Kedime Eş Arıyorum
9 aylık scottishfold oğluma british shorthair eş arıyorum.
9 aylık scottishfold oğluma british shorthair eş arıyorum.
bir yaşındaki whiskas kızımıza british veya Scottish Eş arıyoruz acilen lütfen e-mail: 🔒 Üyelere Özel
3,5 yaşındaki van kedisi oğluma dişi eş arıyorum ırk önemli değildir. Bursa nilüferde ikamet etmekteyim.
3,5 yaşındaki van kedisi oğluma dişi eş arıyorum ırk önemli değildir. Bursa nilüferde ikamet etmekteyim.
2,5 yaşındaki safkan erkek iran kedime acil eş arıyorum..İZMİR
Merhaba,
Avp yakası Gayrettepe de oturuyoruz 16 aylık oğluşumuza kısırlaştırmadan once cok acıl eş arıyoruz..gayet sağlıklı uysal keyıfli ve cok yakısıklı bir centilmendir :)
İlgilenen arkadaşlarım e.erdalgul@gmail adresinden ulaşabilirler..
Scottishfold cinsi oğluma Scottish Straight veya British Shorthair cinslerinden dişi arıyoruz. Bursa'da ikamet ediyoruz. Yakın illerden evimizde misafir ağırlayabiliriz. ![]()
İletişim için:🔒 Üyelere Özel
Bursa'da 7 yaşında dişi iran chinchila kedime eş arıyorum. Tercihen persian veya chinchila olmalı ve istendiği taktirde doğum sonrasında 1 yavrusunu erkek iran kedisinin sahibine verebilirim.
irtibat : 🔒 Üyelere Özel

scotishfold dişi kedime british erkek kedi arıyorum aşıları tam gayet sağlıklıdır.ilgilenenlerin mailini bekliyorum
scotishfold dişi kedime british erkek kedi arıyorum aşıları tam gayet sağlıklıdır.ilgilenenlerin mailini bekliyorum