Kedime Eş Arıyorum
Merhaba,
Scottish fold oğlumuza İstanbul içi eş arıyoruz. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel'dan iletişime geçebilirler. Oğlumuzu merak edenler fotoğraflarına instagram hesabından ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel
Güzel bir gün dilerim.
İran kedisi ve american longhair kırması oğlumuza istanbul içinde eş arıyoruz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirler.
İran kedisi ve american longhair kırması oğlumuza istanbul içinde eş arıyoruz. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirler.
Kızımıza istanbul'da misafir edebileceğimiz bir erkek kedi arıyoruz
KEDİM 2 YAŞINDA OLUP KAR BEYAZIDIR TÜM AŞILARI TAM DIR. İRAN YADA CHİNCHİLLA CİNSİ EŞ ARIYORUM. ANKARADA İKAMET EDİYORUM
KEDİM 2 YAŞINDA OLUP KAR BEYAZIDIR TÜM AŞILARI TAM DIR. İRAN YADA CHİNCHİLLA CİNSİ EŞ ARIYORUM. ANKARADA İKAMET EDİYORUM
Scottish Bombay kırması simsiyah Lupus kızıma yakışıklı British eş arıyorum. Ankara içi olmalı. Damadı evimizde ağırlamak terchimiz.
Çiçek çikolataya gerek yoktur =)
Scottish Bombay kırması simsiyah Lupus kızıma yakışıklı British eş arıyorum. Ankara içi olmalı. Damadı evimizde ağırlamak terchimiz.
Çiçek çikolataya gerek yoktur =)
iran ve tekir melezi kızımıza eş arıyorum.acilen.adayların bilgilerini fotoğraflarını mail adresime paylaşırsanız sevinirim. 🔒 Üyelere Özel
British shorthair kızımız 10 aylik.Sağlıklı ve asilarimiz tam.British shorthair ya da scottish fold es ediyoruz .
British shorthair kızımız 10 aylik.Sağlıklı ve asilarimiz tam.British shorthair ya da scottish fold es ediyoruz .