Kedime Eş Arıyorum
Kızım British Shorthair 9 aylık, ve çok güzel, Büyükçekmece tarafındayız. İlginenler msj atarsa seviniriz.
merhaba,
british shorthair bir yaşşında erkek kedim var. geçen ay çiftleşti fakat bu ay yine ulumalarıyla kızgınlaştığını belli ediyor.
anadolu yakasındaysanız ben getirebilirim.
avrupa yakasındakiler gelip alabilir.
daha önceki çiftleşme dişinin evinde olduğu için yine olmasında sıkıntı yok benim için.
bu numaramdan bana ulaşabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
merhaba,
british shorthair bir yaşşında erkek kedim var. geçen ay çiftleşti fakat bu ay yine ulumalarıyla kızgınlaştığını belli ediyor.
anadolu yakasındaysanız ben getirebilirim.
avrupa yakasındakiler gelip alabilir.
daha önceki çiftleşme dişinin evinde olduğu için yine olmasında sıkıntı yok benim için.
bu numaramdan bana ulaşabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
Mecidiyeköyde ikamet etmekteyim. paşamız sanırsam kızgınlık döneminde ve arayışlarda yakışıklıdır utangaçtır. uygun bir eş aramaktayız. ilginenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan irtibata geçebilir.
Merhablar,
Oscar 1 Yaşında ve tüm aşıları tamam sağlıklı bir kedi. Kızgınlık dönemine girdi ve acil British Eş arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.

Merhablar,
Oscar 1 Yaşında ve tüm aşıları tamam sağlıklı bir kedi. Kızgınlık dönemine girdi ve acil British Eş arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.

Merhaba, british short hair veya scottish straight disi ariyoruz.
Merhaba, british short hair veya scottish straight disi ariyoruz.
Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir
Aşıları tam,safkan beyaz britişh kızımıza eş arıyoruz.Anadolu yakası tercihimizdir