Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

istanbul`dan dişi Kedimize eş arıyoruz... -
İstanbul ümraniye de ikamet eden kedimize eş arıyoruz. Chinchilla duman renkli 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz resimleri mevcuttur

istanbul`dan dişi Kedimize eş arıyoruz... -
İstanbul ümraniye de ikamet eden kedimize eş arıyoruz. Chinchilla duman renkli 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz resimleri mevcuttur

ACİL HİMALEYA CİNSİ KIZIMIZA DAMAT(HİMELAYA TERCİHEN) -
COK ACİL İRTİBATA GEÇELİM KIZIMIZ REZİL DURUMDA :)

ACİL HİMALEYA CİNSİ KIZIMIZA DAMAT(HİMELAYA TERCİHEN) -
COK ACİL İRTİBATA GEÇELİM KIZIMIZ REZİL DURUMDA :)

7AYLIK ANKARA KEDİSİ PİSİLİME İZMİRDEN DAMAT ARIYORUM -
MAVİ GÖZLÜLER TERCİHİMİZDİR((:

İZMİRDEN ANKARA KEDİME EŞ ARIYORUM -
PİSİLİM 7AYLIK ÇİFTLEŞMESİ GEREKİYO İZMİR BALÇOVADA YAŞIYORUM İLGİLENENLERDEN CEVAP BEKLİYORUM;)

PİSİLİM 7AYLIK ÇİFTLEŞMESİ GEREKİYO İZMİR BALÇOVADA YAŞIYORUM İLGİLENENLERDEN CEVAP BEKLİYORUM;)

(İZMİR) VANLI KIZIMIZA ACİL DAMAT -
Güzeller güzeli bembeyaz ponpon kızımıza (cins önemli deil beyaz olması tercihimizdir)yakışıklı ,efendi,içkisi kumarı olmayan iyi aile çocuğu bir damat aramaktayız :)))))

Güzeller güzeli bembeyaz ponpon kızımıza (cins önemli deil beyaz olması tercihimizdir)yakışıklı ,efendi,içkisi kumarı olmayan iyi aile çocuğu bir damat aramaktayız :)))))

İZMİRDENN dişi siyam kedimize ACİLLL DAMAT arıyoruzz!!!! -
kedimiz çok güzel saf siyamdırr.2yasını doldurdu.hiç susmadan bagırıryorr.. acill damatt arıoruz:)

İZMİRDENN dişi siyam kedimize ACİLLL DAMAT arıyoruzz!!!! -
kedimiz neredeyse 1senedir çok kötü durumda.küçük oldugundan dolayı beklemek istedik fakat dayanamıyoruz.2yasını doldurdu. izmirden damat adayları arıyoruz.. siyam olmak zorunda deil.fakat mavi gözlü olrsa bebekler de mavi gözlü olacağıdan renkli gözlü damat tercihimiz:)

3,5 yaşında dişi iran kedime eş arıyorum -
3.5 yaşında iran kedime erkek damat adayı arıyorum.. edirnede yaşıyorum, bu yüzden edirne ve çevresinden (kırklareli, tekirdağ) damat adaylarını tercih ederim.. biraz nazlı bi kedidir.. uyumayı çok sever.. tek çeşit mamasından başka hiç bişey yemez.. bu sıralar biraz kızgınlaştı.. yakışıklı bi damat olursa hayır demez gibime geliyo.. sevgiyle kalın

3,5 yaşında dişi iran kedime eş arıyorum -
3.5 yaşında iran kedime erkek damat adayı arıyorum.. edirnede yaşıyorum, bu yüzden edirne ve çevresinden (kırklareli, tekirdağ) damat adaylarını tercih ederim.. biraz nazlı bi kedidir.. uyumayı çok sever.. tek çeşit mamasından başka hiç bişey yemez.. bu sıralar biraz kızgınlaştı.. yakışıklı bi damat olursa hayır demez gibime geliyo.. sevgiyle kalın

bursadan sahra kizima acilen es ariyorum -
kizim 1 yaşında aşıları tamdır iran cinsi 3 renktedir sarı siyah beyaz çok acil eş arıyorum bursa içinden ilgilinirseniz sevinirim