Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankara kedisine erkek es ariyorum Istanbul -
2,5 yaslarindaki disi beyaz tuylu mavi gözlü Ankara kedisi Hazan'a yine beyaz tuylu mavi gozlu Ankara kedisi ariyorum. Istanbul. Avcilar civari.

Scottish fold oğlumuza eş arıyoruz -

Merhaba,

Scottish fold oğlumuza İstanbul içi eş arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan iletişime geçebilirler. Oğlumuzu merak edenler fotoğraflarına instagram hesabından ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel

Güzel bir gün dilerim.

Persian-american longhair oğlumuza istanbuldan eş arıyoruz. -

İran kedisi ve american longhair kırması oğlumuza istanbul içinde eş arıyoruz.  ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirler.

İran kedisi ve american longhair kırması oğlumuza istanbul içinde eş arıyoruz.  ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirler.

İran kedisi kızımıza eş arıyoruz. (Acil) -

Kızımıza istanbul'da misafir edebileceğimiz bir erkek kedi arıyoruz

SAFKAN İRAN CHİNCHİLLA DİŞİ KEDİME EŞ ARIYORUM (ANKARA) -

KEDİM 2 YAŞINDA OLUP KAR BEYAZIDIR TÜM AŞILARI TAM DIR. İRAN YADA CHİNCHİLLA CİNSİ EŞ ARIYORUM. ANKARADA İKAMET EDİYORUM

SAFKAN İRAN CHİNCHİLLA DİŞİ KEDİME EŞ ARIYORUM (ANKARA) -

KEDİM 2 YAŞINDA OLUP KAR BEYAZIDIR TÜM AŞILARI TAM DIR. İRAN YADA CHİNCHİLLA CİNSİ EŞ ARIYORUM. ANKARADA İKAMET EDİYORUM

scottish kızımıza british erkek aranıyor. Ankara -

Scottish Bombay kırması simsiyah Lupus kızıma yakışıklı British eş arıyorum. Ankara içi olmalı. Damadı evimizde ağırlamak terchimiz.

Çiçek çikolataya gerek yoktur =)

scottish kızımıza british erkek aranıyor. Ankara -

Scottish Bombay kırması simsiyah Lupus kızıma yakışıklı British eş arıyorum. Ankara içi olmalı. Damadı evimizde ağırlamak terchimiz.

Çiçek çikolataya gerek yoktur =)

Ankara Kedisi Rakı Beye kız arkadaş arıyoruz -
Merhaba oğlumuz 7aylık aşıları tam ve yine aşıları tam olan sağlıklı bakımlı bir kız arkadaş arıyoruz. Yer Eskişehir. 🔒 Üyelere Özel buradan ulaşabilirsiniz :)

british wiskhas kizima beyaz british erkek -
Merhaba kızım 1.5 yaşında british shorthair wiskhas çok sağlıklı ve ilk kez anne olacak istanbul maltepe de ikamet ediyoruz aynı cins beyaz bir erkek es arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilir sevgiler

Scottich fold kızımıza eş arıyoruz İstanbul -
Temiz, bakımlı ve aşıları tam olan Scottish fold kızımız için British shorthair eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel adreslerinden ulaşabilirsiniz

istanbul gaziosmanpaşa iran ve tekir kırması kızıma eş arıyorum -

iran ve tekir melezi kızımıza eş arıyorum.acilen.adayların bilgilerini fotoğraflarını mail adresime paylaşırsanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz küçük ırk chihuahua yada pug sahiplenmek istiyorum -
Merhaba ailemle birlikte yaşıyorum ücretsiz küçük ırk chihuahua veya pug sahiplenmek istiyorum.

british shorthair disi kedime es ariyorum denizli -

British shorthair kızımız 10 aylik.Sağlıklı ve asilarimiz tam.British shorthair ya da scottish fold es ediyoruz .

british shorthair disi kedime es ariyorum denizli -

British shorthair kızımız 10 aylik.Sağlıklı ve asilarimiz tam.British shorthair ya da scottish fold es ediyoruz .