Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İZMİRDEN ERKEK İRAN HİMALAYAN CİNSİ KEDİME DİŞİ ARIYORUZ -
Oğlum çok aktif bir erkek olduğu için heryeri kokutuyor.Ona acil aşıları tam olan dişi iran kedisi arıyoruz. İRTB:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İZMİRDEN ERKEK İRAN HİMALAYAN CİNSİ KEDİME DİŞİ ARIYORUZ -
Oğlum çok aktif bir erkek olduğu için heryeri kokutuyor.Ona acil aşıları tam olan dişi iran kedisi arıyoruz. İRTB:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İRAN CİNSİ OĞLUMUZA ÇOK ACİLLLLL EŞ ARIYORUZ...(İSTANBUL ) -
13 aylık İran(persian)cinsi çılgınıma kıs arıyorus:))İstanbul Bahçelievler`deyiz.Gelinimizi misafir edebiliriz çılgınımızıda gönderebiliriz.Sözkonusu olan onların mutluluğu :)) İlgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiz...

13 aylık İran(persian)cinsi çılgınıma kıs arıyorus:))İstanbul Bahçelievler`deyiz.Gelinimizi misafir edebiliriz çılgınımızıda gönderebiliriz.Sözkonusu olan onların mutluluğu :)) İlgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiz...

Van ve Ankara Kırması Erkek Kedime Eş Arıyorum (İstanbul) -
Van ve Ankara Kırması Erkek Kedime Eş Arıyorum Evden çıkmayan ve tüm aşıları tamamlanmış. Veteriner kontrolü altındaki erkek kedime eş arıyorum. Bembeyaz ve çok güzel bir kedidir.

Van ve Ankara Kırması Erkek Kedime Eş Arıyorum Evden çıkmayan ve tüm aşıları tamamlanmış. Veteriner kontrolü altındaki erkek kedime eş arıyorum. Bembeyaz ve çok güzel bir kedidir.

İRAN ERKEK KEDİME EŞ ARIYORUM ESKİŞEHİR -
Bal ismindeki erkek iran kedime acil eş arıyorum,e-mail adresim:🔒 Üyelere Özel

Dişi chincilla/iran cinsi kedime eş arıyorum (İzmir) -
Merhabalar. Dişi iran kedime eş arıyorum. Kendisi 2 yaşında daha önce yavrulamamış çokk sevimli bir tüy yumağıdır :). İzmirde oturmaktayız. Acil olarak bir eş arıyorum lütfen ilgilenenler bana mail yoluyla ulaşsınlar. Mail: 🔒 Üyelere Özel

Dişi chincilla/iran cinsi kedime eş arıyorum (İzmir) -
Merhabalar. Dişi iran kedime eş arıyorum. Kendisi 2 yaşında daha önce yavrulamamış çokk sevimli bir tüy yumağıdır :). İzmirde oturmaktayız. Acil olarak bir eş arıyorum lütfen ilgilenenler bana mail yoluyla ulaşsınlar. Mail: 🔒 Üyelere Özel

erkek ankara kedime kayseriden eş arıyorum -
Erkek ankara kedime eş arıyorum acil geceleri uyuyamıyorum ve çok ağresif olmaya başladı.

Siyam kızıma, iran damat / Ankara -
7 aylık siyam kızıma, Ankara`dan damat arıyorum. İran tercihimiz, ama siyam da makbuldür.

Kömür`e eş arıyoruz! (Antalya) -
1,5 yaşında, uzun, parlak tüylü, çok yakışıklı kedimiz Kömür`ümüze eş arıyoruz!

9 aylık cıncıla kızıma eş arıyorum -
9 aylık kızıma istanbul avrupa yakası cincıla yada iran kedisi damat adayları aranıyor::)ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel

istanbul`dan dişi Kedimize eş arıyoruz... -
İstanbul ümraniye de ikamet eden kedimize eş arıyoruz. Chinchilla duman renkli 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz resimleri mevcuttur

İstanbul ümraniye de ikamet eden kedimize eş arıyoruz. Chinchilla duman renkli 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz resimleri mevcuttur