anne şampanya rengi baba beyaz 4 adet 25 günlük yavrular rahatsızlığım nedeni ile satılıktır.
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel. müracat edebilir resimde gönderebilirim hepsinin 6 kedi fiyatı 1500 ytl.
anne şampanya rengi baba beyaz 4 adet 25 günlük yavrular rahatsızlığım nedeni ile satılıktır.
ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel. müracat edebilir resimde gönderebilirim hepsinin 6 kedi fiyatı 1500 ytl.
KOCAELİ DE İKAMET EDİYORUM.ÜCRETSİZ CİNS YAVRU KEDİ İSTİYORUM.(İRAN,İNGİLİZ,SİYAM)İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE NE ZAMAN İSTERSENİZ KEDİYİ GÖRMEYE GELEBİLİRSİNİZ...KEDİYİ BİZZAT ALMAYA GELEBİLİRİM.ŞEHİR ÖNEMLİ DEĞİL...SEVGİ İLE KALIN.KONTAK BERKAN ASLAN 🔒 Üyelere Özel / MSN-MAİL 🔒 Üyelere Özel
4 adet ilk aşıları yapılmıs 2 3 ay lık kedileri fazlalıgından dolayı satmak ıstıyoruz satın almak ısteyen arkadaslarımız ....
🔒 Üyelere Özel dan bana ulasa bılırler ... ıyı gunler
Merhaba,
Ankara''da British Shorthair yavrusunu sevgi delisi yapacak birine vermek isteyenler hiç çekinmeden benimle irtibata geçebilirler.
e-mail:🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar emin olun çok iyi bakılacak ve gözünüz arkada kalmayacak. Hatta istediğiniz zaman gelip görebileceksiniz. Kedisini üzretsiz vermek isteyen arkadaşlar tercihimdir. Mail adresim 🔒 Üyelere Özel
Sevilerimle
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.