Kedime Eş Arıyorum
İyi akşamlar , İstanbul Çekmeköy de ikamet ediyoruz , Deneyimli British Short hair cinsi erkek kedimize eş aramaktayız ... Aşıları tamdır . Bugüne kadar 3 farklı kedi ile çiftleşti 3 ündende birbirinden güzel yavruları oldu ... Kızlarınızı seve seve evimizde misafir edebiliriz ...
İyi akşamlar , İstanbul Çekmeköy de ikamet ediyoruz , Deneyimli British Short hair cinsi erkek kedimize eş aramaktayız ... Aşıları tamdır . Bugüne kadar 3 farklı kedi ile çiftleşti 3 ündende birbirinden güzel yavruları oldu ... Kızlarınızı seve seve evimizde misafir edebiliriz ...
Çok özel bir kedi ve kısıtlaştırmak istemiyorum daha önce 2 arkadaşımın 4 yaşındaki kedileriyle bıraktık ama 1 gün durdu anlaşamadılar diye vazgeçtik.
Studyoma kendi geldi yavru ve hastaydı herşeyiyle ilgilendim ve bilgisizim bu konuda.
Baran Dogan
🔒 Üyelere Özel
ırkının tüm özelliklerine sahip, gri, kırık kulak dünya yakışıklısı sherlock baba olmaya hazır..
İran/Chincilla kızımıza Ankaradan tercihen iran kedisi veya chincilla eş arıyoruz. ilgilenenler lütfen mesaj atsın.
İran/Chincilla kızımıza Ankaradan tercihen iran kedisi veya chincilla eş arıyoruz. ilgilenenler lütfen mesaj atsın.
Oğlumuz 8 aylık. İstanbul/ Avrupa tarafında oturuyoruz. ŞİŞLİ ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel
Adı: Cesur
Yaşı: 1 Sayılır
İşi: SSK çalışanı
Malvarlığı: 3 Kulubesi, 1 oyuncak faresi, süngeri var.
Yakışıklı oğluma güzeller güzeli bir eş arıyorum. Yaşına göre iri bir kedi. Irkının tam özelliklerini taşıyor. İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlar tercimiz. Sevgiler...
Daha detaylı resim görmek için: 🔒 Üyelere Özel (GriSiyah olan kedi Cesur'dur.)
İletişim: 🔒 Üyelere Özel