Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

satılık safkan iran kedileri -
anne şampanya rengi baba beyaz 4 adet 25 günlük yavrular rahatsızlığım nedeni ile satılıktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel. müracat edebilir resimde gönderebilirim hepsinin 6 kedi fiyatı 1500 ytl.

satılık safkan iran kedileri -
anne şampanya rengi baba beyaz 4 adet 25 günlük yavrular rahatsızlığım nedeni ile satılıktır. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel. müracat edebilir resimde gönderebilirim hepsinin 6 kedi fiyatı 1500 ytl.

IRAN KEDISI ARIYORUM BEYAZ OLSUN(ÜCRETSIZ) -
YAVRU IRAN KEDSISI ARIYORUZ...VERMEK ISTEYENLER LÜTFEN MAIL ATSIN... 🔒 Üyelere Özel

YAVRU IRAN KEDSISI ARIYORUZ...VERMEK ISTEYENLER LÜTFEN MAIL ATSIN... 🔒 Üyelere Özel

van kedisi yavrusu -
kızıma safkan van kedisi 2 aylık olabilir.ücreti uygun istanbuldan arıyorum.mail 🔒 Üyelere Özel bekliyorum.teşekkürler

YAVRU KEDİ İSTİYORUM -
KOCAELİ DE İKAMET EDİYORUM.ÜCRETSİZ CİNS YAVRU KEDİ İSTİYORUM.(İRAN,İNGİLİZ,SİYAM)İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE NE ZAMAN İSTERSENİZ KEDİYİ GÖRMEYE GELEBİLİRSİNİZ...KEDİYİ BİZZAT ALMAYA GELEBİLİRİM.ŞEHİR ÖNEMLİ DEĞİL...SEVGİ İLE KALIN.KONTAK BERKAN ASLAN 🔒 Üyelere Özel / MSN-MAİL 🔒 Üyelere Özel

ankara da oturan beyaz renkli göz kedi vermek isteyenleri beklerim(ücretsiz verecek) -
selamlar beyaz maviş kedi vermek isteyen varsa yazışalım. 🔒 Üyelere Özel -- 🔒 Üyelere Özel

ankara da oturan beyaz renkli göz kedi vermek isteyenleri beklerim(ücretsiz verecek) -
selamlar beyaz maviş kedi vermek isteyen varsa yazışalım. 🔒 Üyelere Özel -- 🔒 Üyelere Özel

iran van yada siyam arıyorum -
Kedi arıyorum elinizde varsa onlara iyi bakacağımdan şüpheniz olmasın peşin verebilirim ayrıca adresinizden alabilirim 🔒 Üyelere Özel - 0212 243 64 20 ercan

Kedi arıyorum elinizde varsa onlara iyi bakacağımdan şüpheniz olmasın peşin verebilirim ayrıca adresinizden alabilirim 🔒 Üyelere Özel - 0212 243 64 20 ercan

IRAN KEDISI ARIYORUM BEYAZ VE DISI -
1 AYLIK 50 MILYONA KADAR IRAN KEDISI ARIYORUM... vermek isteyenler mail atsin MAIL :🔒 Üyelere Özel

IRAN KEDISI ARIYORUM BEYAZ VE DISI -
1 AYLIK 50 MILYONA KADAR IRAN KEDISI ARIYORUM... vermek isteyenler mail atsin MAIL :🔒 Üyelere Özel

van kedisi istiyorum -
ücretsiz van kedisi istiyorum.Ankara''da oturuyorum.Kızımı mutlu etmek ister misiniz?

van kedisi istiyorum -
ücretsiz van kedisi istiyorum.Ankara''da oturuyorum.Kızımı mutlu etmek ister misiniz?

satlik siyam kedileri -
4 adet ilk aşıları yapılmıs 2 3 ay lık kedileri fazlalıgından dolayı satmak ıstıyoruz satın almak ısteyen arkadaslarımız .... 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasa bılırler ... ıyı gunler

Ankara'da British Shorthair arıyorum!! -
Merhaba, Ankara''da British Shorthair yavrusunu sevgi delisi yapacak birine vermek isteyenler hiç çekinmeden benimle irtibata geçebilirler. e-mail:🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

Kedi yavrusu arıyorum (Antalya) -
Arkadaşlar emin olun çok iyi bakılacak ve gözünüz arkada kalmayacak. Hatta istediğiniz zaman gelip görebileceksiniz. Kedisini üzretsiz vermek isteyen arkadaşlar tercihimdir. Mail adresim 🔒 Üyelere Özel Sevilerimle