Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Scottish Fold ya da British Shorthair Sahiplenmek İstiyorum Maks 500TL -
Merhabalar, Daha önce kedi beslemiş birisi olarak maksimum 500TL ücret ödeyebilirim bu miktarı da belli bir noktada masraf yapıldığı için ödemeyi kabul ediyorum. Whatsapp üzeri dilerseniz bilgilendirmenizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. İstanbul - 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold ya da British Shorthair Sahiplenmek İstiyorum Maks 500TL -
Merhabalar, Daha önce kedi beslemiş birisi olarak maksimum 500TL ücret ödeyebilirim bu miktarı da belli bir noktada masraf yapıldığı için ödemeyi kabul ediyorum. Whatsapp üzeri dilerseniz bilgilendirmenizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. İstanbul - 🔒 Üyelere Özel

İzmirde scottish kedi arıyorum maks 500 lira -
Yavru kedi arıyorum izmir içinden aynı gün gelip alabilirim 🔒 Üyelere Özel

400 tlye yavru kedi ariyorum -
(scottish veya bristh cinsleri)

Yavru Ragdoll kedi sahiplenmek istiyorum -
5 kışilik aileme 6.kişi yavrumu arıyorum,ücretli tabiki.. Ben evlat arıyorum, yavru Ragdoll şecereli belgeli.. melez kırma istemiyorum.2 aylık ya da 2,5 aylık dişi ya da erkek farketmez.. yeri hazır kendisini bekliyorum ...

Yavru Ragdoll kedi sahiplenmek istiyorum -
5 kışilik aileme 6.kişi yavrumu arıyorum,ücretli tabiki.. Ben evlat arıyorum, yavru Ragdoll şecereli belgeli.. melez kırma istemiyorum.2 aylık ya da 2,5 aylık dişi ya da erkek farketmez.. yeri hazır kendisini bekliyorum ...

brithis shorthair yada scothis fold kedi sahiplenmek istiyorum 150 tl verebilirim -
bilinçli bir bireyim brithis shorthair yada scothis fold kedi sahiplenmek istiyorum

brithis shorthair yada scothis fold kedi sahiplenmek istiyorum 150 tl verebilirim -
bilinçli bir bireyim brithis shorthair yada scothis fold kedi sahiplenmek istiyorum

BRITISH SHORTHAIR ÜCRETSİZ YAVRU ARIYORUM -
Merhaba british shorthair kedi sahiplenmek istiyorum her siteye baktım fakat hicbir yerde bulamadım trabzon icinde british shorthair yavrusu sahiplendirmek isteyen birisi olursa lütfen bana ulaşsın instagram hesabım hiamirem

Sibirya veya birman -
Allerji nedeni ile ozellikle birman veya sibirya yavru kedi ariyoruz

Kedi -
Günlük, haftalık veya aylık ücretli kedi köpek bakımı yapabilirim şehir dışına çıkma gibi durumu olanlar bana ulaşsbilir

İstanbul içi yavru kedi sahiplenmek istiyorum -
Merhabalar, Istanbul içi tatlı bir yavru sahiplenmek istiyorum. Yavru olması önemli çünkü hem benim ona alışmam hem onun bana alışması için gerekli görüyorum. Daha önce hiç kedi bakmadım. Üniversite öğrencisiyim, kendi evimde evimde kalıyorum. Maddi sıkıntım yok. Para karşılığı sahiplendirmeye karşıyım fakat mama karşılığı vs sahiplendirmek isterseniz lütfen çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim. Burayı çok sık kontrol edebileceğimi sanmıyorum. Siz yine de bu başlık altına mesaj atabilir veya 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz. Mail tercihim.

Scottish folda mükemmel bi yuva -
Merhaba İstanbulda yaşıyorum ücretsiz Scottish fold erkek 0-3 aylık kedi sahiplenmek istiyorum kediler hakkında oldukça bilgiliyim ve gerçekten mükemmel bi yaşam sunacağıma emin olabilirsiniz. #satın alma sahiplen

400 Yavru kedi istiyorum -
Lütfen aşırı istiyorum beyaz yada gri cins kedi sevindrrsiniz beni

Ücretsiz yada 300 civarında cins kedi istiyorum lütfen -
Kedi aşığıyım yaşım 25 iki yaşında oğlum var oda kedi hastası bayiliyo cins kedi istiyorum chinchilla olur briths türleri yavru beyaz yada gri lütfen bana ulaşın... Sevindirin beni 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz yada 300 civarında cins kedi istiyorum lütfen -
İstanbul Sultangazideyim İstanbul içi elden teslim alabilirim.. 25 yaşındayim iki yaşında oğlum var oda kedi hastası bayiliyo lütfen beyaz mavi göz yada gri çok istiyoruz sevindrrsiniz mutlu olurum 🔒 Üyelere Özel

Blue point siyam -
Bu site vasıtasıyla aldığımız kızımız Felis geçen hafta14 yaşında kansere yenildi. Kızımıza olan özlemimizi hafifletmek, sevgimizle yeni bir mavi siyamı ailemize dahil etmek istiyoruz.

Makul ücrete British yavrusu arıyorum -
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum ve british yavrusu sahiplenmek istiyorum. Bu güzel yavruları ücretsiz bulmak tabi ki pek mümkün değil bunun farkındayım ve bütçem 900tl civarında olduğu için bunu da belirtmek istiyorum. Umarım ihtiyacı olan bir bebeği sahiplenebilirim. iletişim adresim oalrak mail adresimi bırakıyorum 🔒 Üyelere Özel

Ankara Uygun fiyata british shorthair -
1 yaşında erkek british shorthair kedimi, eve köpek aldığımız için uygun fiyata sahiplendirmek istiyorum. Çok sevecen, çok oyuncu. Garip garip yatma şekilleri var. Kendini zorla sevdirir 🔒 Üyelere Özel

british shorthair -
🔒 Üyelere Özel arayın görüşelim.