Kedime Eş Arıyorum
7 aylık chinchilla oğlumuza chinchilla veya scotich eş arıyoruz.... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz
7 aylık chinchilla oğlumuza chinchilla veya scotich eş arıyoruz.... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz
Kedim mahmut.4 yaşında.Bursa çekirgede ikamet ediyor.İran kedisi chincilla.Rengi orjinal sarı.Sadece 2 kez çiftleşme imkandı oldu.4 tane yavrusu var.Şuan kızgınlık döneminde.Son kez çiftleşmesini istiyoruz.Ondan sonra mecburen kısırlaşacak.Eğer bulunmazda kısırlaştırmayı düşünüyoruz.Eğer ilgilenenler olursa lütfen cep telefonundan irtibata geçin...🔒 Üyelere Özel
Oglumuz 8 aylik mico bu aralar british veya scotttish es ariyor..ilgilenenler direk iletisime 🔒 Üyelere Özel dan gecebilirler...
Oglumuz 8 aylik mico bu aralar british veya scotttish es ariyor..ilgilenenler direk iletisime 🔒 Üyelere Özel dan gecebilirler...
Kızımız döneme girdi ve onun için Brittish erkek kedi arıyoruz. Gri renk olsun ve Anadolu yakasında tercih edilir. Acil. Teşekürler.
Kızımız döneme girdi ve onun için Brittish erkek kedi arıyoruz. Gri renk olsun ve Anadolu yakasında tercih edilir. Acil. Teşekürler.
ankara da iran chincilla oğluma acil safkan eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz
Kedim 1 yaşında çiftleşme döneminde.Acil eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.
Kedim 1 yaşında çiftleşme döneminde.Acil eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.
Sibirya kedisi oğlumuz Don Carlito Carlione,
Kendisi iyi huylu sakin çok tatlı bir erkektir.
Carlito muzu A sınıfı kuru ve yaş mamalarla besliyoruz.
En iyi kedi kumlarını kullanıyoruz 
Aşılarımız tam herhangi bir sağlık sorunumuz yoktur.
Güzeller güzeli dişi bir Sibirya kedisi gelin arıyoruz.
Küçük hanım en iyi şekilde ağırlanacaktır.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
İSTANBUL
Merhabalar!
Görev gereği Gümüşhandeyim ve kedi sahibi olmak istiyorum kendi büyütmek,bakmak.. eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim, burda şehrin küçük olmasından ötürü bulamadım hiç.. yardımınızı bekliyorum
3 yaşında scottish fold kızıma eş arıyorum.
3 yaşında scottish fold kızıma eş arıyorum.
kedım 1.5 yasında sarman erkek acıl dısı kedı arıyorum irtıbat için tel 🔒 Üyelere Özel ANKARA