Kedime Eş Arıyorum
İran&british shorthair melezi oğlumuz Bal a eş arıyoruz. Cins olarak scotish fold, british shorthair veya iran düşünüyorum ( melezleri de geçerli). 🔒 Üyelere Özel Özgür Anıl Demir

İran&british shorthair melezi oğlumuz Bal a eş arıyoruz. Cins olarak scotish fold, british shorthair veya iran düşünüyorum ( melezleri de geçerli). 🔒 Üyelere Özel Özgür Anıl Demir

İran&british shorthair melezi oğlumuz Bal a eş arıyoruz. Cins olarak scotish fold, british shorthair veya iran düşünüyorum ( melezleri de geçerli)

🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Merhaba,
3 yaşındaki siyam-iran cincilla kırması kedimize dişi kedi arıyoruz,aşılarımız tamdır, uysal mükemmel bir kedidir. Beylikdüzünde oturuyoruz, yavrular paylaşılacaktır.
Ilgiilenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarını rica ederim.
Teşekkürler,
Merhaba 8 aylık dişi mavi rus melezimiz var , kızgınlık dönemine girdi manisa ve izmir çevresi mavi rus erkek arıyoruz
" />
Merhaba 8 aylık dişi mavi rus melezimiz var , kızgınlık dönemine girdi manisa ve izmir çevresi mavi rus erkek arıyoruz
" />