Merhabalar,
Daha önce kedi beslemiş birisi olarak maksimum 500TL ücret ödeyebilirim bu miktarı da belli bir noktada masraf yapıldığı için ödemeyi kabul ediyorum.
Whatsapp üzeri dilerseniz bilgilendirmenizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
İstanbul - 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar,
Daha önce kedi beslemiş birisi olarak maksimum 500TL ücret ödeyebilirim bu miktarı da belli bir noktada masraf yapıldığı için ödemeyi kabul ediyorum.
Whatsapp üzeri dilerseniz bilgilendirmenizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
İstanbul - 🔒 Üyelere Özel
5 kışilik aileme 6.kişi yavrumu arıyorum,ücretli tabiki.. Ben evlat arıyorum, yavru Ragdoll şecereli belgeli.. melez kırma istemiyorum.2 aylık ya da 2,5 aylık dişi ya da erkek farketmez.. yeri hazır kendisini bekliyorum ...
5 kışilik aileme 6.kişi yavrumu arıyorum,ücretli tabiki.. Ben evlat arıyorum, yavru Ragdoll şecereli belgeli.. melez kırma istemiyorum.2 aylık ya da 2,5 aylık dişi ya da erkek farketmez.. yeri hazır kendisini bekliyorum ...
Merhaba british shorthair kedi sahiplenmek istiyorum
her siteye baktım fakat hicbir yerde bulamadım trabzon icinde british shorthair yavrusu sahiplendirmek isteyen birisi olursa lütfen bana ulaşsın instagram hesabım hiamirem
Merhabalar, Istanbul içi tatlı bir yavru sahiplenmek istiyorum. Yavru olması önemli çünkü hem benim ona alışmam hem onun bana alışması için gerekli görüyorum. Daha önce hiç kedi bakmadım. Üniversite öğrencisiyim, kendi evimde evimde kalıyorum. Maddi sıkıntım yok. Para karşılığı sahiplendirmeye karşıyım fakat mama karşılığı vs sahiplendirmek isterseniz lütfen çekinmeyin. Şimdiden teşekkür ederim.
Burayı çok sık kontrol edebileceğimi sanmıyorum. Siz yine de bu başlık altına mesaj atabilir veya 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz. Mail tercihim.
Merhaba İstanbulda yaşıyorum ücretsiz Scottish fold erkek 0-3 aylık kedi sahiplenmek istiyorum kediler hakkında oldukça bilgiliyim ve gerçekten mükemmel bi yaşam sunacağıma emin olabilirsiniz. #satın alma sahiplen
Kedi aşığıyım yaşım 25 iki yaşında oğlum var oda kedi hastası bayiliyo cins kedi istiyorum chinchilla olur briths türleri yavru beyaz yada gri lütfen bana ulaşın... Sevindirin beni 🔒 Üyelere Özel
İstanbul Sultangazideyim İstanbul içi elden teslim alabilirim.. 25 yaşındayim iki yaşında oğlum var oda kedi hastası bayiliyo lütfen beyaz mavi göz yada gri çok istiyoruz sevindrrsiniz mutlu olurum 🔒 Üyelere Özel
Bu site vasıtasıyla aldığımız kızımız Felis geçen hafta14 yaşında kansere yenildi. Kızımıza olan özlemimizi hafifletmek, sevgimizle yeni bir mavi siyamı ailemize dahil etmek istiyoruz.
Merhaba, İstanbul'da yaşıyorum ve british yavrusu sahiplenmek istiyorum.
Bu güzel yavruları ücretsiz bulmak tabi ki pek mümkün değil bunun farkındayım ve bütçem 900tl civarında olduğu için bunu da belirtmek istiyorum. Umarım ihtiyacı olan bir bebeği sahiplenebilirim. iletişim adresim oalrak mail adresimi bırakıyorum 🔒 Üyelere Özel
1 yaşında erkek british shorthair kedimi, eve köpek aldığımız için uygun fiyata sahiplendirmek istiyorum. Çok sevecen, çok oyuncu. Garip garip yatma şekilleri var. Kendini zorla sevdirir
🔒 Üyelere Özel