Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

1,5 Yaşında Damızlık Oğluğumuza Eş arıyoruz :) BRİTİSH SHORT HAİR... ( İstanbul Anadolu Yakası ) -

İyi akşamlar , İstanbul Çekmeköy de ikamet ediyoruz  , Deneyimli British Short hair cinsi erkek kedimize eş aramaktayız ... Aşıları tamdır . Bugüne kadar 3 farklı kedi ile çiftleşti 3 ündende birbirinden güzel yavruları oldu ...  Kızlarınızı seve seve evimizde misafir edebiliriz ... 

1,5 Yaşında Damızlık Oğluğumuza Eş arıyoruz :) BRİTİSH SHORT HAİR... ( İstanbul Anadolu Yakası ) -

İyi akşamlar , İstanbul Çekmeköy de ikamet ediyoruz  , Deneyimli British Short hair cinsi erkek kedimize eş aramaktayız ... Aşıları tamdır . Bugüne kadar 3 farklı kedi ile çiftleşti 3 ündende birbirinden güzel yavruları oldu ...  Kızlarınızı seve seve evimizde misafir edebiliriz ... 

Merhabalar 5.5 aylık Sarman kedime dişi bir eş arıyorum. -

Çok özel bir kedi ve kısıtlaştırmak istemiyorum daha önce 2 arkadaşımın 4 yaşındaki kedileriyle bıraktık ama 1 gün durdu anlaşamadılar diye vazgeçtik.
Studyoma kendi geldi yavru ve hastaydı herşeyiyle ilgilendim ve bilgisizim bu konuda.

Baran Dogan
🔒 Üyelere Özel

Scottish fold oğluma british veya scottish dik kulaklı eş arıyorum -
Oğlum süt beyazı ve uzun tüylüdür, çok nadir bir genetik... İstanbul/avrupa tarafından talip olanlar 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler

2 yasında iran cinsi kizimiza eş ariyoruz -
Kızımız çok uysal olup tüm aşıları tamdır su an kızgınlık döneminde ve bir hafta kaldı kızgınlığının bitmesine iran veya Chinchilla cinsi evimizde agirliyabilecegimiz bir damat arıyoruz irtibat için 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulasabilirsiniz

2 yasında iran cinsi kizimiza eş ariyoruz -
Kızımız çok uysal olup tüm aşıları tamdır su an kızgınlık döneminde ve bir hafta kaldı kızgınlığının bitmesine iran veya Chinchilla cinsi evimizde agirliyabilecegimiz bir damat arıyoruz irtibat için 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulasabilirsiniz

1 yaşındaki Maine coon kızıma eş arıyorum (İstanbul) -
Kızımız şuan kızışma döneminde kahverengi -beyaz 1 yaşında. Eş arayan kediniz varsa evimizde misafir edebiliriz :)

1 yaşındaki kızıma eş arıyorum -
Maine Coon kırması sarı kızıma eş arıyorum. Şuan kızışma döneminde sevimli eş arıyoruz :)

Maine Coon kırması sarı kızıma eş arıyorum. Şuan kızışma döneminde sevimli eş arıyoruz :)

1 yaşındaki safkan yakışıklı scottish oğlumuza ilk deneyimi için british manitalar arıyoruz :) -

ırkının tüm özelliklerine sahip, gri, kırık kulak dünya yakışıklısı sherlock baba olmaya hazır..

İran/Chincilla kızımıza Ankaradan eş arıyoruz -

İran/Chincilla kızımıza Ankaradan tercihen iran kedisi veya chincilla eş arıyoruz. ilgilenenler lütfen mesaj atsın.

İran/Chincilla kızımıza Ankaradan eş arıyoruz -

İran/Chincilla kızımıza Ankaradan tercihen iran kedisi veya chincilla eş arıyoruz. ilgilenenler lütfen mesaj atsın.

scothis fold oğluma gelin ariyorum -
Merhaba ist bshcesehirdeyim scothis fold cinsi dünya güzeli bir oğlum var bütün aşılar tamam gelin adayları sahipleri mail adresinden ulasabilirler 🔒 Üyelere Özel

Merhaba scottish fold oğlumuza british eş ariyorum ikamet bursa -
Merhaba
Oğlumuza biritish eş arıyoruz.
Adı:luffy
Cinsi:füme scottish fold/erkek
ikamet:nilüfer/bursa
iletişim:🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold oğlumuza British Shorthair kedi arıyoruz -

Oğlumuz 8 aylık. İstanbul/ Avrupa tarafında oturuyoruz. ŞİŞLİ ayrıntılı bilgi için: 🔒 Üyelere Özel

scotish fold cinsi ogluma gelin ariyorum -
Scotish fold cinsi erkek kedime eş arıyorum istanbul

scotish fold cinsi ogluma gelin ariyorum -
Scotish fold cinsi erkek kedime eş arıyorum istanbul

British Shorthair oğluma, eş arıyorum. Dünür olalım mı? :) -

Adı: Cesur

Yaşı: 1 Sayılır
İşi: SSK çalışanı
Malvarlığı: 3 Kulubesi, 1 oyuncak faresi, süngeri var.

Yakışıklı oğluma güzeller güzeli bir eş arıyorum. Yaşına göre iri bir kedi. Irkının tam özelliklerini taşıyor. İstanbul anadolu yakasında olan arkadaşlar tercimiz. Sevgiler...

Daha detaylı resim görmek için: 🔒 Üyelere Özel (GriSiyah olan kedi Cesur'dur.) 

İletişim: 🔒 Üyelere Özel