Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Chinchilla kızımıza Chinchilla / İran damat aranıyor. İstanbul -

Chinchilla kızımıza Chinchilla / İran damat aranıyor.

İstanbul Avrupa yakasındayız. Tel 🔒 Üyelere Özel

dişi ankara kedime eş arıyorum acil -ankara -

tek gözü mavi diğeri yeşil ankara kedisi kızımız kızgınlık döneminde ve acil eş arıyorum.

ankara- bahçelievler
🔒 Üyelere Özel

dişi ankara kedime eş arıyorum acil -ankara -

tek gözü mavi diğeri yeşil ankara kedisi kızımız kızgınlık döneminde ve acil eş arıyorum.

ankara- bahçelievler
🔒 Üyelere Özel

iran beyaz tüylü mavi gözlü kızıma damat ANKARA -

2 yaşındaki beyaz tüylü mavi gözlü iran kızıma yıne kendısı gibi iran beyaz bı damat arıyoruz. kızımı daha önce çiftleştirmedik herhangi bi sağlık problemı yoktur aşıları hiç aksatılmadan yapılır damadında sağlıklı olması çok önemli bize

🔒 Üyelere Özel adresine email atabılırsınız  hergün kontrol ediyorum döneceğim

İran-Persian Cinsi Kızımıza Eş Arıyoruz /Trabzon -

8 aylık dünyalar güzeli prensesimize eş arıyoruz! İlk çiftleşmesi olacağı için ACİL dir.
Kızımız beyaz, bal rengi gözleri olan, çok güzel ve ırkının tüm özelliklerini taşıyan bir kedidir. Öncelikli Trabzon ya da civar şehirler tercihimizdir. İlgilenenler senguldogan@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir ya da 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bize ulaşabilir.

8 aylık dünyalar güzeli prensesimize eş arıyoruz! İlk çiftleşmesi olacağı için ACİL dir.
Kızımız beyaz, bal rengi gözleri olan, çok güzel ve ırkının tüm özelliklerini taşıyan bir kedidir. Öncelikli Trabzon ya da civar şehirler tercihimizdir. İlgilenenler senguldogan@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilir ya da 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bize ulaşabilir.

acilll siyam iran kırması kızıma eş arıyorum!!! -
siyam iran kırması güzeller güzeli kızıma acil iran yada kendi ırkından çiftleştirmek için eş arıyorum

siyam iran kırması güzeller güzeli kızıma acil iran yada kendi ırkından çiftleştirmek için eş arıyorum

Erkek İran Kedime eş arıyorum-Antalya -

Merhabalar 

Antalya'dan 11 aylık erkek iran kedime  dişi eş arıyorum

🔒 Üyelere Özel telefon numaram

Erkek Tekir Kedime Acil Eş Arıyorum. -

1 yaşındaki erkek tekir kedim Efe'ye acil eş arıyorum. Dişi kedinin cinsi önemli değil.

1 yaşındaki erkek tekir kedim Efe'ye acil eş arıyorum. Dişi kedinin cinsi önemli değil.

İran kızıma eş arıyorum -

İran cinsi kedimize acil bir eş arıyoruz. Beşiktaşta oturuyoruz. 

SAFKAN ÇİNÇİLA KIZIMIZA EŞ ARIYORUZ -

çok acil olarak safkan kül kedisi kızımız SİNDİ için safkan çinçila damat arıyoruz: 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN ÇİNÇİLA KIZIMIZA EŞ ARIYORUZ -

çok acil olarak safkan kül kedisi kızımız SİNDİ için safkan çinçila damat arıyoruz: 🔒 Üyelere Özel