Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

bursadan sahra kizima cok acil es ariyorum cok acil iran cinsi tercihimdir -
kedim cok uysal 3 renkli sari siyah beyaz renkte 1 yasinda acilen es ariyorum bursadan asilari kesinlikle tamdir. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel numarali telefondan ulasabilirsiniz ACİLLLLLLLLLLLLL

erkek iran kedime izmirden eş arıyorum -
9 aylık sarı renkli safkan iran kedime dişi bir kedi arıyorum.karneli ve tüm aşıları tamamdır. ilgilenenler için mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

9 aylık sarı renkli safkan iran kedime dişi bir kedi arıyorum.karneli ve tüm aşıları tamamdır. ilgilenenler için mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

iran erkek kedime eş arıyorum -
beyaz mavi gözlü iran chincilla kedime eş arıyorum...İstanbul Fatihte ikamet ediyoruz.yakın olanlar ve ilgilenenler mail atabilir. 🔒 Üyelere Özel

beyaz mavi gözlü iran chincilla kedime eş arıyorum...İstanbul Fatihte ikamet ediyoruz.yakın olanlar ve ilgilenenler mail atabilir. 🔒 Üyelere Özel

ACiL IRAN KEDIME ANKARADAN GELiN ARIYORUm -
Tel: 🔒 Üyelere Özel ulasabilirsiniz.

istanbuldan yakışıklı erkek van kedimize uygun eş arıyoruz. -
anasayfada resmide bulunan adı paşa olan erkek van kedimize acil olarak çiftleştirmek üzere uygun bir gelin adayı arıyoruz. ilgilenenlerin ham_ust@hotmail den bize ulaşmalarını rica ederiz. sevgiler.

Eqzotic Shorthair Kızımıza cok acil damat arıyoruz. -
Kızımız 2 yasında iran ya da chincilla cinsi yakısıklı bir damat arıyoruz. İletisim ve fotoraflar için 🔒 Üyelere Özel

Kızımız 2 yasında iran ya da chincilla cinsi yakısıklı bir damat arıyoruz. İletisim ve fotoraflar için 🔒 Üyelere Özel

iran-chinchilla kızıma acil istanbuldan chinchilla eş -
20 aylık gri chinchilla kızıma tercihen beyaz ya da gri eş arıyoruz. erkek kedi sahipleri 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşırlarsa sevinirim.

RAGDOLL... ACILL.. BEYAZ KIZIMIZA ACIL BIR YAKISIKLI ERKEK ARIYORUZ :) istanbul -
merhabalar... acilen cinsi ragdoll olan bembeyaz kizimiza yakisikli bir beyaz erkek ariyoruz , tercihimiz ayni cinsi veya siyam kedisi. cok acilll bize 🔒 Üyelere Özel dan ulasabilirsiniz

8 aylık van -
erkek van kedime çiftleştirmek üzere acil dişi van kedisi arıyorum,istanbulda oturuyorum.Hem onu huzura kavuşturmak,hemde artık geceleri rahat uyumak 🔒 Üyelere Özel

COK ACİL DİŞİ İRAN KEDİMİZE DAMAT ARIYORUZ -
İLETİŞİM İÇİN MSN:🔒 Üyelere Özel eklediinizde resimlerini görebılırsınz... (istanbul avrupa yakası işleri dahada kolaylastırır)

ankarada dişi siyam kedime eş arıyorum. acill -
artık geceleri uyutmuyor beni:) erkek siyam kedisi olanlar lütfen 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşsınlar.

ankarada yaşayann canım VAN KEDİME ERKEK eş ARIYORUM -
ANKARADA İKAMETGAH EDEN VAN KEDİSİNE SAHİP OLANN DİŞİ KEDİMEEE EŞ ARIYORUM ACİL

ankarada yaşayann canım VAN KEDİME ERKEK eş ARIYORUM -
ANKARADA İKAMETGAH EDEN VAN KEDİSİNE SAHİP OLANN DİŞİ KEDİMEEE EŞ ARIYORUM ACİL