erkek bir gözü mavi bir gözü sarı bembeyaz uzun tüylü 5 kilo ağırlığında 1 yaş 2 aylık küçük bir dev adamım artık yeterince büyüdüğüm için bebişlerim olsun istiyrm eğer beyaz iran veya bir gözü mavi bir gözü sarı van kedisi bir bayansanız beni ararmısınız 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
erkek bir gözü mavi bir gözü sarı bembeyaz uzun tüylü 5 kilo ağırlığında 1 yaş 2 aylık küçük bir dev adamım artık yeterince büyüdüğüm için bebişlerim olsun istiyrm eğer beyaz iran veya bir gözü mavi bir gözü sarı van kedisi bir bayansanız beni ararmısınız 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
kedimi ilk defa çiftleştirecegim ogluma kendi cinsi bir safkan arıyorum irtibat için 🔒 Üyelere Özel, 🔒 Üyelere Özel izmirde bostanlı`da ikamet etmekteyim.
kedimi ilk defa çiftleştirecegim ogluma kendi cinsi bir safkan arıyorum irtibat için 🔒 Üyelere Özel, 🔒 Üyelere Özel izmirde bostanlı`da ikamet etmekteyim.
iran cinsi beyaz tuylu yeşil gözlü yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşicek çok asabileşti erkek oluyorum diyor ama antalyada dişi iran sıkıntısı var galiba hatta burda iran kedi görmez oldum ilgilenen varsa lütfen mailimden bana geri dönsü🔒 Üyelere Özel
Tarçınımız yakışıklı 11 aylık bir iran. Daha önce bir tecrübesi olmadı. Kızışma dönemine girdiği için acilen kendisine bir kızarkadaş arıyoruz. Evimiz müsait hanımefendiyi evimizde seve seve misafir edebiliriz. Tarçının resimlerini aşağıdaki linklerde görebilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iletişim için msn adresim 🔒 Üyelere Özel
Tarçınımız yakışıklı 11 aylık bir iran. Daha önce bir tecrübesi olmadı. Kızışma dönemine girdiği için acilen kendisine bir kızarkadaş arıyoruz. Evimiz müsait hanımefendiyi evimizde seve seve misafir edebiliriz. Tarçının resimlerini aşağıdaki linklerde görebilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iletişim için msn adresim 🔒 Üyelere Özel
merhabalar,
ben ve oglum beylikduzu`nde oturuyoruz; delikanli iran asilli olup binbirgece masallarindaki butun prenses kedilerin ruyalarini susler karizmada olup 1.5 yasinda bunca donanimina karsin nehuz muradina ermis degildir; delikanliya kiz arkadas ariyorum; eger kiziniz da uygun ise, iste delikanli`ya giden yol(lar):
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iyi aksamlar,
metin bayrak
istanbuldan izmire taşınma kararı almışken..karşıma çıktı..hemde şehir içinden 70 km yol yaptıktan sonra park ettiğimde motordan gelen mivavlama sesisle...küçüçük bir tekir..bırakamadım canlı kalması bir mucizeydi ..izmire bizimle geldi..şimdi 6 aylık..ve bir eş acil olarak hasıl oldu..geceleri uyutmuyor...bu 2. mail im önceki ulaşmadı sanırım..serdar bağcı 🔒 Üyelere Özel