANIYOR... -
Merhabalar, ben istanbul üsküdardan selda. Bizim paşa adında safkan BSH miz var . henüz bir yasinda.artik bir geline ihtiyacimiz oldugunu farkettik.cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Selda ZEKİ AYAZ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ACİL BRİTİSH SHORT HAİR ARANIYOR... -
Merhabalar, ben istanbul üsküdardan selda. Bizim paşa adında safkan BSH miz var . henüz bir yasinda.artik bir geline ihtiyacimiz oldugunu farkettik.cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Selda ZEKİ AYAZ 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

KEDİM ÇİFTLEŞMEDİ ? -
NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA KEDİM ÇİFTLEŞMEDİ HALA ONU ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM :)

ÇOKKK ACİLLL!!! -
Arkadaşlar merhaba himalayan cinsi asabi sinirli yaramaz oğlumun bi kıza ihtiyacı var!!!!cevaplarınızı bekliyorum..(İSTANBUL)

ÇOKKK ACİLLL!!! -
Arkadaşlar merhaba himalayan cinsi asabi sinirli yaramaz oğlumun bi kıza ihtiyacı var!!!!cevaplarınızı bekliyorum..(İSTANBUL)

ÇOKKK ACİLLL!!! -

ÇOKKK ACİLLL!!! -

(BURSA) golden retriever erkek -
2002 doğumlu safkan kocaman oğlumaaa acill eş arıyorumm ilgilenenler: 🔒 Üyelere Özel

van kedime disi es -
yaramaz mı yaramaz erkek van kedimize disi eş arıyoruz bilginize [🔒 Üyelere Özel ) msn ile ulasabilirsiniz

van kedime disi es -
yaramaz mı yaramaz erkek van kedimize disi eş arıyoruz bilginize [🔒 Üyelere Özel ) msn ile ulasabilirsiniz

2 yasında erkek beyaz chincilla kedime es arıyorum -
Istanbulda Tunel de oturuyorum...ilgilenenler bana mesaj atabilirler...ilanlar bolumunde kedimin resmide var 🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı Van Kedime Güzel Bir Kız Arıyorum (İstanbul-Şişli) -
Bir yaşını bitirecek olan van kedim çiftleşme isteğinin arttığı bir döneme girdiği için ve neslini devam ettirebilmek için kendisini çiftleştirmek istiyorum. İşte oğlum=) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel İlgilenen varsa lütfen bana ulaşın. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı oğlumuza eş(istanbul-iran.chinchila) -
paşamız bir yaş dört aylık olup iran-chinchila kırmasıdır.fotoğraflarını mail adresinize gönderebiliriz.benim mail adresim 🔒 Üyelere Özel

Chartreux kedime eş arıyorum -
6 aylık,aşıları tamam,tamamen sağlıklı olan oğluma eş arıyorum...