Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Bursa- British Shorthair Blue Point Rengi Oğlumuza, Dişi arıyoruz -

Merhaba, 8 aylık british shorthair- blue point rengi kehribar renk gözleri olan oğlumuz erişkinliğe ulaştı kısırlaştırmadan önce bir kereye mahsus yavru deneyimi olmasını istiyoruz..Tüm aşıları tam olup, sağlıklı bir erişkindir tüm british shorthair özelliklerini taşımaktadır.İlgilenenlerle fotoğraf/video paylaşılacaktır. Bursa önceliğimizdir, irtibat için : Facebook; Ebru Öztürk telefon: 🔒 Üyelere Özel

Bursa- British Shorthair Blue Point Rengi Oğlumuza, Dişi arıyoruz -

Merhaba, 8 aylık british shorthair- blue point rengi kehribar renk gözleri olan oğlumuz erişkinliğe ulaştı kısırlaştırmadan önce bir kereye mahsus yavru deneyimi olmasını istiyoruz..Tüm aşıları tam olup, sağlıklı bir erişkindir tüm british shorthair özelliklerini taşımaktadır.İlgilenenlerle fotoğraf/video paylaşılacaktır. Bursa önceliğimizdir, irtibat için : Facebook; Ebru Öztürk telefon: 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Longhair kızıma eş arıyorum. -
Merhaba arkadaşlar kızıma british shorthair veya scottish Straight damat adayı arıyorum. 
Aşıları tamdır.
herhangi bir sorunumuz yoktur.
eş adayını evimde agırlamak istiyorum (psikolojik sorunlar cok yasadık başlarda) Yalovada ikamet etmekteyım. 

Scottish Fold Longhair kızıma eş arıyorum. -
Merhaba arkadaşlar kızıma british shorthair veya scottish Straight damat adayı arıyorum. 
Aşıları tamdır.
herhangi bir sorunumuz yoktur.
eş adayını evimde agırlamak istiyorum (psikolojik sorunlar cok yasadık başlarda) Yalovada ikamet etmekteyım. 

Scotish Straight kızıma scotish fold/straight veya British shorthair eş arıyorum. İkamet Datça Muğla- 🔒 Üyelere Özel -

Scotish Straight kızıma scotish fold/straight veya British shorthair eş arıyorum. İkamet Datça Muğla- 🔒 Üyelere Özel

Eş arıyoruz -
Gaziantep merkezde 9 aylık olan dişi van kedime çiftleştirmek üzere kendi cinsinden eş arıyoruz

GÜZEL KIZIMA EŞ ARIYORUM (10 AYINI DOLDURMAK ÜZERE-CİNS DEĞİL-BURSA) -

Bursa /Kükürtlü
Cins olup olmaması fark etmez. Acil.

🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. 

Bursa /Kükürtlü

Bursa /Kükürtlü

britishshorthair bluepoint oğluma eş arıyoruz bursa -

kendi cinsinden olursa seviniriz tabi ama yine de tüm gelin adaylarına açığız. ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata gecebilirler 

Ankara kedisi -
Merhabalar , 9 aylık güzel Ankara kedisi kızımıza eş arıyoruz. İstanbul Anadolu yakasındayiz. (Kozyatagi). İlgilenenlerin isin.akyar@acibademlabmed.🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarini rica ederim.

British Shorthair kizimiza es ariyoruz... -

Kızımız Foggy 1,5 yaşında, sadece evde yaşıyor, aşıları tam ve hiç çiftleşmedi. Şuan çiftleşme döneminde. Maltepede oturuyoruz ve yakın bölgede ikamet eden, temiz, yakışıklı, aşıları tam olan British Shorthair es arıyoruz. Lütfen ticari amacı olanlar aramasın.

🔒 Üyelere Özel

British Shorthair kizimiza es ariyoruz... -

Kızımız Foggy 1,5 yaşında, sadece evde yaşıyor, aşıları tam ve hiç çiftleşmedi. Şuan çiftleşme döneminde. Maltepede oturuyoruz ve yakın bölgede ikamet eden, temiz, yakışıklı, aşıları tam olan British Shorthair es arıyoruz. Lütfen ticari amacı olanlar aramasın.

🔒 Üyelere Özel

Rus kızıma eş arıyorum 😊☺🐈🐱 -
Kızımın cinsi scottish aradığımız cins birthis veya scottish olabilir İstanbul pendik te oturuyoruz. Tel:🔒 Üyelere Özel

2 yaşındaki safkan iran chinchilla kızıma eş arıyorum acil:( -

merhabalar 2 yaşında beyaz safkan iran chinchilla kedim kızgınlık dönemine eş arıyorum şişlide oturuyorum ilgilenenlerle irtibata geçebiliriz

merhabalar 2 yaşında beyaz safkan iran chinchilla kedim kızgınlık dönemine eş arıyorum şişlide oturuyorum ilgilenenlerle irtibata geçebiliriz

Safkan iran cinsi oğluma iran bir gelin arıyorum Kartal -

Kedim sekiz aylık tüm aşıları yapıldı kalanlar da yapılmaya devam ediyor .tercihimiz anadolu yakasıdır 

Kedim sekiz aylık tüm aşıları yapıldı kalanlar da yapılmaya devam ediyor .tercihimiz anadolu yakasıdır