Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Ankarada 7 aylık erkek van kedisine gelin arıyoruz -

kedimiz 7 aylık erkek van kedisidir

aşılı ve bakımlıdır. eş arıyoruz

şehir ANKARA

Eskişehir'de erkek siyam kedime eş arıyorum. ACİL! -

1 yaşındaki erkek siyam kedime Eskişehir'den veya bana getirebilecek herhangi bir yerden fark etmez eş arıyorum. Dişi kedi aşıları tam ve sağlıklı olsun yeter.

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN DİŞİ VAN KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ -

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN DİŞİ VAN KEDİMİZE EŞ ARIYORUZ

Exotic shorhair iran kedime erkek eş arıyorum . Ankara -

aşıları tamdır. şuan çiftleşme dönemi değil bi kaç ay sonra gircek. kendi ırkından ve iran cinsi eş arıyorum

aşıları tamdır. şuan çiftleşme dönemi değil bi kaç ay sonra gircek. kendi ırkından ve iran cinsi eş arıyorum

Safkan british shorthair oğluma dişi eş arıyorum-ankara emek -

Oğlum sarı bir beitish shorthair whiskas... İlgilenenler mail atarlarsa foroğraf atacağım.

1 yaşındadır. Aşıları tam. Irkının tüm özelliklerine sahip uysal bir kedi. İlgilenenlere mutlaka geri dönüş yapacağım

Safkan british shorthair oğluma dişi eş arıyorum-ankara emek -

Oğlum sarı bir beitish shorthair whiskas... İlgilenenler mail atarlarsa foroğraf atacağım.

1 yaşındadır. Aşıları tam. Irkının tüm özelliklerine sahip uysal bir kedi. İlgilenenlere mutlaka geri dönüş yapacağım

norveç kedimize beyaz tüylü yeşil gözlü bir dişi kedi arıyoruz acilll!!! -

kedimizin özellikleri yeşil gözlü beyaz uzun tüylü kocaeli  çevresi 🔒 Üyelere Özel       1 yaşında aşıları tam

1 buçuk yaşındaki Van kedisi kızımıza damat arıyoruz :) -

Yaşı fazla olmayan Bursada ulaşabileceğimiz Van kedisi arıyoruz kızımızı çiftleştirmek için 

1 buçuk yaşındaki Van kedisi kızımıza damat arıyoruz :) -

Yaşı fazla olmayan Bursada ulaşabileceğimiz Van kedisi arıyoruz kızımızı çiftleştirmek için 

Erkek Scottish Fold oğluma British dişi arıyorum -

Merhaba, istanbul anadolu yakasinda ikamet ediyorum. 8 aylik oglum scottish fold cinsi findiga british shorthair ya da sakincali degilse scottish fold cins disi es ariyorum. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mail atabilirler

iran beyaz renk sıfır burun kızıma ANKARA dan damat -

ANAKARA da sıfır burun kızıma sıfır burun damat arıyoruz   maillerimi hergün kontrol ederim

🔒 Üyelere Özel      buradan iletişime geçebiliriz

iran beyaz renk sıfır burun kızıma ANKARA dan damat -

ANAKARA da sıfır burun kızıma sıfır burun damat arıyoruz   maillerimi hergün kontrol ederim

🔒 Üyelere Özel      buradan iletişime geçebiliriz

SAFKAN 1 YAŞINDA ERKEK VAN KEDİME PRENSES ARIYORUM. BİR GÖZÜ SARI BİR GÖZÜ MAVİ -

1 Yaşında safkan erkek van kedimin bir prensese  ihtiyacı var. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN 1 YAŞINDA ERKEK VAN KEDİME PRENSES ARIYORUM. BİR GÖZÜ SARI BİR GÖZÜ MAVİ -

1 Yaşında safkan erkek van kedimin bir prensese  ihtiyacı var. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel

british kizima scottish yada british erkek ariyorum -
🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirsiniz

british kizima scottish yada british erkek ariyorum -
🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirsiniz