Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

çinçila oğlumuz zeusa çinçila veya iran eş -
oğlumuz zeus 9 aylık ve acil eşe ihtiyacı var çinçila veya iran cinsi kızımızı evimizde misafir etmek istiyoruz.istanbul avcılar da oturuyoruz yakınlarda olursa birbirimizi ziyaret etmemiz açısından kolaylık olacaktır.🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz çoook acil arkadaşlar...

iran-himalayan kızıma istanbuldan eş arıyorum, -
kedime himalayan cinste bi eş arıyorum avrupa yakasında olması tercihimdir. 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirsiniz.

kedime himalayan cinste bi eş arıyorum avrupa yakasında olması tercihimdir. 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirsiniz.

İran persian oğlumuza Eskişehir`de es aramaktayiz -
Eskişehir deyiz 7aylik biricik oğlumuz paspasa iran cinsi es arıyoruz CokACİL ilgilenenlerin aşağıdaki telefondan veya mail adresinden ulaşmalarını rica ediyorum.. Tel 🔒 Üyelere Özel email:🔒 Üyelere Özel

11 AYLIK CHINCILLA OGLUMUZA GELIN ARIYORUZ:) -

Yakışıklı oglumuz Goldie`ye es ariyoruz . Annesi Iran babası Chincilladır ama oglumuz daha cok chincilla ozelligini almis. Ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler. Istanbul Avrupa Yakasındayız.Macka`da.

Ilgilenenlere hemen foto gonderebilirim.

British shorthair kızımıza acil eş aruyoruz! Ankara -
10 Aylık, açık gri renkli güzeller güzeli kızımıza damat arıyoruz. Kızımızın bütün aşıları tamdır. Çok sevecen, nazlı, uysal ve bakımlı bir bayandır. telefon : müge 🔒 Üyelere Özel kızımız bir kaç geceliğine gelin gidebilir...

British shorthair kızımıza acil eş aruyoruz! Ankara -
10 Aylık, açık gri renkli güzeller güzeli kızımıza damat arıyoruz. Kızımızın bütün aşıları tamdır. Çok sevecen, nazlı, uysal ve bakımlı bir bayandır. telefon : müge 🔒 Üyelere Özel kızımız bir kaç geceliğine gelin gidebilir...

mersin`den sarı iran kırması erkek kedimize eş arıyoruz -
1 yaşında erkek kedimize eş arıyoruz. tel:🔒 Üyelere Özel levent ediz akgöl

Acil!!! Yakışıklı İran Oğlumuza Gelin arıyoruz... -
istanbul avrupa yakasından iran oğlumuza eş arıyoruz... tel: 🔒 Üyelere Özel ozpeker_85@mynet.🔒 Üyelere Özel

istanbul avrupa yakasından iran oğlumuza eş arıyoruz... tel: 🔒 Üyelere Özel ozpeker_85@mynet.🔒 Üyelere Özel

Safkan 14 aylık Himalaya kızıma damat bakıyoruz -
Birinci önceliğimiz Himalaya olmasıdır ama zor bulunan bir cins olduğundan İran veya chinchilla cinsi yakışıklılarda olabilir . Biz Avrupa yakasındayız. Damadımızın Asya veya Avrupa yakasında olması önemli değil . 🔒 Üyelere Özel-02123670267 nolu telefonlardan veya 🔒 Üyelere Özel mail adresinden ulaşabilirsiniz .

himalayan persiyan erkek kedime eş arıyorum ist -
3 yaşında olan kedime eş aramaktayım aşıları tamdır deneyimlidir saf persian kedicikler arıyoruz tercihen bizim evde olmasını telep ediyorum büyük çekmece civarında olursa seviniriz irtibat :🔒 Üyelere Özel

Chincilla erkek kedime cinsinden gelin arıyoruz=) ankara -
oğlum 9 aylık aslında biraz daha beklemek isterdim çiftleştirmek için benim beklemem bişi ifade etmiyor:D bütün aşıları tam, beyaz, yakışıklı oğluma gelin adayları bekliyoruz=)

Chincilla erkek kedime cinsinden gelin arıyoruz=) ankara -
oğlum 9 aylık aslında biraz daha beklemek isterdim çiftleştirmek için benim beklemem bişi ifade etmiyor:D bütün aşıları tam, beyaz, yakışıklı oğluma gelin adayları bekliyoruz=)

ANKARA !! iran kırması kızıma eş. -
İran kırması kızım hanım a eş arıyorum.chinchilla ya da iran tercihimdir.