Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Van kedisi kızımıza eş arıyoruz -
Biricik kızımız Pamuga yakışıklı bir eş arıyoruz çok acil olarak. 🔒 Üyelere Özel

Biricik kızımız Pamuga yakışıklı bir eş arıyoruz çok acil olarak. 🔒 Üyelere Özel

dişi iran kedime eş arıyorum -
beyaz tüylü 1 yaşında iran kedisi çok acil eş arıyorum

Erkek kedime eş arıyorum -
9 aylık erkek ogluma acıl bır dısı aramaktayım sıyah beyaz mıx bır kedıdır cok uysaldır kendı evımde mısafır etmek uzere dısı arıyorum cunku benım oglum cok nazlı arılmıyor bızden 🔒 Üyelere Özel

Dişi Van kedime eş arıyorum.. -
İstanbul Anadolu Yakasında Kartal civarındayız. Kızımız Kamusa eş arıyoruz. Bir kere anne olmasını istiyoruz daha sonra kısırlaştıracağız. Tel:🔒 Üyelere Özel

Dişi Van kedime eş arıyorum.. -
İstanbul Anadolu Yakasında Kartal civarındayız. Kızımız Kamusa eş arıyoruz. Bir kere anne olmasını istiyoruz daha sonra kısırlaştıracağız. Tel:🔒 Üyelere Özel

herkese ilgisinden dolayı teşekkürler -
anlamıyorum bir insanın yaşadığı sıkıntıya bu kadar uzak ve ilgisiz bakarken ben bir hayvanseverim diyebiliyormusunuz kendinize. Kaç haftadır bir üye dahi tavsiye niteliğinde 2 satır yazmadı. Kutluyorum herkesi.

Aciill -
Merhaba ben oğluma acil eş arıyorum cinsi tekir oğlum çok yakışıklı hatta küçük bengay kaplanı diyebiliriz..ilgilenenler acil email adresimden ulaşırsa çok sevinirim..istanbul ü🔒 Üyelere Özel

Adı zilli, 2 yaşına az kaldı Van Kedisi -
Kendisine Ankara`dan eş arıyor. Batıkent Erlaman cıvarı. İrtibat 🔒 Üyelere Özel

dişi ankara-van kırması şirineme ankaradan şirin bir kedi arıyorum:) -
2008 ocak doğumlu sevgili elehalime kendisi kadar tatlı bir eş arıyoum.annesi sarı-mavi gözlü van kedisi babası mavi gözlü bir ankara kedisi ama benim elehalim gözlerini babasından almış fakat beyaz tüylü olan kedilerde sıkça rastlanan sağırlık sorunu eloşitomu da doğuştan bulmuş maalesef ben doğacak dünyalar tatlısı kitilerin sahiplendirilmesine yardım edecek sorumluluğun en azından yarısını alabilecek birilerinin aramasını istiyorum.şunu da belirtmeliyim ki doğacak erkek yavrulardan(erkek olursa)birini daha sonra da bakmak üzere eloşumun yanında büyütmek istiyorum daha sonradan bir anlaşmazlık çıkmasını istemem:)benden bu kadar:)yavruların da sağır olabilme riskini göz önüne almanızı ve öyle aramanızı dilerim. tabi ki ben de böyle birşey olmasını istemem fakat sağırlık geninin ne kadar çekinik olup olmadığını bilemiyorum (elehal_nymphe@yahoo.🔒 Üyelere Özel)adresime maillarınızı bekliyorum:)

izmirden erkek kedimize dişi arıyoruz -
Bütün aşıları yapılmıs 10 aylık erkek kedimize, bütün aşıları tam bir dişi kedi aramakyatız. Cevaplarınızı bekliyoruz.

izmirden erkek kedimize dişi arıyoruz -
Bütün aşıları yapılmıs 10 aylık erkek kedimize, bütün aşıları tam bir dişi kedi aramakyatız. Cevaplarınızı bekliyoruz.

Erkek Van Kedisine Eş Aranıyor -
Merhaba arkadaşlar, Erkek Van kedisine çiftleştirilmek üzere İstanbul civarında olan dişi Van kedisi aranmaktadır. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel

Erkek Van Kedisine Eş Aranıyor -
Merhaba arkadaşlar, Erkek Van kedisine çiftleştirilmek üzere İstanbul civarında olan dişi Van kedisi aranmaktadır. İrtibat: 🔒 Üyelere Özel

kedime eş arıyorum istanbul -
chinchilla cinsi dişi kedime aynı cins beyaz veya beyazgri erkek eş arıyorum (🔒 Üyelere Özel ) istanbul

İZMİRDEN ERKEK İRAN HİMALAYAN CİNSİ KEDİME DİŞİ ARIYORUZ -
Oğlum çok aktif bir erkek olduğu için heryeri kokutuyor.Ona acil aşıları tam olan dişi iran kedisi arıyoruz. İRTB:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel