Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

kızıma acil damat aranıyor -
13 aylık güzeller güzei kızıma damat arıyoruz cinsi norveç orman kedisi şampanya renginde btün aşıları tam bize ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel arayabilirsiniz.İstanbul içi olursa iii olur. kedi sahiplarinin bayab olması tercihimizdir..

Beyaz, Yakışıklı iran oğluma eş arıyorum! (istanbul) -
oğlum çok yakışıklı, bembeyaz ve saf persian kedisidir. 8 aylık ve tüm aşıları tamdır. [img]🔒 Üyelere Özel] 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0216 353 19 95

oğlum çok yakışıklı, bembeyaz ve saf persian kedisidir. 8 aylık ve tüm aşıları tamdır. [img]🔒 Üyelere Özel] 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0216 353 19 95

Yakışıklı iran oğlumuz hayatının kadınını arıyor:)ANKARA -
Oğlumuz pazi safkan beyaz irandır son günlerde fena haldeyiz:)acilen dünya tatlısı iran kızlarımızı bekliyoruz:) 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

norveç orman kedisi olan kızıma yakışıklı damat aday arıyorum -
kızım 13 aylık şu an kızgınlık döneminde bir an önce bi eş arıyoruz cins olursa daha ii olur istanbul avrupa yakası tercihimizdir biz zeytinburnunda oturuyoruz tel:0536304995 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz

norveç orman kedisi olan kızıma yakışıklı damat aday arıyorum -
kızım 13 aylık şu an kızgınlık döneminde bir an önce bi eş arıyoruz cins olursa daha ii olur istanbul avrupa yakası tercihimizdir biz zeytinburnunda oturuyoruz tel:0536304995 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz

İzmirden Dişi Ankara Kedisi Pisilime Damat Arıyoruz Ankara-Van-İran Olabilir -
Pisilim 8aylık bütün Aşıları Bitti ve Kızgınlık Döneminde Lütfen İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nolu tlfondan bana ulaşsın anlıcanız zor durumdayız:)))

İzmirden Dişi Ankara Kedisi Pisilime Damat Arıyoruz Ankara-Van-İran Olabilir -
Pisilim 8aylık bütün Aşıları Bitti ve Kızgınlık Döneminde Lütfen İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel nolu tlfondan bana ulaşsın anlıcanız zor durumdayız:)))

Acil! İstanbulda iran kedime dişi eş arıyorum -
22 marta kadar istanbul ve çevresinden 1 yaşındaki, gri-beyaz, erkek iran kedime eş arıyorum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

Acil! İstanbulda iran kedime dişi eş arıyorum -
22 marta kadar istanbul ve çevresinden 1 yaşındaki, gri-beyaz, erkek iran kedime eş arıyorum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

çok ama çok acil eskişehirde siyam gelin arıyoruz -
3,5 yaşında safkan siyam oğluma eş arıyoruz. aşıları tam olsun lütfen.. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine de mail atabilirler.

Rus Mavisi erkek kedimize İstanbul`dan EŞ -
Oğlumuz 11 aylık. Kendisi çok yakışıklı ve akıllı. Gelin adaylarına duyurulur. 🔒 Üyelere Özel

cakilimiza gelin adaylari ariyoruz cok aciiiiiiiiiiil -
duman renkli 2.5 yasinda british shorthair cinsi erkek kedime es ariyorum cok acildr ilgilen arkadaslar bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasabilirler

Dişi İran&chinchilla kedime acil eş İst. -
Dişi İran&chinchilla Karamel`ime acil eş arıyorum. İstanbul Avrupa yakasındayım evimde misafir edebilir. ilgilenenler için iran chinchilla beyaz yada açık kül rengi erkek eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel

Dişi İran&chinchilla Karamel`ime acil eş arıyorum. İstanbul Avrupa yakasındayım evimde misafir edebilir. ilgilenenler için iran chinchilla beyaz yada açık kül rengi erkek eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel