Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

siyam -
2 yaşında dişi siyam kedimize eş arıyoruz

siyam -
2 yaşında dişi siyam kedimize eş arıyoruz

chinchilla oğlumuza eş arıyoruz -

7 aylık chinchilla oğlumuza chinchilla veya scotich eş arıyoruz.... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz

7 aylık chinchilla oğlumuza chinchilla veya scotich eş arıyoruz.... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz

Erkek kedime dişi eş aramaktayım bursa -

Kedim mahmut.4 yaşında.Bursa çekirgede ikamet ediyor.İran kedisi chincilla.Rengi orjinal sarı.Sadece 2 kez çiftleşme imkandı oldu.4 tane yavrusu var.Şuan kızgınlık döneminde.Son kez çiftleşmesini istiyoruz.Ondan sonra mecburen kısırlaşacak.Eğer bulunmazda kısırlaştırmayı düşünüyoruz.Eğer ilgilenenler olursa lütfen cep telefonundan irtibata geçin...🔒 Üyelere Özel 

Scottish fold oglumuza es ariyoruz..ACiL! -

Oglumuz 8 aylik mico bu aralar british veya scotttish es ariyor..ilgilenenler direk iletisime 🔒 Üyelere Özel dan  gecebilirler...

Scottish fold oglumuza es ariyoruz..ACiL! -

Oglumuz 8 aylik mico bu aralar british veya scotttish es ariyor..ilgilenenler direk iletisime 🔒 Üyelere Özel dan  gecebilirler...

Scottish folduma British erkek damadı arıyorum İst, Anadolu. -

Kızımız döneme girdi ve onun için Brittish erkek kedi arıyoruz. Gri renk olsun ve Anadolu yakasında tercih edilir. Acil. Teşekürler.

Scottish folduma British erkek damadı arıyorum İst, Anadolu. -

Kızımız döneme girdi ve onun için Brittish erkek kedi arıyoruz. Gri renk olsun ve Anadolu yakasında tercih edilir. Acil. Teşekürler.

ankarada iran chincilla oğluma eş arıyorum -

ankara da iran chincilla oğluma acil safkan eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz

Chinchilla oğluma eş arıyorum -

Kedim 1 yaşında çiftleşme döneminde.Acil eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.

Kedim 1 yaşında çiftleşme döneminde.Acil eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir.

Siberian oğlumuza cici bir gelin arıyoruz... -

Sibirya kedisi oğlumuz Don Carlito Carlione,
Kendisi iyi huylu sakin çok tatlı bir erkektir. 
Carlito muzu A sınıfı kuru ve yaş mamalarla besliyoruz.
En iyi kedi kumlarını kullanıyoruz 
Aşılarımız tam herhangi bir sağlık sorunumuz yoktur.
Güzeller güzeli dişi bir Sibirya kedisi gelin arıyoruz. 
Küçük hanım en iyi şekilde ağırlanacaktır.

🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

İSTANBUL

chincil ,bengal,iran yavru kedisi sahiplenmek istiyorum.. lütfenn dikkat! -

Merhabalar!
Görev gereği Gümüşhandeyim ve kedi sahibi olmak istiyorum kendi büyütmek,bakmak.. eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim, burda şehrin küçük olmasından ötürü bulamadım hiç.. yardımınızı bekliyorum

scottish kızıma eş lütfen.... ist. -

3 yaşında scottish fold kızıma eş arıyorum.

scottish kızıma eş lütfen.... ist. -

3 yaşında scottish fold kızıma eş arıyorum.

kedıme acıl es arıyorum -

kedım 1.5 yasında sarman erkek acıl dısı kedı arıyorum irtıbat için tel 🔒 Üyelere Özel ANKARA