Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

KEDİM OLSUN İSTİYORUUUM -
Yavru iran kedisi arıyorum.nerde olursa olsun ulaşım sorun değil.(ücretsiz)

KEDİM OLSUN İSTİYORUUUM -
Yavru iran kedisi arıyorum.nerde olursa olsun ulaşım sorun değil.(ücretsiz)

1,5 2 aylık erkek iran kedisi -
iran kedilerini çok seviyorum bi tane kedim olmasını çok istiyorum. vermek isteyenler ya da uygun bi fiyata satmak isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel msn adresimden ulaşabilirler. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Sütten Yeni Kesilmiş Ucuz Paralı Kedi -
Sütten yeni kesilmiş fiyatı ucuz kedi arıyorum.Yalnız kedi sağlıklı ve temiz olmalı.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresime yazabilirler.Kedinize çok iyi bakacağımdan kuşkunuz olmasın iyi günler.

Sütten yeni kesilmiş fiyatı ucuz kedi arıyorum.Yalnız kedi sağlıklı ve temiz olmalı.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresime yazabilirler.Kedinize çok iyi bakacağımdan kuşkunuz olmasın iyi günler.

hala bir van kedisi sahibi olamadım çok üzgünüm:((((((( -
çok istiyorum ne olur bana yardım edin:((((

çok üzgünüm :(((( -
hala bir yavru van kedisi sahibi olamadım vana kadar gittim fakat bulamadım bu konuda bilgisi olanlardan yardım beklıyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen :((((((

çok üzgünüm :(((( -
hala bir yavru van kedisi sahibi olamadım vana kadar gittim fakat bulamadım bu konuda bilgisi olanlardan yardım beklıyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen :((((((

duyarlı insanlardan yardım istiyorum -
bana bir van kedisi çooooooooooook ugrastım ama bir türlü bulamıyorum adresim 🔒 Üyelere Özel fazla yaşlı olmasa sevinirim

duyarlı insanlardan yardım istiyorum -
bana bir van kedisi çooooooooooook ugrastım ama bir türlü bulamıyorum adresim 🔒 Üyelere Özel fazla yaşlı olmasa sevinirim

van kedisi -
bu konuda yardımcı olmak isteyen duyarlı insan varsa lütfen 🔒 Üyelere Özel adresine mail atsınlar

van kedisi -
bu konuda yardımcı olmak isteyen duyarlı insan varsa lütfen 🔒 Üyelere Özel adresine mail atsınlar

YAVRU ANKARA YA DA İRAN KEDİSİ ARIYORUM! -
Merhaba!öğrenciyim ve bi arkadaşımla aynı evi paylaşıyoruz fakat o pek evde kalmadığı için yalnızlığımı paylaşabileceğim bir kedicik istiyorum..sadece ulaşım masrafını karşılayabilirim..bana ulaşırsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Merhaba!öğrenciyim ve bi arkadaşımla aynı evi paylaşıyoruz fakat o pek evde kalmadığı için yalnızlığımı paylaşabileceğim bir kedicik istiyorum..sadece ulaşım masrafını karşılayabilirim..bana ulaşırsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel

van kedisi -
ömrümde hiç bir seyi bu kadar çok istememiştim . bir yavru van kedisi istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz :)))))) kediye çok iyi bakacagımdan emin olabilrsiniz