durumu cok ama cok acillesti artik dayanacak hali kalmadi lufen kizlar cok yakisikli uysal kibar bir erkektir.iletisim icin 🔒 Üyelere Özel dan cevaplarinizi bekliyor olucaz
durumu cok ama cok acillesti artik dayanacak hali kalmadi lufen kizlar cok yakisikli uysal kibar bir erkektir.iletisim icin 🔒 Üyelere Özel dan cevaplarinizi bekliyor olucaz
Oğlumuz duman renginde ve 1 yaşındadır.Çok acil iran cinsinde bir gelin adayı aramaktayız. Mümkünse kuşadası içinden çok zor durumda kalınırsa kuşadası civarından olabilir.iletim için 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebiliriz.
Oğlumuz duman renginde ve 1 yaşındadır.Çok acil iran cinsinde bir gelin adayı aramaktayız. Mümkünse kuşadası içinden çok zor durumda kalınırsa kuşadası civarından olabilir.iletim için 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebiliriz.
8 ayını doldurmus,Cok Yakisikli bir o kadar da zeki Safkan British Shorthair oglumuz Ozy ye,evimizde misafir etmek uzere tercihen kendi cinsi yada yakin cinslerden disi es aramaktayiz.Kedimizin tum asiları tamdir.Pro Pac Multi Diet mama,haslanmis sebze,ara sira islak mama ile besleniyor.Disarıya hic cikmamıstir.İstanbul-Avrupa yakasindayiz.
iletisim:
sevil.kahraman@yahoo.🔒 Üyelere Özel
Saygilarla
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.