Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İran dişi kendime es ariyorum -
Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.İran dışı kedime erkek es arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.İran dışı kedime erkek es arıyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

ScottishFold oğluma eş arıyorum... -

9 aylık scottishfold oğluma  british shorthair eş arıyorum. 

ScottishFold oğluma eş arıyorum... -

9 aylık scottishfold oğluma  british shorthair eş arıyorum. 

Ankara -kızımıza british veya Scottish Eş arıyoruz -

bir yaşındaki whiskas kızımıza british veya Scottish Eş arıyoruz acilen lütfen e-mail: 🔒 Üyelere Özel

asil -
Golden british shorthair oğlum için eş ariyoruz

asil -
Golden british shorthair oğlum için eş ariyoruz

van kedisi oğluma ırk farketmeksizin eş aramaktayım.... -

3,5 yaşındaki van kedisi oğluma dişi eş arıyorum ırk önemli değildir. Bursa nilüferde ikamet etmekteyim.

3,5 yaşındaki van kedisi oğluma dişi eş arıyorum ırk önemli değildir. Bursa nilüferde ikamet etmekteyim.

KEDİME EŞ ARIYORUNM -

2,5 yaşındaki safkan erkek iran kedime acil eş arıyorum..İZMİR

çok acilll erkek scottish fold uma eş arıyorum.. -

Merhaba,

Avp yakası Gayrettepe de oturuyoruz 16 aylık oğluşumuza kısırlaştırmadan once cok acıl eş arıyoruz..gayet sağlıklı uysal keyıfli ve cok yakısıklı bir centilmendir  :)

İlgilenen arkadaşlarım e.erdalgul@gmail adresinden ulaşabilirler..

SCOTTISHFOLD OĞLUMA DİŞİ EŞ ARIYORUM! "BURSA" -

Scottishfold cinsi oğluma Scottish Straight veya British Shorthair cinslerinden dişi arıyoruz. Bursa'da ikamet ediyoruz. Yakın illerden evimizde misafir ağırlayabiliriz. heart

İletişim için:🔒 Üyelere Özel

dişi iran chinchila kedime eş arıyorum -

Bursa'da 7 yaşında dişi iran chinchila kedime eş arıyorum. Tercihen persian veya chinchila olmalı ve istendiği taktirde doğum sonrasında 1 yavrusunu erkek iran kedisinin sahibine verebilirim.

irtibat : 🔒 Üyelere Özel

scotishfold dişi kedime eş arıyorum -

scotishfold dişi kedime british erkek kedi arıyorum aşıları tam gayet sağlıklıdır.ilgilenenlerin mailini bekliyorum

scotishfold dişi kedime eş arıyorum -

scotishfold dişi kedime british erkek kedi arıyorum aşıları tam gayet sağlıklıdır.ilgilenenlerin mailini bekliyorum