Kedime Eş Arıyorum
kedimiz 7 aylık erkek van kedisidir
aşılı ve bakımlıdır. eş arıyoruz
şehir ANKARA
1 yaşındaki erkek siyam kedime Eskişehir'den veya bana getirebilecek herhangi bir yerden fark etmez eş arıyorum. Dişi kedi aşıları tam ve sağlıklı olsun yeter.
İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN DİŞİ VAN KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ
aşıları tamdır. şuan çiftleşme dönemi değil bi kaç ay sonra gircek. kendi ırkından ve iran cinsi eş arıyorum
aşıları tamdır. şuan çiftleşme dönemi değil bi kaç ay sonra gircek. kendi ırkından ve iran cinsi eş arıyorum
Oğlum sarı bir beitish shorthair whiskas... İlgilenenler mail atarlarsa foroğraf atacağım.
1 yaşındadır. Aşıları tam. Irkının tüm özelliklerine sahip uysal bir kedi. İlgilenenlere mutlaka geri dönüş yapacağım
Oğlum sarı bir beitish shorthair whiskas... İlgilenenler mail atarlarsa foroğraf atacağım.
1 yaşındadır. Aşıları tam. Irkının tüm özelliklerine sahip uysal bir kedi. İlgilenenlere mutlaka geri dönüş yapacağım
kedimizin özellikleri yeşil gözlü beyaz uzun tüylü kocaeli çevresi 🔒 Üyelere Özel 1 yaşında aşıları tam
Yaşı fazla olmayan Bursada ulaşabileceğimiz Van kedisi arıyoruz kızımızı çiftleştirmek için
Yaşı fazla olmayan Bursada ulaşabileceğimiz Van kedisi arıyoruz kızımızı çiftleştirmek için
Merhaba, istanbul anadolu yakasinda ikamet ediyorum. 8 aylik oglum scottish fold cinsi findiga british shorthair ya da sakincali degilse scottish fold cins disi es ariyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler
ANAKARA da sıfır burun kızıma sıfır burun damat arıyoruz maillerimi hergün kontrol ederim
🔒 Üyelere Özel buradan iletişime geçebiliriz
ANAKARA da sıfır burun kızıma sıfır burun damat arıyoruz maillerimi hergün kontrol ederim
🔒 Üyelere Özel buradan iletişime geçebiliriz
1 Yaşında safkan erkek van kedimin bir prensese ihtiyacı var. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel
1 Yaşında safkan erkek van kedimin bir prensese ihtiyacı var. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel